رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز تهران؛
یکی از راههای بهبود وضعیت تولیدکنندگان کفش صادرات است
رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز تهران نهمین نمایشگاه بین المللی کفش، کیف، چرم و صنایع وابسته را مثبت ارزیابی کرد و گفت: با تمامی مشکلات موجود بر راه تولیدکنندگان صنعت کیف و کفش؛ اما این نمایشگاه با قدرت برپا شد.
شجری، در حاشیه نمایشگاه در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، عنوان کرد: این نمایشگاه با حضور 154 غرفه از تولیدکنندگان ایرانی و کشورهایی همچون ترکیه، چین، و روسیه در 7 هزار متر در حال برگزاری است.
وی با شاره به بازدیدکنندگان خارجی عنوان کرد: امیدوارم شرایط مهیا باشد تا حاصل این نمایشگاه مجربه عقد قرارداد و رونق در کسب و کار تولیدکنندگان کیف و کفش شود.
وی دانش و فناوری را عامل پیشرفت صنعت دانست و گفت: در این نمایشگاه سمینارهای تخصصی با حضور اساتید مجرب برگزار می شود تا تولیدکنندگان با به روزترین دانش در این صنعت آشنا شوند.
وی با اشاره به ماشین آلات صنعتی در صنعت کفش گفت: حدود 40 نوع ماشین آلات در صنعت کفش مورد استفاده قرار می گیرد، بخش از این ماشین آلات بومی سازی شده و بخش دیگر وارد کشور میشود که واردات این محصولات تابع نوسانات ارز کشور است.
شجری مواد اولیه را متاثر از نوسانات ارز دانست گفت: برخی مواقع نبود مواد اولیه و یا نوسانات نرخ ارز باعث گرانی محصولات میشود.
وی با بیان اینکه تورم و مشکلات اقتصادی دامنگیر تمامی صنایع و مردم شده، گفت: تولید کفش پیش از نیاز جامعه است و برخی مواقع قیمت کفش ها با بهای تمام شده برابری می کند؛ بنابراین مردم راحت تر می توانند این محصول را خریداری کنند.
رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز تهران معتقد است: یکی از راه کارهای بهبود وضعیت تولیدکنندگان کفش، صادرات است. البته صادرات مشکلات خاص خود را دارد. امیدواریم با توجه به تصمیمات دولت این مسیر هموار شود تا بتوانیم به کشورها مختلف به خصوص کشورهای همسایه صادرات انجام دهیم.