ارائه 158 مقاله در هفتمین کنگره بینالمللی «تحقیقات شیلات و آبزیان»/ ارائه مقالاتی از 17 کشور مختلف/ برگزاری رویداد «فناوریهای نوین شیلاتی» برای حمایت از استارتاپها
دبیر اجرایی هفتمین کنگره بینالمللی «تحقیقات شیلات و آبزیان» و رویداد «فناوریهای نوین شیلاتی» گفت: 300 مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال که پس از داوری از بین آنها، 100 مقاله بهعنوان سخنرانی و 85 مقاله نیز برای ارائه بهصورت پوستر انتخاب شدند.
به گزارش ایلنا، شهرام دادگر با بیان این مطلب، افزود: علاوه بر ایران، مقالاتی از پژوهشگران 17 کشور مختلف در این کنگره ارائه میشود و با توجه به تحریمهایی که بر علیه کشور ما وجود دارد، نشان میدهد از لحاظ علمی در حال فعالیت و همکاری هستیم و این تبادل نظرها میان دانشمندان و محققان ایرانی و دیگر کشورها، نشان از پیشرفت علمی کشورمان در زمینههای شیلات و آبزیپروری دارد.
وی اضافه کرد: همچنین از بین سخنرانان کلیدی، 6 نفر نیز از کشورهایی مانند: آلمان، هندوستان، پاکستان، عمان و پرو هستند.
دبیر اجرایی هفتمین کنگره بینالمللی «تحقیقات شیلات و آبزیان»، اعلام کرد: این کنگره بهصورت حضوری و آنلاین برگزار میشود که سه سالن مجزا برای نشستهای حضوری و سه کانال مجازی نیز برای برگزاری آنلاین کنگره در نظر گرفته شده است.
دادگر توضیح داد: برای انتخاب مقالات در ابتدا 21 پنل در نظر گرفته شد و در نهایت، این 21 پنل در 6 سرفصل و پنل جمع شدند که در این میان، بیشترین مقالات (تعداد 40 مقاله) مربوط به آبزیپروری خواهد بود.
وی همچنین گفت: روز پایانی این کنگره به رویداد فناوریهای نوین شیلاتی اختصاص پیدا کرده تا ایدههای جدید و تاثیرگذار در صنعت شیلات و آبزیپروری شناسایی و مورد حمایت قرار گیرند.
بنا بر این گزارش، هفتمین کنگره بینالمللی «تحقیقات شیلات و آبزیان» و رویداد «فناوریهای نوین شیلاتی»، 3 الی 5 دیماه در مرکز آموزش عالی کشاورزی امام خمینی (ره) برگزار میشود.