خبرگزاری کار ایران

دزدگیر اماکن چیست و از چه اجزایی تشکیل شده است؟

دزدگیر اماکن چیست و از چه اجزایی تشکیل شده است؟
کد خبر : ۱۲۲۷۲۳۷

دزدگیر اماکن، یک سیستم امنیتی است که در صورت ورود افراد غیر مجاز به منزل یا محل کارتان، به شما اطلاع رسانی می کنند. هر زمان که فردی از حریم از پیش مشخص شده ی دستگاه عبور کند؛ این سیستم به شما اطلاع رسانی می کند. این سیستم ها تجهیزات بسیاری دارند که هر کدام کاربرد های خاص خود را دارند و در مجموع نیاز کلی ما به امنیت را برطرف می سازند.

 

اجزاء تشکیل دهنده ی دزدگیرهای اماکن

بسیاری از افراد تصور میکنند که تنها با خرید یک دستگاه می توانند امنیت محل خود را تضمین کنند درحالی که برای راه اندازی سیستم های حفاظتی اماکن نه تنها نیاز به دزدگیر مرکزی دارید، بلکه تجهیزات دیگری نیز مورد نیاز است تا بتوانید از نهایت امنیت استفاده کنید.

سنسورهای دزدگیر اماکن

سنسورهای سیستم های امنیتی خود انواع متفاوتی دارند؛ شامل:

سنسور حرکتی

محل قرار گرفتن سنسورهای حرکتی سیستم در ورودی های اصلی ساختمان است. جایی که بتوانند حرکت ها را تشخیص دهند.

سنسور ورود

سنسورهای ورود سیستم های امنیتی دو قسمتی  هستند. یک بخش آن به خود درب یا پنجره متصل می شود و بخش دیگر آن به چهار چوب. این نوع سنسورها مجهز به مگنت هستند و در صورتی که درب و پنجره باز یا بسته شوند؛ سنسور تشخیص می دهد.

دزدگیر اماکن چیست و از چه اجزایی تشکیل شده است؟

سنسور شکست شیشه یا تخریب دیوار

گاهی به جای باز و بسته شدن درب و پنجره ها ممکن است از یکی از قدیمی ترین روش های ورود به ساختمان توسط سارقین، یعنی شکستن شیشه ها، استفاده شود. سنسورهای شکستن شیشه  و درب اغلب با تشخیص شدت ضربه عمل می کنند.

سنسور دود و گاز مونو اکسید کربن

سنسور دود و مونو اکسید کربن از سنسورهای ضروری برای اماکن مختلف است. این نوع سنسور ها در زمان هایی که هوای محیط مورد نظر برای تنفس زیان بار باشد یا دود زیادی در محل بر اثر آتش سوزی ایجاد شده باشد ؛ به مخاطب تعریف شده، اطلاع رسانی می کنند.

آژیر

آژیرها اغلب با فعال شدن و آلارم دادن سبب ایجاد وحشت در فردی می شوند که وارد حریم شخصی دیگران شده است. این قابلیت در دزدگیر اماکن سبب می شود که سارق محل مورد نظر را ترک کند.

ریموت

برای سهولت استفاده، در زمان هایی که می خواهیم به سرعت دزدگیر را فعال یا غیر فعال کنیم؛ می توان از ریموت استفاده کرد.

سیستم مرکزی

سیستم مرکزی دزدگیر اماکن، دزدگیر و اجزایش را به موبایل افراد متصل می کند. بنابراین فرد در هر شرایط و در هر موقعیتی که باشد از آلارم های دزدگیر محل مورد نظر خود مطلع خواهد شد. بایستی  خاطر نشان کرد که سیستم مرکزی خود از اجزای مختلفی تشکیل شده است.

دزدگیر اماکن چیست و از چه اجزایی تشکیل شده است؟

پدال دزدگیر

در زمان حضور مالک در اماکنی همچون صرافی ها، طلا فروشی ها و … ممکن است که دزدگیر غیر فعال باشد در چنین زمان هایی حتّی با تحریک سنسورها آژیرها به صدا در نمی آیند. وجود یک پدال دزدگیر به کاربر اجازه می دهد؛ در صورت مورد سرقت قرار گرفتن با بهره گیری از پدال دزدگیر آژیر را به صدا در آورد.

 

دزدگیر اماکن چگونه کار می کند؟

سیستم دزدگیر اماکن، به گونه ای است که همه اجزا اعم از سنسورها به سیستم مرکزی اتصال دارند. سیستم مرکزی نیز به یک اپلیکیشن موبایل متّصل است. این قابلیت ها به ما این اجازه را می دهند که بتوانیم محل را از راه دور تحت کنترل داشته باشیم.

در صورتی که بخواهیم محل مورد نظر را ترک کنیم؛ می توان دزدگیر را فعّال کرده و اگر در محل حضور داشته باشیم؛ می توان با استفاده از صفحه کلید و یا با استفاده از اپلیکیشن آن را غیر فعال کنیم.

 

معرفی انواع دزدگیر اماکن

یکی دیگر از معیارهای طبقه بندی دزدگیر اماکن، نوع سیستم هشدار دهنده دزدگیر است. بر اساس این طبقه بندی دزدگیر ها در دو گروه قرار می گیرند:

۱- دزدگیر اماکن ساده

۲- دزدگیر اماکن با تلفن کننده

دزدگیر اماکن ساده

طراحی این نوع از دزدگیرها، مبتنی بر ایجاد صدا و آژیر است. از معایبشان این است که به سیستم های اطلاع رسانی مثل تلفن ثابت، هوشمند و اینترنت متصل نمی شون، بنابراین مخاطب مورد نظر فقط در صورتی می تواند متوجه ورود افراد غیرمجاز به محل بشود که به آن جا نزدیک باشد. طبیعی است که چنین امکانی برای هیچ کس مقدور نیست.

دزدگیر اماکن با تلفن کننده

با پیشرفت تکنولوژی و محدودیت هایی که در دزدگیر اماکن ساده وجود دارد؛ نسل جدیدی از سیستم های امنیتی ایجاد و به بازار عرضه شده اند که دارای قابلیت اطلاع رسانی از راه دور هستند. برای این منظور در سیستم مرکزی دزدگیر، قسمتی قرار داده شده است که سبب اتّصال دزدگیر به خط تلفن ثابت و یا سیم کارت می شود. از طریق این ویژگی رخدادهای محل به مخاطب تعریف شده، اطلاع رسانی می شود. دزدگیر اماکن تلفن کننده خود به سه گروه مجزا تقسیم بندی می شوند:

۱- با تلفن کننده خط ثابت

۲- با تلفن کننده سیم کارتی

۳- با تلفن کننده خط ثابت و سیمکارتی

دزدگیر اماکن با تلفن کننده خط ثابت

از معایب و محدودیت های این نوع از دزدگیرها، علاوه بر دشواری های سیم کشی، این است که سارقین توانایی قطع خطوط تلفن ثابت را دارند. پس نسل جدیدتری از این سیستم های امنیتی ارائه شدند.

دزدگیر اماکن با تلفن کننده سیم کارتی

این نوع از دزدگیر اماکن، به راحتی و بدون دردسر امنیت محل را برای شما تامین می کنند. با عمل کردن هر کدام از سنسور های دزدگیر و یا هر گونه تحریک، از طریق پیامک یا تماس به مخاطب اطلاع رسانی خواهد شد. تفاوت این نوع از دستگاه ها در دقت و کیفیت ابزارهای مورد استفاده در سیستم آن ها است. از معایب این نوع از سیستم های امنیتی این است که ممکن است آنتن دهی شبکه تلفن همراه در منطقه و محل مورد نظر ضعیف باشد و یا گاهی با اختلال مواجه شود. در نتیجه ممکن است دزدگیر نتواند با مخاطبی که برایش تعریف شده، تماس برقرار کند.

برای خرید دزدگیر اماکن فایروال و دریافت راهنمایی می توانید به سایت فایروال مراجعه نمایید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز