خبرگزاری کار ایران

بانک‌های پیشرو درعرصه حمایت از شرکت‌های نوآور و دانش بنیان

بانک‌های پیشرو درعرصه حمایت از شرکت‌های نوآور و دانش بنیان
کد خبر : ۷۲۰۴۱۳

اقتصاد دانش بنیان یکی از سیاست‌های اصلی در راستای دستیابی به اهداف اقتصـاد مقـاومتی مطـرح شـده و تأثیر بسزایی در افزایش فرصت‌های شغلی، افزایش تولید سرانه، کاهش نابرابری در توزیع درآمد، ارتقای کیفیت تولیدات به عنوان شاخصه های اصلی توسعه پایدار دارد.

به گزارش ایلنا،‌ امروزه که همه نیازهای انسان با تکنولوژی و اینترنت در هم آمیخته شده است، استارت آپ ها نقش خاص‌تری ایفا می‌کنند و اهمیت نمادین در فضای اقتصادی دارند. بنابراین با توجه به اهمیت توسعه این شرکت‌ها در توسعه اقتصادی، حمایت از تجاری‌سازی محصولات شرکت‌های دانش بنیان جلوه بیشتری پیدا می‌کند. در حال حاضر بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی برای دستیابی به اهداف های خود وارد در حوزه استارت‌آپ‌ها شده اند که می‌توان در این بین به بانک پارسیان اشاره کرد. رویکرد این بانک در حوزه دانش‌بنیان، بر مشارکت و تعامل با استارت‌آپ‌ها متمرکز شده است.

فعالیت‌های بانک پارسیان در سه گروه کلی داده‌پردازی، مالی ‌و سرمایه‌گذاری دسته‌بندی شده است. اقدامات این بانک در حوزه دانش‌بنیان عمدتا با محوریت دسته اول یعنی گروه داده‌پردازی انجام می‌شود. شرکت‌های اصلی گروه داده‌پردازی بانک پارسیان عبارت‌اند از؛ شرکت تجارت الکترونیک پارسیان (تاپ)، شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش و شرکت تامین خدمات سیستم‌های کاربردی کاسپین.

 زمینه فعالیت شرکت تجارت الکترونیک پارسیان (تاپ)، تأمین، نصب و پشتیبانی از دستگاه‌های کارتخوان و خودپردازهای بانکی، ارائه خدمات پرداخت مجازی، صدور و شخصی‌سازی انواع کارت‌های نقدی و اعتباری، ارائه سیستم‌های نرم‎‌افزاری در حوزه مدیریت تراکنش‌های پرداخت و خدمات سوئیچ است. ، شرکت تجارت الکترونیک پارسیان کیش در زمینه تامین تجهیزات بانکداری الکترونیکی مدرن و ارائه‌کننده خدمات پشتیبانی و سخت‌افزاری برای استفاده‌کنندگان از تجهیزات و ملزومات بانکداری الکترونیکی به همراه تولید دستگاه‌های نوین بانکداری همچون دستگاه cashless و کیوسک بانکی فعال است.

شرکت تامین خدمات سیستم‌های کاربردی کاسپین نیز در زمینه پیگیری راهبرد بانکداری باز از طریق ارائه راه‌حل‌های کاربردی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با تمرکز بر سازمان‌های مالی و پولی و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای خدمات مورد نیاز آن‌ها فعالیت می‌کند.

سرمایه‌گذاری گروه داده‌پردازی بانک پارسیان در حوزه شرکت‌های استارتاپی و نوپا در حال حاضر ۸۰۰ میلیارد ریال است که طبق برنامه‌های پیش‌بینی‌شده به ۴هزار و ۳۳۰ میلیارد ریال افزایش خواهد یافت. همچنین بانک پارسیان تاکنون در مجموع ۱ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال در حوزه شرکت‌های نوپا سرمایه‌گذاری کرده است که این مبلغ طبق برنامه‌های پیش‌بینی‌شده به ۵۹۶۰ میلیارد ریال افزایش می‌یابد. همچنین تاکنون ۳۷۰ نفر به صورت مستقیم در این شرکت‌ها مشغول به کارشده‌اند که اشتغال‌زایی مستقیم این شرکت‌ها در پایان طرح، به ۱۶۴۰ نفر افزایش خواهد یافت.

شرکت‌های نوپایی که توسط گروه داده‌پردازی پارسیان راه‌اندازی شده‌اند عبارت‌اند از؛ شرکت تابان آتی پرداز، شرکت آتی شهر هوشمند ایرانیان، شرکت توسعه فناوری همراه پیگیر، شرکت تجارت الکترونیک آیریک پارسیان، سامانه درخواست سوخت آنلاین پیدو، شرکت گسترش تجارت الکترونیکی کالای کیش، شرکت فناوران کادونا، شرکت زنجیره بلوک پارس، کنسرسیوم زنجیره بلوک ققنوس، شرکت سامانه پرداخت‌های نوین آزادراه‌ها (سپندار)، شرکت پرداخت بیمه پارس و شرکت پارسیان همراه لوتوس.

فعالیت شرکت تابان آتی پرداز بر تولید، تجاری‌سازی، بازاریابی و پشتیبانی خدمات پرداخت موبایلی با تمرکز بر اپلیکیشن تاپ متمرکز است. شرکت آتی شهر هوشمند ایرانیان در زمینه ارائه خدمات پرداخت آنلاین خودرو فعالیت می‌کند. فعالیت شرکت توسعه فناوری همراه پیگیر بر نرم‌افزار کیف پول و ارائه‌دهنده سرویس‌های دریافت و پرداخت با تمرکز بر QR متمرکز است. شرکت تجارت الکترونیک آیریک پارسیان در تجهیز جایگاه‌های توزیع سوخت به سامانه جدید هوشمند سوخت و سیستم پرداخت الکترونیک valina – ingenico فعال است. شرکت سامانه درخواست سوخت آنلاین پیدو بر طراحی و تولید اپلیکیشن و تهیه و تجهیز خودروهای سوخت‌رسان جهت توزیع سوخت به صورت سیار متمرکز است. زمینه فعالیت شرکت گسترش تجارت الکترونیکی کالای کیش در بازار مجازی برای عرضه بی‌واسطه محصولات توسط تأمین‌کنندگان به مشتریان نهایی فعال است. شرکت فناوران کادونا در زمینه عرضه نوین کارت هدیه و Cobrand، روشی جدید در ارائه کارت‌های هدیه و پیش‌پرداخت بدون نیاز به حضور مشتری در گیشه بانک فعالیت می‌کند. شرکت زنجیره بلوک پارس در زمینه استخراج، پردازش، مبادله و توسعه کاربرد از ارزهای رمزی فعال است. کنسرسیوم زنجیره بلوک ققنوس اولین سکوی زنجیره بلوک مشترک ایرانی با رویکرد کاربردهای صنعت بانکداری و پرداخت است. شرکت سامانه پرداخت‌های نوین آزادراه‌ها (سپندار)، توسعه پرداخت الکترونیکی عوارض در بزرگراه‌های کشور را به عهده دارد. شرکت پرداخت بیمه پارس در زمینه سامانه تسهیل در فرایند اجرایی بیمه از طریق هوشمندسازی رابطه شرکت‌های بیمه و خدمات درمانی فعالیت می‌کند. شرکت پارسیان همراه لوتوس دارنده مجوز اپراتور نوین تلفن همراه از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در راستای ارزش‌آفرینی نوین است.

سرمایه‌گذاری انجام‌شده توسط صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه رویش لوتوس در این شرکت‌های نوپا ۲۳۰ میلیارد ریال است که طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده به ۵۵۰ میلیارد ریال افرایش خواهد یافت. مجموع سرمایه‌گذاری بانک پارسیان در حوزه شرکت‌های نوپا تاکنون ۷۶۰ میلیارد ریال است که به ۱۴۰۰ میلیارد ریال افزایش خواهد یافت. اشتغال‌زایی مستقیم در شرکت‌های نوپا تاکنون ۳۰۰ نفر بوده که به ۱۵۰۰ نفر افزایش خواهد یافت.

شرکت‌های نوپایی که توسط صندوق جسورانه رویش لوتوس راه‌اندازی شده‌اند عبارت‌اند از؛ شرکت دراپز فعال در حوزه سامانه پس‌انداز هوشمند و خودکار بر اساس یک الگوریتم فراابتکاری، شرکت بیمه بازار فعال در حوزه مقایسه، مشاوره و خرید آنلاین بیمه، شرکت شیپور فعال در حوزه نیازمندی‌های رایگان شامل خرید و فروش خودرو، املاک، آپارتمان، گوشی موبایل، تبلت، لوازم خانگی، لوازم دست دوم، استخدام، شرکت ایران رنتر فعال در حوزه خرید اعتباری هوشمند در جهت سهولت و سرعت در خرید آنلاین با فروش اقساطی وسایل ، شرکت روئین‌تن سلول فعال در حوزه تولیــد ســلول‌های کراتینوســیت و فیبروباســت بــرای درمــان ســوختگی، زخــم پــای دیابتــی و چیــن و چــروک، شرکت رویان بن سلول فعال در حوزه ایجاد بانک GMP-grade سلول‌های بنیادی مزانشیمی آلوژن مشتق از مغز استخوان برای درمان رماتیسم مفصلی و کمردرد مزمن، شرکت رویان بین سل فعال در حوزه تولید GMP-grade سلول‌های اپی تلیــوم رنگدانــه دار شــبکیه مشــتق از سلول‌های بنیــادی جنین انســانی و شرکت رویش ژن آسا طب فعال در زمینه تولیــد رده‌های ســلولی تولیدکننده داروهــای Biosimilar. بر این اساس، رویکرد نوین بانک پارسیان در حوزه دانش‌بنیان، بر مشارکت و تعامل با استارت‌آپ‌ها متمرکز شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز