بر اساس جدیدترین نظرسنجیها؛
۷۲ درصد نظامیان آمریکا مخالف اعزام نیروی زمینی به عراق هستند
بیش از ۷۲ درصد شهروندان آمریکا معتقد هستند که مقامهای ایالات متحده با وجود مخالفت رئیسجمهوری این کشور دیر یا زود مجبور خواهند شد برای مبارزه با شبهنظامیان داعش در عراق و سوریه از نیروی زمینی استفاده کنند.
بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط پایگاه اینترنتی آمریکایی «میلیتری تایمز» بیش از ۷۰ درصد نظامیان آمریکا مخالف استفاده از نیروی زمینی در مبارزه با گروه داعش هستند.
به گزارش ایلنا به نقل از نووستی، بر اساس این نظرسنجی، بیش از ۷۲ درصد شهروندان آمریکا معتقد هستند که مقامهای ایالات متحده با وجود مخالفت «باراک اوباما» رئیسجمهوری این کشور دیر یا زود مجبور خواهند شد برای مبارزه با شبه نظامیان داعش در عراق و سوریه از نیروی زمینی استفاده کنند.
در همین حال، رئیسجمهوری آمریکا اذعان کرده است که سازمانهای دولتی این کشور تهدید ناشی از شبهنظامیان افراطی در سوریه را دست کم گرفته بودند.
اوباما طی مصاحبهای گفت که نیروهای آمریکایی در همکاری با قبایل سنی موفق شده بودند القاعده را در عراق شکست دهند، اما اعضای این گروه با بهرهبرداری از خلاء قدرت در سوریه در قالب داعش سر برآوردند.
در همین حال درگیریهای شدیدی در غرب پایتخت عراق جریان داشته است.
اوباما در مصاحبهای با برنامه ۶۰ دقیقه شبکه خبری «سیبیاس» گفت که سوریه برای شبهنظامیانی که توانستهاند از ناآرامی در این کشور بهرهبرداری کنند٬ «نقطه انفجار» است.
وی تاکید کرد که اقدام نظامی تنها بخشی از راه حل مقابله با شبهنظامیان داعش و همزمان به یک راه حل سیاسی نیز نیاز است.
اوباما گفت: «شبهنظامیان در جریان ناآرامیهای سوریه توانستند تجدید قوا کرده٬ از هرج و مرج بهره بگیرند و افراطگرایان خارجی و کسانی که به حرفهای پوچ آنها باور داشتند را جذب کنند.»
وی افزود که افراطگرایان با جذب بقایای ارتش قدیمی صدام٬ دیکتاتور سابق عراق در این کشور موفق به کسب توان نظامی شدهاند.
رئیسجمهوری آمریکا گفت که «جیمز کلاپر» رئیس امنیت ملی آمریکا اذعان کرده بود که آمریکا «آنچه در سوریه اتفاق میافتاد را دست کم گرفته بود».
وی در پاسخ به این پرسش که آیا آمریکا همچنین توانایی و اراده ارتش عراق برای مقابله با شبهنظامیان را بیش از آنچه واقعا هست٬ فرض کرده بود گفت: «درست است؛ این کاملا درست است».
اوباما گفت که راه حل سیاسی برای این بحران اهمیت کلیدی دارد، راه حلی که حاصل مصالحه میان جوامع سنی و شیعه باشد.
هم اکنون ائتلافی از کشورهای عربی و غربی تحت رهبری آمریکا یک عملیات هوایی را برای مقابله با داعش در عراق و سوریه آغاز کرده است.