خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل بانک کشاورزی عنوان کرد:

افزایش ۱۲۰ درصدی سپرده‌های ارزی

افزایش ۱۲۰ درصدی سپرده‌های ارزی
کد خبر : ۱۵۹۳۰۲۱

مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: سال قبل، حدود ۲۱۰ همت تسهیلات پرداخت کرده‌ایم که عدد قابل توجهی است. اما مدل سنتی پرداخت تسهیلات، دیگر کارایی خود را از دست داده است.

به گزارش خبرنگار بازرگانی ایلنا؛ وهب‌متقی‌نیا، مدیرعامل بانک کشاورزی، در نشست خبری با بیان لزوم حرکت به سمت روش‌های جدید در پرداخت تسهیلات بیان داشت: اگر نقش تسهیلات را کمتر کنیم و بانک به‌عنوان رکن ضامن عمل کند، می‌توانیم زنجیره‌ها را با هزینه کمتری ضمانت و اجرا کنیم، که در نتیجه قیمت تمام‌شده محصول نهایی کاهش خواهد یافت و این روش بهبود پشتیبانی و کاهش هزینه‌ها را تضمین می‌کند.

متقی‌نیا افزود: در پایان دی ماه، سپرده‌های مردمی این بانک ۵۵ درصد رشد داشته‌ که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، افزایش قابل توجهی داشته است. همچنین، رشد سپرده‌های شعب ما ۳۵ درصد بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل، جهش چشمگیری داشته است.

رشد سپرده‌های ریالی و ارزی

مدیرعامل بانک کشاورزی تصریح کرد: یکی دیگر از اتفاقات خوب، افزایش ۱۲۰ درصدی سپرده‌های ارزی شعب ما در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته است. همچنین، در خصوص اعتبار اسنادی داخلی ریالی، توجه خاصی به ابزارهای تعهدی داشته‌ایم؛ آنچنانکه شاهد ۳۲۷ درصد "رشد در مبلغ" و ۳۰۰ درصد "رشد در تعداد" نسبت به مدت مشابه سال گذشته بوده‌ایم. در نهایت، ضمانت‌نامه‌های صادره نیز ۹۴ درصد رشد مبلغ داشته‌اند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، پیشرفت قابل توجهی است.

متقی‌نیا افزود: سال قبل، حدود ۲۱۰ همت تسهیلات پرداخت کرده‌ایم که عدد قابل توجهی است. اما مدل سنتی پرداخت تسهیلات، دیگر کارایی خود را از دست داده است. ما باید به سمت ابزارهای نوین تامین مالی حرکت کنیم. اگر از آن ابزارها استفاده کنیم، همین ۲۱۰ همت می‌تواند چندین برابر بخش کشاورزی را پشتیبانی کند.

لزوم تغییر در پرداخت تسهیلات

مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: اگر زنجیره‌ای را در نظر بگیریم، به تمام کنشگران این زنجیره تسهیلات پرداخت می‌کنیم. این کار باعث می‌شود توان تسهیلات‌دهی ما کاهش یابد و از طرفی نرخ سود تسهیلات، در قیمت تمام‌شده محصول نهایی تاثیر بگذارد و آن را افزایش دهد.

وی خاطر نشان کرد: اما اگر بتوانیم این موضوع را مدیریت کنیم و نقش تسهیلات را کمتر کنیم، بانک می‌تواند به عنوان رکن ضامن عمل کند و زنجیره‌ها را با هزینه کمتری ضمانت کند. این روش به ما این امکان را می‌دهد که با هزینه تمام‌شده کمتری زنجیره را اجرا و پشتیبانی کنیم و در نتیجه قیمت تمام‌شده محصول نهایی را کاهش دهیم.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر