رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران خبرداد:
تشکیل شبکه ملی مراکز پژوهشی مدیریت شهری
رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران از تشکیل شبکه ملی مراکز پژوهشی مدیریت شهری با مشارکت مراکز پژوهشی و مطالعاتی فعال در حوزههای مرتبط با مدیریت شهری خبر داد.
رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران از تشکیل شبکه ملی مراکز پژوهشی مدیریت شهری با مشارکت مراکز پژوهشی و مطالعاتی فعال در حوزههای مرتبط با مدیریت شهری خبر داد.
به گزارش ایلنا، دکتر بابک نگاهداری در نشست مقدماتی شبکه ملی مراکز پژوهشی مدیریت شهری با اعلام این خبر هدف از ایجاد این مجموعه را شبکهسازی و همافزایی علمی و افزایش اثربخشی و کارآیی نتایج مطالعات و تحقیقات در حوزههای مرتبط با مدیریت شهری در سطح کشور، تبدیل آنها به سازمان یادگیرنده در حوزه مطالعات مرتبط با مدیریت شهری و همچنین تسهیل ارتباطات و تقویت تعاملات دانشبنیان میان متخصصان و پژوهشگران حوزه مدیریت شهری بیان کرد.
وی افزود: با توجه به تنوع و وسعت موضوعات مرتبط با حوزه مدیریت شهری، این همگرایی امری ضروری به نظر میرسد که میتواند منجر به افزایش بهرهوری در مصرف منابع محدود و اختصاص یافته به امر پژوهش، تعریف پروژههای مشترک و پرهیز از موازی کاری و نیز کمک به تصمیمگیران و مدیران این حوزه مهم و فراگیر شود.
رئیس مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران ادامه داد: سیر شکلگیری این نهاد مانند سایر نهادهای غیر دولتی تدریجی است اما قطعا در مسیر هم افزایی و ظرفیتسازی برای حرکت در مسیر اداره دانشبنیان شهرها خواهد بود.
وی اظهار امیدواری کرد، در آینده این نهاد بتواند به نهادی پیشرو در زمینه تحقیقات مرتبط با مدیریت شهری تبدیل شده و نقشی موثر در سیاستگذاریهای حوزههای مرتبط با مدیریت شهری را ایفاء نماید.
شایان ذکر است، در این جلسه که به دعوت مرکز مطالعات و برنامهریزی شهر تهران و با حضور روسا و نمایندگان مراکز مطالعاتی و پژوهشی مرتبط با این حوزه نظیر مرکز تحقیقات راه و شهرسازی وزارت مسکن، مرکز مطالعات شهری و روستایی وزارت کشور، قطب علمی طراحی شهری و احیای بافتهای تاریخی دانشگاه شهید بهشتی، قطب علمی شهر سازی دانشگاه تهران، پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی برگزار شد، هر یک از حضار به بیان دیدگاههای خود در زمینه الزامات و راهکارهای تقویت و انجام بیشتر این شبکه پرداختند و پیشنویس اساسنامه شبکه ملی مراکز پژوهشی مدیریت شهری کشور مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد بانک اطلاعات پژوهشهای مدیریت شهری به عنوان اولین گام در راستای تحقق اهداف شبکه ایجاد گردد.