خبرگزاری کار ایران

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی ایران:

افزایش 60 درصدی قیمت لوازم خانگی صحت ندارد

افزایش 60 درصدی قیمت لوازم خانگی صحت ندارد
کد خبر : ۱۳۳۰۶۷۰

به گزارش ایلنا؛ اکبر پازوکی افزود: فقط قیمت کولر آبی به صورت غیرقانونی از سوی تنها یک شرکت 60 درصد افزایش داشته و سایر اقلام با این افزایش قیمت مواجه نیستند.

وی در واکنش به درج خبری در رسانه ها مبنی بر افزایش 60 درصدی قیمت لوازم خانگی از سوی اتحادیه لوازم خانگی در روزهای اخیر گفت: این خبر مورد تایید ما نیست.    

پازوکی اظهار داشت: در این خبر از قول آقای رحیمی نائب رئیس دوم اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی به افزایش 60 درصدی قیمت لوازم خانگی اشاره شده درصورتی که در زمان مصاحبه وی، من در کنار او نشسته بودم و چیزی که او اعلام کرد این بود که  فقط یک کارخانه کولرسازی افزایش قیمت داشته است اما متاسفانه برخی خبرنگاران آنچه که خودشان می خواهند را اطلاع رسانی میکنند.

وی افزود: امروز درباره این خبر، تماس‌های زیادی داشته‌ام. متاسفانه برخی خبرگزاری‌ها و خبرنگاران فقط می خواهند تیتر خبر خود را منتشر کنند و نمی‌خواهند واقعیت را منتشر کنند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی ایران ادامه داد: در این موضوع باید هم درد دل تولیدکننده و هم توزیع کننده و فروشنده را شنید، چرا که همه فکر می‌کنند توزیع کننده، گران کننده کالاست. در حالی که حتی تولیدکننده هم گران کننده کالا نیست. مثلا در دو ماه گذشته قیمت مس، فولاد، مواد پتروشیمی، رنگ و ... که در اختیار دولت است، دچار تغییر قیمت شده و تولیدکننده هم قطعا نمی‌تواند کالا را به قیمت قبل تولید و به بازار عرضه کند.

وی با اشاره به اینکه در سوی دیگر ماجرا، سازمان حمایت از مصرف کننده قرار دارد، گفت: سازمان حمایت باید برای اقلام پرتقاضا که از طرف تولیدکننده هم تقاضای افزایش قیمت دارد، به صورت مجزا یک کارگروه کارشناسی به منظور بررسی فاکتورهای خرید مواد اولیه تشکیل دهد و اگر حق با تولیدکننده است اجازه افزایش قیمت را صادر کند.

خبر افزایش قیمت لوازم خانگی مبنای درستی ندارد

پازوکی افزود: زمانی تولیدکننده لیست قیمت می‌دهد که مورد تایید سازمان حمایت باشد، اما درباره کولر آبی که با افزایش قیمت روبرو است، لیست قیمت ارائه نشده که این تخلف است.

وی با تاکید بر اینکه تولیدکننده خود یک مصرف کننده است که مواد اولیه مصرف می کند، گفت: کدام تولیدکننده امروز دوست دارد، افزایش قیمت اعمال کند درصورتی که می‌داند با افزایش قیمت، خریدار کاهش پیدا می‌کند. تولید سه ضلع مواد اولیه، کالای نهایی و توزیع دارد، از طرفی در رسانه‌ها اعلام می‌کنیم که هشتمین تولیدکننده فولاد در جهان هستیم و عنوان می کنیم که دارای سامانه جامع تجارت هستیم و تولیدکننده هر مواد اولیه‌ای در بازار خریداری کند باید در این سامانه ثبت کند تا مجددا دولت به آن سهمیه تخصیص دهد.  

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی ایران تصریح کرد: چرا باید قیمت مواد اولیه که به گفته وزارت صمت 75 درصد آن تولید داخل است، گران به دست تولیدکننده برسد تا قیمت تولید هم به تبع آن افزایش پیدا کرده و با همین روند به دست توزیع کننده برسد.

وی افزود: امروز به تولیدکننده اعلام می‌شود ارز نیمایی حذف شده، از آن طرف هم گفته می‌شود تولید آن هشت قلم لوازم خانگی مصرفی، حدود 30 درصد ارزبری دارد، اما تعیین نرخ‌ها مطابق قیمت جهانی انجام می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز