مهر تایید تعهد و کارآمدی مدیران عالی رتبه ملی بر گامهای بلند مدیرعامل واحد صنعتی کنتورسازی ایران در عرصه تولید
واحد صنعتی کنتورسازی ایران نماد بارز شعار ما می توانیم است
ایلنا، دکترمحسن کوشش تبار معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور در رأس هیأتی از مدیران عالی رتبه اقتصادی استان در واحد صنعتی «کنتورسازی ایران » حضور یافت و با بازدید از خطوط متعدد تولید و واحدهای مختلف این مجموعه صنعتی مدرن آخرین دستاوردها و موفقیت های این واحد تولیدی را نظاره کرد.
شرکت کنتور سازی اولین و بزرگترین تولید کننده کنتورهای هوشمند برق در خاورمیانه
به گزارش خبرگزاری ایلنا، در این بازدید دکتر محسن کوشش تبار معاون اقتصادی وزیر کشور ، علی رحمانی معاون اقتصادی استانداری، عزیزالله افضلی رئیس سازمان صمت، رضا نیک روشت مدیرکل گمرک استان ، مصطفی غفوری فرماندار البرز و کریمی مدیرعامل شهر صنعتی البرز حضور داشتند و روند تولید و اشتغالزایی این مجموعه صنعتی را مورد بررسی قرار دادند.
شرکت کنتورسازی ایران اولین و بزرگترین تولید کننده و صادر کننده کنتورهای هوشمند برق در خاورمیانه با پشتوانه بیش از نیم قرن تجربه و افتخار در تولید انواع کنتورهای برق، یکی از پیشتازان صنعت برق در سطح کشورو خاورمیانه می باشد که در شهرصنعتی البرز واقع شده است.
این واحد صنعتی از شرکتهای صنعتی بحرانی استان بود و پس از یک دوره چالشهای مالی و کارگری خوشبختانه از سال گذشته با تاکید رئیس جمهور به مسئولان استانی و با درایتهای مهندس عاملی مدیرعامل خوشفکر و پرتکاپوی آن به چرخه تولید باز گشته است و اکنون با تولید ۱۲ نوع محصول الکترونیکی و کنتور هوشمند برق در تحقق شعار سال ایفای نقش می کند.
در بازدید از کنتورسازی روحیه امید و خودباوری در ما تقویت شد
محسن کوشش تبار در جریان حضور در شرکت کنتورسازی ایران در گفتوگو با خبرنگاران اظهارکرد: در بازدید از کنتورسازی روحیه امید و خودباوری در ما تقویت شد؛ این مجموعه با کمک مسئولان استان دوباره به چرخه تولید بازگشته است و امیدواریم بتواند در دوره جدید فعالیت علاوه بر کسب بازارهای جدید داخلی برای حضور در بازارهای جهانی هم محصولات جدیدی تولید و روانه بازار کند.
وی با بیان اینکه شرکت کنتور سازی که یک روز نماد ناتوانی و سوء مدیریت بود امروز با درایتهای مدیرعامل پرتلاش آن به مصداق بارز «جوانی ایرانی می تواند» و به نماد " ما می توانیم " تبدیل شده است؛ تصریح کرد: این واحدصنعتی که تا سال 1400 در رکود به سر می برد اکنون به خانوادهای بزرگ تبدیل شده است و برای حضور درخشان در بازارهای داخلی و خارجی تلاش می کند تا سهم قابل توجهی در رونق اقتصاد ملی و خودکفایی به توان داخل را ایجاد کند.
این مسئول مطرح کرد: واحد صنعتی کنتورسازی با عبور از بحران امروز توانسته با یک رویکرد جدید دوباره وارد چرخه تولید شود و با اتکا به نیروهای جوان روح امیدواری و اتکا به تولید داخلی را زنده کند و به محل امنی برای تولید تبدیل شود.
کوشش تبار بااشاره به حمایتهای رئیس جمهور واحد صنعتی کنتورسازی، عنوان کرد: این واحدصنعتی درحال حاضر به یک مجموعه فعال و امیدوارکننده تبدیل شده است و با دستور رئیس جمهور این مجموعه توانسته است با حمایت استانداری به وضعیت خوبی برسد به زودی نیز یکصد فرصت شغلی دیگر در این مجموعه مدرن تولیدی اشتغال می یابند و تا پایان سال هم با اشتغال ۵۰۰ نفر در این واحد صنتعی نقش ارزنده ای در تولید و رونق اقتصاد ملی پیدا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه تیم کاردان متخصص و متعهد واحد صنعتی کنتورسازی در شرایط کنونی و با تولید کنتورهای هوشمند در ارتقای بهرهوری انرژی نقش خوبی دارد؛ ابراز کرد: با اعتمادی که از سوی مسئولان استان صورت گرفته امروز حضور در مرزهای بیرونی و حضور در بازارهای جهانی را تجربه می کند و در فضای جدیدی که ایجاد شده است با اتکاء به دانش داخل نقش بنیادی درحوزه انرژی برق ایفا کرده است.
خانواده بزرگ کنتورسازی نگاه توسعه ای به صنعت ملی دارد
کوشش تبار با بیان اینکه خانواده بزرگ کنتورسازی نگاه توسعه ای به صنعت ملی دارد؛ تشریح کرد: در ایران عزیزمان با پشتیبانی جوانان و مدیران لایقی چون مهندس عاملی آینده امیدوار کننده ای برای عرصه صنعت و تولید ملی رقم خورده است که امیدوارم بتوانیم قدردان این تلاشگران عرصه صنعت و دستیابی به تحقق شعار خودکفایی ملی باشیم.
معاون اقتصادی وزیر کشور با تاکید براینکه با حمایت دولت و تغییر رویکرد مدیریتی خوشبختانه شرکت کنتورسازی به یک واحد تولیدی پویا و فعال تبدیل شده و اطمینان داریم آینده خوبی دارد؛ مطرح کرد: ما قدردان زحمات مدیران این تیم اقتصادی هستیم در صورت نیاز برای رونق تولید و افزایش اشتغالزایی این مجموعه صنعتی از مدیران آن حمایت خواهیم کرد.
۱۲ نوع محصول در شرکت کنتورسازی تولید می شود
مهندس عاملی مدیرعامل شرکت کنتورسازی ایران نیز در این بازدید درباره روند احیای این واحدصنعتی، تشریح کرد:در دو سال گذشته برای احیای این واحد اقدام شد ؛ پس از سفر رئیس جمهور نیز مصوباتی برای بازگشت این مجموعه به چرخه تولید صورت گرفت و امروز با ایجاد اشتغال برای 120 نفر نیرو در یک شیفت تعداد ۱۲ نوع محصول تولید می شود.
وی با بیان اینکه تا پایان امسال در این مجموعه صنعتی برای ۵۰۰ نفر شغل ایجاد خواهد شد و برنامه تولید یک میلیون و ۷۰۰ هزار کنتور هوشمند تک و سه فاز، ریلی برق و مودم در دستور کار قرار دارد؛ عنوان کرد: بیشتر نیروهای قبلی شرکت را در کنار نیروهای جدید جذب کردیم و در دوره جدید ارتقای کیفی، تنوع محصول و تکنولوژی روز در اولویت برنامهریزیهای ما قرار دارد. در حال حاضر هم در حال جذب 220 نفر دیگر برای افزایش تولید هستیم.
این مدیر اقتصادی پویا با اشاره به ظرفیت تولید شرکت کنتورسازی تشریح کرد: درحال حاضر سالانه تولید بیست میلیون کنتور تک فاز و 5 میلیون کنتور سه فاز برنامه ریزی شده است؛ همچنین در خط جدید تولید سالانه دو میلیون لامپ ال ای در دستور کار ما قرار دارد.
عاملی تخصیص ارز برای تامین مواد اولیه را از چالشهای مهم حوزه تولید برشمرد و عنوان کرد: تقسط بدهی از سازمان امورمالیاتی و تامین اجتماعی، پرداخت مطالبات شرکت توسط وزارت نیرو از موانعی هستند که ادامه راه و فعالیت در عرصه تولید را برای ما دشوار کرده است که امیدوارم با همراهی مسئولان ملی و استانی بتوانیم بر این مشکلات فائق بیاییم و هرچه سریعتر عملیات راه اندازی خطوط جدید شرکت که اولین خطوط تولید رباتیک کنتورهای هوشمند برق در خاورمیانه هست را عملیاتی کنیم.
وی تشریح کرد: خطوط رباتیک تولید کنتورهای هوشمند برق حدود دو هفته پیش وارد شرکت گردیده و در حال نصب و راهاندازی این خطوط هستیم که ظرفیت تولید این واحد صنعتی به ده برابر میزان فعلی افزایش می یابد.