نحوه حضور کتابهای خارجی در قالب الکترونیک در نمایشگاه کتاب تهران بررسی شد
با حضور نمایندگانی از وزارت علوم، ارشاد، بهداشت و دانشگاه آزاد، نحوه حضور کتابهای خارجی در قالب الکترونیک در نمایشگاه کتاب تهران بررسی شد.
ایلنا: روز یکشنبه(۱۳ بهمن) اولین جلسه هماهنگی نحوه برگزاری بخش بینالمللی بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران با حضور محمدرضا وصفی مدیر امور بینالملل بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران و مدیران و کارشناسان مراکز علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی در دفتر معاونت امور فرهنگی برگزار شد.
به گزارش ایلنا، در این جلسه که با موضوع نحوه برگزاری فعالیتهای بینالمللی نمایشگاه کتاب تهران و شیوه حضور ناشران الکترونیک برگزار شد، پیرامون مسائلی چون نیازسنجی و حضور حداکثری ناشران بینالمللی الکترونیک بحثو بررسی صورت گرفت.
نحوه تدوین آییننامه ثبتنام و همچنین برگزاری دورههای آموزشی در بخش بینالمللی برای دستاندکاران و کارشناسان نشر الکترونیک از دیگر مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد.
باتوجه به نگاه ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به کتابهای الکترونیک مقرر شد کلیه مسائل حقوقی و استانداردهایی موجود در قالب کارگروههای آموزشی در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب تهران برنامهریزی و اجرا شود.
موضوع نحوه حضور ناشران الکترونیک و شرکتهای پشتیبانی از کتاب و کتابخوانی در حوزه الکترونیک نیز از دیگر مباحثی بود که در این جلسه مورد بحثو بررسی قرار گرفت.
ابراهیم عمرانی(دبیر و نایب رئیس شورای سیاستگذاری و تأمین منابع علمی کشور)، سید بهنام الدین جامعی(مدیر کتاب خانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران)، فاطمه فهیمنیا(رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و دانشگاه تهران)، مریم السادات رزمگیر(معاون کتاب خانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران)، میترا هاشمی طباطبایی(مدیرکل دفتر گسترش تولید علم دانشگاه آزاد اسلامی)، اولیایی(نماینده وزارت علوم) و دانا خواجوی(نماینده انتشارات مک گروهیل در ایران) از اعضای حاضر در این جلسه بودند.