بخش کهریزک «امین بابایی» را از دست داد| گزارش آقای بخشدار: از درآمد ۴۵ میلیاردی تا انتقال آب تهران به کهریزک
بخشدار سابق کهریزک در مراسم تودیع خود گزارش کوتاه و محکمی از خدمات سه ساله خود به مردم باقرشهر و کهریزک و مسئولان شهرستان ری ارائه کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ماهنامه میدان آزادی، امین بابایی پس ازحدود ۱۰۰۰ روز خدمت در مقام بخشدار کهریزک روز دوشنبه رسما طی مراسمی با حضور معاون استاندار تهران، رئیس دادگستری کهریزک، مسئولان امنیتی و انتظامی شهرستان ری تودیع شد.
وی در مراسم تودیع خود و معارفه بخشدار جدید کهریزک خطاب به مسئولان و بخشدار جدید گفت: بخش کهریزک به تنهایی با ظرفیتی که دارد مانند یک شهرستان با پیچیدگی های خودش در دل شهرستان بزرگ ری قرارداد. که دارای فراز و فرودها و اقدامات سیاسی و اقتصادی است و به عنوان بندر خشک در جنوبی ترین نقطه تهران با وسعت ۳۵۰ کیلومتر و با دو شهر (کهریک و باقرشهر) و ۱۴روستا با ویژگی استراتژیکی شناخته شده است.
امین بابایی اظهار کرد: بنده توفیق خدمت سه ساله داشتم به نحوی که از این سالها، یک سال در دولت دوازدهم(حسن روحانی) و دو سال هم در دولت سیزدهم و دوره ریاست جمهوری حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی خدمت کردم. و این مدال رو بر سینه ام به عنوان یک افتخار ثبت می کنم که طی این دوره سه ساله توانستیم اتفاقات خاص در رابطه با صیانت از اراضی کشاورزی رقم بزنیم و اقداماتی ازجمله بیش از ۴۷۰ مورد قلع و قمع ابنیه های غیر مجاز و آزاد سازی ۱۴۸هکتار اراضی کشاورزی و ملی به عنوان سرمایه های دولت را انجام دادیم.
بخشدار سابق کهریزک گفت: این بخش به دلیل محوری بودن بسیار ازما انرژی گرفت که با هدف اجرای قوانین مرتبط با منابع طبیعی اقدام کردیم و دستگاه هایی مانند جهاد کشاورزی و منابع طبیعی پیشگامان آن بودند که در این راه نیازمند حمایت حوزه حاکمیتی و ریاست شورای تامین برای اجرای احکام قضایی است. لذا با حمایت های ارزشمند نیروی انتظامی، سپاه پاسداران و حوزه قضایی این اتفاقات رقم خورد و ما شاهد برخورد قاطع و قانونی با متخلفان بودیم.
*بهره برداری از پروژه های بزرگ با مجموع اعتبار ۹۲۲ میلیارد تومان
بابایی افزود: بخش اصلی از اقدامات که جا دارد که به این مسئله ببالیم، بهره برداری از پروژه های بزرگ با اعتبار ۹۲۲ میلیارد تومان از منابع اعتباری برای تحقق پروژه های شهرستانی، استانی و بخشی و حتی ملی بود که بسیاری از این اعتبارات در حوزه راه و افتتاح، تعریض و ایمن سازی راه های مواسلاتی و مدرسه سازی مورد نیاز منطقه بود. بعنوان نمونه جاده سایت(شهید طهرانی مقدم) و جاده شهید چله دوان که از سال ۱۳۸۱ نیمه کاره مانده بود با حمایت های حوزه شهرستانی و استانی هردو محور با طول بیش از پنج کیلومتر تعریض و ایمن سازی و روشن سازی شد. محور چله دوان سالی بیش ۱۱ تا ۱۲ کشته داشت و همچنین جاده سایت هم فوت های ناشی از تصادفات جاده ای داشت(۵ جان باخته) که با تاکیدات حوزه قضایی و طرح در شورای تامین برای صیانت جان مردم این پروژه ها اجرایی شد.
*درآمد ۴۵ میلیاردی بخشداری کهریزک در ۳ سال
به گزارش خبرنگار ماهنامه میدان آزادی؛ بخشدار سابق کهریزک در ادامه اظهار کرد: در بخش تولید درآمد از سطح بخش کهریزک با تمام گسترگی که دارد نحوه به دست آوردن درآمد سخت است. با این حال توفیق داشتیم که در سال ۱۳۹۹ بیش از ۱۵ میلیارد تومان (۷۳ درصد بیشتر از پیش بینی در بودجه) را محقق کنیم. همچنین در سال ۱۴۰۰حدود ۲۰ میلیارد تومان تولید درآمد داشتیم که که این بار ۸۸ درصد بیشتر از پیش بینی در بودجه تعریف شده محقق شد. این رقم در سال ۱۴۰۱ به دلیل چالش ها و تحریم ها و مشکلاتی که تر حوزه تثبیت و ورودی اعتبارات بود معادل ۱۴ میلیارد تومان بود که حدود ۵۸ درصد پیشبینی بودجه محقق شد.
از اقدامات دیگر می توان به باز نگری طرح جامع شهر و روستا کهریزک در حوزه قمصر، قلعه نو چمن، دهنو، گلحصار، دوتویه سفلی و تورقوزآباد و در دستور کار قرار دادن بنیاد مسکن و بهبود روشنایی در سطح روستاها و پیگیری تقویت و توسعه در حوزه فرهنگی و ورزش و آموزشی و خدمات درمانی بود که با هماهنگی بنیاد مسکن و آموزش و پرورش بسیاری از اراضی برای فعالیت های آموزشی پاکسازی شد و خیرین مدرسه ساز روی این پروژه ها در حال کار هستند و سال آینده به بهره برداری می رسد.
*جنبش مدرسه سازی در بخش کهریزک
بابایی گفت: پیگیری گلنگ زنی پروژه ها در روستا های درسون آباد، خیر آباد، تورقوزآباد، قمصر، دوتویه سفلی، عظیم آباد و گلحصار و پیگیری احداث ۷ مدرسه در شهر های باقرشهر و کهریزک در دست اقدام است. همچنین در مجاورت مجموعه بخشداری کهریزک یک زمین سه هزار متری با قیمت معادل ۱۰۰میلیارد تومان به مجموعه آموزش و پرورش واگذار کردیم.
پیگیری مشارکت دهیاری ها در تاسیس خانه بهداشت در زمان شیوع بیماری کرونا و افتتاح مرکز خدمات حوزه سلامت جامعه شهری و افتتاح سالن کشتی و ورزش های رزمی در باقرشهر و پیگیری در جهت بهره برداری از مباحث زیرساختی که تمرکز بر حوزه مصلای کهریزک است از دیگر اقدامات بوده است.
همچنین ساماندهی چهره شهر و تدابیر فنی امنیتی در جهت کاهش حجم اعتیاد و ساماندهی مراکز غیرمجاز عرضه دام که بیش از ۷۰پرونده قضایی داشتند و برقراری گشت های مشترک به منظور برخورد با تخلفات اجتماعی و استفاده از ظرفیت و مسئولیت اجتماعی پالایشگاه نفت تهران در کارنامه سه ساله بخشداری کهریزک ثبت شده است.
*انتقال آب سدکرج به بخش کهریزک
کسب اعتبار حدود ۲۰ میلیارد تومان و حمایت متقابل با همان وجه اعتبار از سامانه آبفا، بخش کهریزک این توفیق را داشت که تمام آب مصرفی منازل شهری و روستایی با آب سد کرج تامین شود که اتفاقی ماندگار بود.
*تولید و چاپ شناسنامه انتخابات بخش کهریزک از سال ۵۸ تا ۱۴۰۰
همچنین در انتخابات ۱۴۰۰ که چهار انتخابات در دل یک موضوع و در بزرگ ترین انتخابات کشور برگزار شد با متخلفان خرید و فروش رای برخورد شد و سلامت این امر حفظ شد. اقدامی که در سطح استان بی نظیر بود تهیه یک شناسنامه ۴۰۰ صفحه ای انتخابات بخش کهریزک بود که در اسناد وزارت کشور هم موجود است و از سال ۱۳۵۸ شناسنامه انتخابات به همراه اعضایی که در آن شرکت داشتند تا سال ۱۴۰۰ در آن درج شده و شناسنامه پنج جلدی بخش کهریزک که تمامی ابعاد و آمایش سرزمینی را شامل میشود منتشر شد.
به گزارش ماهنامه میدان آزادی، امین بابایی بخشداری فراجناحی و بدور از حاشیه های حزبی و گروهی بود و تمامی مدیران و مسئولان بخش کهریزک از او به نیکی و همراهی یاد می کنند. گزارش های میدانی نشان می دهد که خدمات سه ساله این بخشدار جوان رضایت نسبی را در حوزه آب، برق، ورزش، امنیت، آموزش و جلوگیری از تخلفات در میان مردم دو شهر باقرشهر و کهریزک به همراه داشته است.