خبرگزاری کار ایران

مراحل آموزش ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی با وردپرس بدون کدنویسی!

مراحل آموزش ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی با وردپرس بدون کدنویسی!
کد خبر : ۹۱۹۹۰۵

با یادگیری وردپرس به راحتی می توانید برای خود یا دیگران انواع سایت و فروشگاه اینترنتی بسازید و درآمدزایی آنلاین کنید. در این مقاله به مراحل یادگیری وردپرس و سئو سایت پرداخته ایم.

آیا می‌دانید که بیش از 30 درصد سایت ها و فروشگاه های اینترنتی جهان با وردپرس طراحی شده اند؟ بله آمار بسیار بالایی است و این نشان دهنده این است که سایت ساز وردپرس به شدت کاربردی و محبوب است. حتی در ایران نیز سایت های آموزشی مانند سایت فصل وردپرس به صورت تخصصی در حوزه آموزش وردپرس، ووکامرس و حتی آموزش سئو سایت فعالیت می کنند تا افراد بیشتری از وردپرس بهره ببرند و درآمد زایی کنند.

از مزیت های اصلی وردپرس این است که بدون کدنویسی و بدون داشتن دانش خاصی از قبل، می توانید سایت یا فروشگاه اینترنتی برای خود یا حتی برای دیگران طراحی و پیاده سازی کنید. در ادامه این بحث را بیشتر باز می کنیم. از اهمیت داشتن کسب و کار آنلاین نیز فقط به نقل قولی از بیل گیتس اکتفا می کنیم:

"اگر کسب و کار شما بر روی اینترنت نباشد، به زودی در بازار هم نخواهد بود!"  بیل گیتس

مقدمات طراحی سایت را بدانید

شما برای راه اندازی یک سایت، نیاز به یک فضای هاست دارید تا فایل های سایت خود را در آن جا نگه داری کنید. همچنین نیاز به یک دامین، که همان آدرس سایت است دارید تا مردم از طریق آن آدرس به سایت شما دسترسی داشته باشند. شرکت های مختلفی در ایران وجود دارند که این هاست و دامین را می فروشند. قیمت شرکت ها نیز مختلف است اما آنچنان زیاد هم نیست. مثلا شما حتی می توانید با حدود 100 هزار تومان یک دامین IR و یک هاست کم حجم تهیه کنید و کار خود را آغاز کنید. اما این ها نیازمندی های اول هر سایتی است. شاید الان شما بپرسید که خب با خود وردپرس چطور کار کنیم و سایت طراحی کنیم؟! در ادامه به همین بحث می پردازیم.

ساخت سایت با وردپرس چگونه انجام می شود؟

همانطور که گفتیم، طراحی سایت با وردپرس نیاز به کدنویسی ندارد و ما از قالب ها و افزونه های آماده استفاده می کنیم و آن چیزی که نیاز داریم را راه اندازی می کنیم. خود وردپرس رایگان است و یک سری قالب های رایگان نیز دارد اما برای حرفه ای تر کار کردن، نیاز داریم که قالب های حرفه ای تهیه کنیم تا هم عملکرد بهتری داشته باشند و هم نیاز های ما را پوشش دهند. هزینه قالب های حرفه ای هم زیاد نیست و از حدود 50 هزار تومان شروع می شود تا به بالا. بر اساس نیاز و ظاهر مورد نظر خود، می توانید قالب را از مارکت های وردپرسی خریداری کنید.

قطعا توصیه می کنیم از قالب های حرفه ای استفاده کنید، چرا که بهترین فیدبک را می گیرید. روال نصب قالب های حرفه ای هم بسیار ساده هستند. کافیست فایل های دریافتی از در هاست خود آپلود کنید و یک مرحله نصب دارد تا فایل ها در هاست و دیتابیس سایت قرار بگیرند و سپس سایت آماده است! به همین راحتی!

مراحل آموزش ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی با وردپرس بدون کدنویسی!

 

حالا کافیست بخش های مختلف قالب را بر اساس نیاز خود سفارشی سازی کنید. مثلا از بین چند استایل منو که در تنظیمات آن قالب وجود دارد، منو مورد نظر خود را انتخاب کنید، متون داخل فوتر سایت را تغییر دهید، چیدمان صفحات سایت را با صفحه ساز ها بدون کدنویسی تغییر دهید و سفارشی سازی کنید و ... .

یک راه دیگر هم این است که ابتدا خود وردپرس خام را نصبغ کنید و سپس قالب خام را روی وردپرس نصب کنید و تمام سفارشی سازی ها را انجام دهید که البته این کار زمان بر تر خواهد بود و دقیقا هم مانند دمو قالب، سایت شما ساخته نمی شود. پیشنهاد ما از روش اول است که دقیقا یک دمو سایت آماده را بالا می آورید و سپس بخش هایی را تغییر می دهید.

ساخت فروشگاه اینترنتی در وردپرس با ووکامرس چگونه است؟

اگر قالب فروشگاهی خریداری کرده باشید، همراه قالب افزونه ووکامرس نیز نصب می شود که در اصل این افزونه بهترین افزونه فروشگاه ساز وردپرس است و می توانم بگویم که تمام فروشگاه هایی که با وردپرس راه اندازی شده اند، از این افزونه استفاده می کنند.

افزونه ووکامرس، امکانات یک فروشگاه کامل را برای شما در سایت فراهم می کند و آن ها را به پنل مدیریت سایت شما اضافه می کند. به عنوان مثال بخش های مثل ایجاد محصول، درگاه های بانکی، بخش سبد خرید و پرداخت، ثبت سفارشات مشتری، مدیریت سفارشات و ... را در سایت شما ایجاد می کند تا بتوانید یک فروشگاه کامل داشته باشید.

برای یادگیری کار با ووکامرس و آموزش ووکامرس نیز، در همان سایت فصل وردپرس آموزش های لازم قرار دارد. البته در دوره آموزش وردپرس در سایت فصل وردپرس، به طور کامل از قدم اول وردپرس تا راه اندازی یک سایت و فروشگاه حرفه ای گفته شده است که اگر تمایل به یادگیری طراحی سایت و فروشگاه با وردپرس دارید، می توانید از آن دوره استفاده کنید.

سئو سایت به چه صورت انجام می شود؟

اینقدر جستجو در گوگل زیاد انجام می شود، دیگر سایت ها نمی توانند بیخیال این کانال ورودی برای سایت خود شوند. گوگل یکی از هدفمندترین کانال های جذب کاربر و مشتری برای سایت است. ما با انجام کار هایی در سایت، سعی می کنیم گوگل و سایر موتور های جستجو، ما را در کلمات کلیدی مرتبط به کسب و کار خود، در رتبه های بالاتر نمایش دهد تا ورودی های بیشتری از گوگل داشته باشیم. به انجام این امور بهینه سازی، سئو می گویند.

مراحل آموزش ساخت سایت و فروشگاه اینترنتی با وردپرس بدون کدنویسی!

سئو از بخش های مختلفی تشکیل شده است که اصطلاحا به آن سئو داخلی (On-Page SEO) و سئو خارجی (Off-Page SEO) می گویند. در سئو داخلی ما سعی می کنیم داخل سایت خود را بهینه سازی کنیم. این بهینه سازی می تواند مباحث فنی مانند ساختار کدنویسی استاندارد سایت، سرعت لود خوب سایت، استفاده صحیح از تگ ها و تصاویر و ... باشد. همچنین بهینه سازی و تولید محتوای خوب و رعایت نکات سئو در محتوا نیز بخش دیگری از سئو داخلی محسوب می شود.

سئو خارجی نیز یعنی کار هایی که در خارج از سایت خود انجام می دهیم اما روی سایت ما تاثیر دارد. در سئو خارجی نیز ما سعی می کنیم در شبکه های اجتماعی به درستی فعالیت کنیم و همچنین سعی می کنیم سایر سایت های مرتبط و معتبر در حوزه کاری ما، به ما لینک دهند. گوگل با دیدن لینک سایت ما در سایت های معتبر، این برداشت را می کند که حتما سایت ما هم معتبر است که سایت های معتبرتر به ما لینک داده اند.

البته تمام این موارد سئو ریزه کاری های زیادی دارند. اگر می خواهید بیشتر آشنا شوید، پیشنهاد می کنم کتاب آموزش سئو که نام اصلی آن سفر به قله سئو است را از سایت فصل وردپرس رایگان دانلود کنید. قطعا این کتاب آموزش رایگان سئو، قدم محکمی برای یادگیری سئو است و به شدت به شما کمک می کند.

کلام آخر

در آخر باید بگم که اگر قصد دارید یک سایت داشته باشید، چه بخواهید صرفا خود و خدمات کسب و کار خودتان را معرفی کنید و چه بخواهید یک فروشگاه آنلاین داشته باشید، بهترین گزینه وردپرس است. یا حتی اگر هم بخواهید به عنوان طراح سایت فعالیت کنید، یادگیری مهارت وردپرس گزینه عالی است چرا که بازار کار بزرگ و خوبی دارد. حتی کسانی که از قبل سایت دارند، معمولا دنبال شخصی هستند که امور سایتشان را پیش ببرد. مجموعه فصل وردپرس آموزش های فراوانی در این حوزه دارد که پیشنهاد می کنیم همین الان سری به این سایت بزنید و استفاده کنید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز