گزارش عملکرد ۹ ماه ابتدایی سال؛
«پارس آریان»، از تغییرات مهم تا کسب عناوین
شرکت سرمایهگذاری «پارس آریان» در سال ۱۴۰۳ تغییرات مهمی در ساختار و مدیریت خود داشت.
به گزارش خبرنگار گروه بازرگانی ایلنا، شرکت سرمایهگذاری «پارسآریان» (سهامیعام)، در تیرماه ۱۳۸۴، به عنوان نخستین سنگ بنای ایجاد «گروه مالی پاسارگاد» و با هدف بسترسازی و راهبری فرآیند تشکیل یکی از بزرگترین گروههای مالی و اقتصادی کشور از طریق جذب سرمایههای مردمی و بخش خصوصی شکل گرفت و اکنون جایگاه یکی از بزرگترین و معتبرترین شرکتهای سرمایهگذاری متعلق به بخش خصوصی در ایران را به خود اختصاص داده است.
حوزههای فعالیت
شرکت سرمایهگذاری «پارسآریان» در شش حوزه بانک و بیمه و خدمات مالی، صنایع معدنی و فولادی، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، صنایع ICT و IT، صنایع ساختمانی و خدمات سلامت محور اقدام به سرمایهگذاری و مشارکت کرده است.
مسئولیتهای اجتماعی
شرکت سرمایهگذاری «پارسآریان» به عنوان یک بنگاه اقتصادی سهامی عام، با هدف تاثیرگذاری و فرهنگسازی در توسعه ملی، با پذیرش داوطلبانه مسئولیت اجتماعی خود، متناسب با ماموریت شرکت، در دو بخش جامعه و محیط زیست با لحاظ کردن منافع تمامی ذینفعان رویکردهای زیر را اتخاذ کرده است:
* توجه آگاهانه به توسعه اقتصادی جامعه و حفظ منافع سهامداران از طریق کارآفرینی هوشمندانه و پربازده خصوصاً در حوزههای نوآورانه، دانشبنیان، اشتغالزا، هنری و سلامت محور
* تمرکز بر صیانت از محیط زیست با هدف توسعه پایدار از طریق رعایت الزامات قانونی زیستمحیطی، استقرار استانداردهای سیستم مدیریت کیفیت، زیست محیطی، ایمنی و بهداشت حرفهای به تناسب ماموریت شرکتهای تابعه هلدینگ، انتخاب تکنولوژیهای سازگار با محیط زیست و تمرکز بر رفاه منطقهای با بومیگزینی نیروی انسانی
* تعهد بر سلامت اقتصادی از طریق توسعه شفافیت مالی در راستای حفظ منافع اقتصادی سهامداران
* اهتمام به کاهش تضاد در تحقق نیازها و انتظارات حال و آتی ذینفعان شامل سهامداران، کارکنان، شرکاء، تامینکنندگان و نهادهای حاکمیتی، نظارتی، صنفی و آموزشی
* ایجاد توازن بین کار و زندگی برای ارتقاء سلامت روانی و جسمی کارکنان و خانوادههای ایشان
فعالیتهای مهم از ابتدای سال
مجلد سوم کتاب نفیس ” گنجینه پاسارگاد” رونمایی شد (26 اردیبهشت)
در مراسمی که با حضور محمود سالاری، معاون امور هنری، مجید قاسمی، مدیرعامل بانک پاسارگاد، محمد خراسانیزاده، مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شعیب حسینی، مقدم قائم مقام موزه هنرهای معاصر تهران، علی اکبر امین تفرشی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری «پارس آریان» و جمعی از فرهیختگان و علاقمندان به هنر، در محل باغ موزه نگارستان برگزار شد، سومین مجلد کتاب نفیس “گنجینه پاسارگاد” رونمایی شد.
در این مراسم علی اکبر امین تفرشی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری «پارس آریان اندیشه» تشکیل ” گنجینه هنرهای تجسمی معاصر پاسارگاد” را حاصل تفکر خلاقانه و خردمندانه دکتر مجید قاسمی، مدیرعامل بانک پاسارگاد و در راستای ایفای نقش مسئولیت های اجتماعی این بانک و گروه پاسارگاد برشمرد.
وی در ادامه افزود: با گزینش آگاهانه رشته های هنرهای تجسمی مدرن و معاصر به عنوان درگاه اصلی حمایت از هنر و هنرمندان ایران زمین، تأسیس گنجینه هنرهای تجسمی معاصر پاسارگاد توسط شرکت پارس آریان آغاز گردید.
انتخاب مدیرعامل «پارس آریان» به عنوان چهره نامی صنعت سرمایه گذاری و اقتصاد کشور (10 مرداد)
هفتمین اجلاس سراسری “تکریم از چهره های نامی صنعت و اقتصاد کشور” در سالن همایش های بینالمللی صدا و سیما با حضور چهره های برتر صنعت و اقتصاد کشور در رشته های مختلف و جمعی از مقامات عالی رتبه کشور از جمله معاون اول قوه قضاییه، برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سخنگوی ستاد انتخاباتی رییسجمهور منتخب و … برگزار شد.
طی این مراسم، از آقای امین تفرشی مدیرعامل و نایب رئیس هیأت مدیره شرکت سرمایهگذاری «پارسآریان» بهعنوان “چهره نامی صنعت سرمایهگذاری و اقتصاد کشور“، با اهدای تندیس زرین و لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد.
کسب تندیس سیمین سطح دو جایزه مدیریت دانشی (11 مهر)
هفتمین کنفرانس بینالمللی مدیریت دانشی KM۴D با رویکرد نوآوری و پایداری سازمانی به همت “انجمن مدیریت ایران” و با همکاری “دانشگاه خاتم” با حضور مجید قاسمی، رئیس هیات مدیره انجمن مدیریت ایران، جمعی از استادان، فرهیختگان ، دانش پژوهان این حوزه و مدیران ارشد سازمان ها و شرکت های شرکت کننده در “جایزه” ، در دانشگاه خاتم برگزار شد.
شرکت سرمایه گذاری «پارس آریان» در سومین سال حضور خود در جایزه بینالمللی مدیریت دانشی KM۴D ، موفق شد با شایستگی و افزایش و امتیازات کسب شده، ضمن ارتقاء دو پله ای جایگاه خود نسبت به سال گذشته، به تندیس ارزشمند سیمین سطح ۲ دست یابد.
استعفای مدیرعامل بعد از 19 سال (21 مهر)
شرکت «پارس آریان» بعد از ۱۹ سال با یک تغییر جدی در حوزه مدیریت روبرو شد و مدیرعامل این مجموعه از سمت خودش استعفا داد.
علی اکبر امین تفرشی، که بیش از نوزده سال از بدو تاسیس شرکت، سمت مدیر عاملی و عضویت هیات مدیره شرکت را به عهده داشت، بنا بر ملاحظات شخصی از سمت خود استعفا و کناره گیری کرد. لازم به ذکر است؛ هیات مدیره شرکت ضمن موافقت با استعفای مشارالیه، آقای اسفندیار عظیمی را به عنوان سرپرست مدیر عاملی شرکت انتخاب و منصوب کرد.