خبرگزاری کار ایران

توصیه هایی برای سفر با اتوبوس در دوران بارداری

توصیه هایی برای سفر با اتوبوس در دوران بارداری
کد خبر : ۱۴۰۵۹۸۲

سفر با اتوبوس در دوران بارداری می‌تواند انتخابی جذاب، هیجان‌انگیز، راحت و مقرون‌به‌صرفه باشد اما رعایت برخی اقدامات احتیاطی برای اطمینان از داشتن یک سفر ایمن و بی‌دغدغه، بسیار مهم است. اگرچه در اکثر مواقع سفر کردن با اتوبوس در دوران بارداری، ریسک خاصی به همراه ندارد اما لازم است حتماً بیش از شرایط عادی محتاط بود و بعضی از نکات را رعایت کرد. در این مطلب قصد داریم نگاهی به توصیه‌هایی برای سفر با اتوبوس در دوران بارداری بیاندازیم. در ادامه با ما همراه باشید.

سفر با اتوبوس در دوران بارداری

برای این که سفر با اتوبوس در دوران بارداری با خاطره‌ای خوش همراه شود و مشکلی برای مادر باردار و فرزند او در پی نداشته باشد، لازم است که نکات زیر را در نظر داشت:

حتما پیش از سفر، با پزشک زنان مشورت کنید

لازم است که حتماً پیش از سفر و خرید بلیط اتوبوس ، با پزشک زنان مشورت کنید. ممکن است که پزشک با سفر شما مخالفت کرده یا آن را بدون مانع بداند. همین‌طور در بسیاری مواقع، پزشک متخصص، توصیه‌هایی دارد که باید در مورد آن‌ها دقت نظر را به خرج دهید. البته همه چیز به طول سفر و حتی مسیر جاده‌ای نیز بستگی دارد. به‌طور مثال اگر قصد خرید بلیط اتوبوس رشت تهران را داشته باشید، به احتمال زیاد پزشک شما مخالفتی نخواهد کرد؛ چراکه این مسیر کاملاً به صورت اتوبان است و دست اندازهای زیادی ندارد.

یک صندلی راحت انتخاب کنید

همیشه برای انتخاب صندلی یک خانم باردار، همکاری کامل از سوی افراد صورت می‌گیرد. پس حتی اگر صندلی تعیین شده شما، به اندازه کافی در جای مطلوبی قرار ندارد احتمالاً به راحتی امکان تعویض آن را خواهید داشت. بهتر است که صندلی را در نزدیکی جلوی اتوبوس انتخاب کنید تا موقع حرکت و عبور از روی دست اندازها، تکان و حرکت کمتری را احساس کنید.

لباس راحت بپوشید

یک مادر باردار لازم است در طول سفر با اتوبوس، لباس‌های راحت و گشاد بپوشد تا مانع از مختل شدن جریان خون شده و احساس راحتی کامل به همراه داشته باشد. پوشیدن لباس‌های تنگ در بخش کمر و دور پاها، به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. بنابراین از آنجایی که اگر طول مدت سفر با اتوبوس در دوران بارداری، بیش از چند ساعت باشد، فشار مضاعفی به کمر و پاها وارد می‌شود؛ نباید با پوشیدن لباس‌های تنگ، از پیش مشکلات دیگری برای چنین شرایطی تدارک دیده باشید.

به اندازه کافی مایعات بنوشید

مهم است که در طول سفر با اتوبوس، به خصوص در دوران بارداری، هیدراته بمانید. یک بطری آب همراه داشته باشید و در حین سفر مقدار زیادی مایعات بنوشید. این امر کمک خواهد کرد تا هم احساس بهتری داشته باشید و هم وضعیت بدنی شما، ایده‌آل باشد. به‌علاوه درصورتی‌که بابت سفر با اتوبوس در دوران بارداری، کمی مضطرب باشید، نوشیدن مایعات کمک خواهد کرد تا سطح استرس کاهش یابد.

در طول سفر، خوب استراحت کنید

در صورت امکان، در طول سفر استراحت کرده و پاهای خود را دراز کنید تا از ورم کردن آن‌ها، جلوگیری شود. این عارضه‌ای است که معمولاً در طول سفرهای طولانی با اتوبوس یا وسیله نقلیه شخصی برای مادر باردار به وجود می‌آید. دراز کردن پاها و استراحت کافی، می‌تواند به جلوگیری از لخته شدن خون و کاهش تورم پاها کمک کند.

اگر بلیط اتوبوس تهران به رشت را تهیه کرده‌اید با توجه به اینکه یک مسیر چند ساعته و کوتاه است، مشکل چندانی به وجود نمی‌آورد. اما در شرایطی که سفر با اتوبوس برای یک زن باردار، به طور مثال 12 ساعت طول بکشد، قطعاً باید انتظار مشکلات مختلفی چون ورم مچ پا یا خستگی کمر را داشت.

حتما میان وعده سالم و خوشمزه، همراه داشته باشید

برای حفظ سطح انرژی خود در طول سفر، میان وعده‌های سالم تهیه کنید. از خوردن تنقلات شیرین یا نمکی خودداری کنید، زیرا این خوردنی‌ها می‌توانند منجر به کم آبی بدن و احساس ناراحتی شوند. حتماً میوه‌های تازه و سبزیجات سالم همراه داشته باشید و از دانه‌های مقوی نیز غفلت نکنید. اگر هم ویار خاصی دارید، به خاطر بسپارید که از همان خوردنی همراه خود داشته و در طول سفر با اتوبوس، از این جهت مشکلی نداشته باشید.

بالش یا کوسن همراه داشته باشید

به همراه آوردن یک بالش یا کوسن کوچک برای حمایت بیشتر از کمر و باسن در طول سفر را در نظر بگیرید. البته معمولاً صندلی‌های اتوبوس‌های امروزی به اندازه کافی راحت هستند اما بهتر است حتماً یک بالش یا کوسن کوچک و نرم با خود ببرید تا در صورت نیاز، به موقع از آن‌ها استفاده کنید. معمولاً قرار دادن یک بالش یا کوسن در قسمت کمر، کمک می‌کند تا مادر باردار احساس بهتری داشته باشد و کمتر خسته شود.

توصیه هایی برای سفر با اتوبوس در دوران بارداری

برای شرایط اضطراری آماده باشید

یک کیف اورژانس کوچک با وسایل ضروری مانند دارو، لوازم کمک‌های اولیه و اطلاعات تماس با ارائه نام پزشک متخصص خود را بسته‌بندی کرده و حتماً همراه داشته باشید. البته نباید همراه داشتن این کیف کمک‌های اورژانسی، برای شما استرس‌زا باشد. به خاطر داشته باشید که در اکثر مواقع، هیچ نیازی به استفاده از این کیف نخواهد بود و همراه داشتن آن، تنها برای اطمینان خاطر است.

معمولاً در سه ماهه سوم بارداری، سفر با اتوبوس با ریسک بیشتری همراه است اما به هر ترتیب، هر زمانی از دوران بارداری که قصد سفر با اتوبوس را دارید، حتماً با پزشک خود مشورت کنید. این باعث خواهد شد تا خود شما نیز با اطمینان خاطر و خیالی آسوده، سفری دلچسب و فراموش‌نشدنی را تجربه کنید.

سخن پایانی

با توجه به مطالب فوق، سفر با اتوبوس در دوران بارداری هم با اقدامات احتیاطی صحیح می تواند ایمن و راحت باشد. به خاطر داشته باشید که پیش از اقدام به سفر با اتوبوس، حتماً با پزشک خود مشورت کرده و نکات مطرح شده در بالا را نیز ارائه دهید. با رعایت این نکات می‌توانید از یک سفر ایمن و بدون استرس با اتوبوس در دوران بارداری لذت ببرید. برای خرید بلیط اتوبوس از بهترین سرویس‌های اتوبوسرانی، می‌توانید از اپلیکیشن یا نسخه وب اسنپ تریپ استفاده کرده و ساده‌ترین شکل خرید بلیط اتوبوس را تجربه کنید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز