خبرگزاری کار ایران

آغاز به کار نهمین دوره طرح ملی «ایران مرز پرگهر» در استان البرز

آغاز به کار نهمین دوره طرح ملی «ایران مرز پرگهر» در استان البرز
کد خبر : ۱۲۲۰۱۹

تلاش برای زدودن یأس و سرخوردگی از فضای علمی و دانشگاهی و ایجاد نشاط علمی و فرهنگی در قشر دانشجو، از جمله اهاف این طرح است.

ایلنا: همزمان با سراسر کشور، نهمین دوره اردوهای طرح ملی «ایران مرز پرگهر» با بیش از ۲۰ اردوی متنوع از سوی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد البرز در این استان آغاز شد.

به گزارش ایلنا کرج، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با اعلام این خبر افزود: همزمان با سراسر کشور، نهمین دوره طرح ملی «ایران مرز پرگهر» با هدف آشنایی اعضای هیأت علمی، قشر دانشجو و نخبه با طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ ملی و دستاوردهای انقلاب اسلامی و تقویت روحیه خودباوری و تحقق شعار «ما می‌توانیم» در بین دانشجویان استان البرز آغاز شد.

احمد فیروزی گفت: تلاش برای زدودن یأس و سرخوردگی از فضای علمی و دانشگاهی و ایجاد نشاط علمی و فرهنگی در قشر دانشجو، زمینه‌سازی در جهت اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی، شناخت مواریثفرهنگی، تاریخی، باستانی و طبیعی کشور و آشنایی با جاذبه‌های گردشگری کشور از دیگر اهداف برگزاری اجرای این طرح ملی است.

این مسئول با بیان اینکه تمام شرکت کنندگان در طول اردو بیمه هستند، خاطرنشان کرد: این اردو‌ها از دو بخش علمی - صنعتی و میراثفرهنگی تشکیل شده است که در بخش علمی - صنعتی، دانشجویان از پروژه‌ها و صنایع موفق کشور و در بخش فرهنگی نیز از مواریثو موزه‌های فرهنگی تاریخی بازدید خواهند کرد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان البرز اظهار کرد: «شرکت مدیریت نیروگاه‌های ایران(مپنا)»، «سد و نیروگاه تلمبه ذخیره‌ای سیاه بیشه»، «تام لوکوموتیو آریا»، «شرکت زرماکارون»، «شرکت بهنوش»، «شرکت تأمین قطعات خودروی آورتین»، «مرکز ملی ذخایر ژنتیک ایران»، «موسسه تحقیقات علوم دامی کشور»، «پژوهشکده پزشکی، صنعتی و کشاورزی سازمان اتمی»، «واحد مرکزی خبر و بخش اخبارسیمای جمهوری اسلامی ایران»، «پژوهشگاه رویان»، «پژوهشگاه فناوری‌های زیستی ابن سینا»، «موسسه واکسن و سرم سازی رازی» و «شهرک سینمایی غزالی» از جملۀ بازدید‌ها در بخش «علمی - صنعتی» است.

وی افزود: «برج مخابراتی میلاد تهران»، «باغ پرندگان چهارباغ»، «موزه اتومبیل»، «مرکز نمایش‌های هوایی»، «موزه آبگینه‌ها» و «موزه فرش» از جمله بازدیدهای بخش «میراثفرهنگی و جاذبه گردشگری» است.

فیروزی در پایان یادآور شد: شرکت در مسابقه خاطره نویسی و گزارش علمی، از بخش‌های نهمین دوره اردوهای «ایران مرز پرگهر» است که دانشجویان می‌توانند پس از هر بازدید در این مسابقات شرکت ‌کنند.

گفتنی است طرح ملی «ایران مرز پرگهر» از سال ۱۳۸۴ با همکاری مرکز گردشگری علمی - فرهنگی دانشجویان ایران و معاونت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی در بین دانشجویان و دانشگاهیان در سراسر کشور آغاز شده است که در حال حاضر نهمین دوره این طرح ملی برگزار می‌شود.

ارسال نظر