مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی؛
تمام سعی صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی تسهیلگری است/ از شرکتهای دانش بنیان حمایت خواهد شد
مدیرعامل صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی، سال 1400 را بهترین سال در حوزه فعالیت این صندوق دانست و گفت: در سال 1400 سرمایه صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی از 500 میلیارد تومان به 1600 میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که 600 میلیارد آن از محل بودجه عمومی بوده است که خوشبختانه 80 درصد آن تخصیص پیدا کرده و مابقی این سرمایه توسط منابع سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) تامین شده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، فرید دهقانی، در نشست خبری با اصحاب رسانه، عنوان کرد: برنامهریزی شده که در سال 1401 با کمک ایمیدرو سرمایه این صندوق به 5000 میلیارد افزایش پیدا کند که اقدامات آن انجام شده و در مسیر قانونی آن هستیم.
دهقانی از صدور 1967 میلیارد تومان بیمه نامه در سال 1400 خبر داد و گفت: این میزان بیمه نامه برای خرید، استخراج و توسعه معدنکاری در حوزه فرآوری هزینه شده است.
وی ادامه داد: 2 هزار و 946 میلیارد تومان بیمه نامه آماده صدور بانکهای عامل بوده که کارهای آن انجام و در حال تکمیل است.
دهقانی از افزایش 4 برابری صدور بیمه نامه در سال 1400 نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: در سال 1399 تنها 479 میلیارد تومان صدور بیمه داشتیم که این میزان در سال 1400، 400 درصد رشد داشته است که این امر حاصل تورم، افزایش نرخ ارز و فعالیتهای تیم صندوق بوده است.
وی با اشاره به بیمه نامههای در جریان گفت: 139 پرونده در حال بررسی است که این تعداد مبلغ 3500 میلیارد تومان را شامل میشود. از این تعداد 5 پرونده با توجه به شرایط آن رد شده و 32 پرونده در حال تکمیل است و 17 پرونده از دستور کار خارج شده و 79 پرونده آماده صدور است.
دهقانی با بیان اینکه صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی از توسعه ساخت داخل ماشینآلات حمایت موثر میکند، عنوان کرد: اگر میخواهیم در بخش معدن حرفی برای گفتن داشته باشیم باید تکنولوژی ما بهروز باشد و این امر تنها با حضور شرکتهای دانش بنیان صورت خواهد گرفت. این صندوق همواره از شرکتهای دانش بنیان حمایت خواهد کرد.
وی ادامه داد: با مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) تفاهمنامهای در جهت گسترش فعالیتهای دانش بنیان و حمایت از آنها امضا شده که عمدهترین اهداف ما حمایت از این شرکتها است.
مدیرعامل صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی با اشاره به فعالیت شرکتهای حفاری گفت: با مساعدت ایمیدرو برای شرکتهای حفاری اعتبار قابل ملاحظهای در نظر گرفتهایم. امیدوارم این شرکتها در جهت توسعه ماشینآلات خود اقدام کنند.
وی اظهار کرد: برای اولین بار صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای مدنی 300 میلیارد تومان از منابع صندوق برای گسترش و توسعه اکتشاف در بخش معدن اختصاص داده شده است.
دهقانی همچنین از کاهش بروکراسی اداری خبر داد و گفت: سعی شده با همکاری بانکهای عامل، برای روند بهتر کادر اداری، بروکراسیهای اداری کاهش پیدا کند.
وی همچنین با اشاره به شفافسازی در این صندوق گفت: برای تسهیل روند فعالیتها، معدنکار میتواند درخواست خود را در سایت صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی بارگذاری و روند اداری خود را در آن مشاهده کند.
دهقانی تاکید کرد: تمام سعی صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی تسهیلگری است و در این راه با مصوبه هیات مدیره اقدام تقسیط حق بیمه کردهایم. امیدوارم در سال آینده این تسهیلگری افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: با کمک اعضای هیات مدیره به صورت مستمر، فرایند صندوق در جهت کاهش بروکراسی اداری و تسهیلگری، بازنگری میکنیم. همچنین در جهت تسهیلگری در بخش معدن در حال افزایش فعالیت خود با ایمیدرو هستیم.
دهقانی افزود: اعطای بیمه نامه بدون سپردهگذاری در بانک عامل و تنها از محل منابع بانک یکی از موفقیتهای بزرگ این صندوق در جهت تسهیلگری بوده است.