دانش و نوآوری، تعهد و کیفیت را از «فن آوری نوین نیرو» بخواهید
شرکت «فن آوری نوین نیرو» با بومیسازی طراحی و ساخت انواع دریچه سدها و تجهیزاتی مانند انواع دریچههای کشویی، چرخدار، قطایی و نیز سایر قطعات مانند مقاطع، باکس حلزونی، سه راهی و ... به بزرگترین طراح وسازنده در این حوزه تبدیل شده است.
به گزارش ایلنا؛ شرکت «فن آوری نوین نیرو» به عنوان شرکت خصوصی در سال ۱۳۷۷ تاسیس شد. این شرکت با هدف اعتلای صنعت کشور و ایجاد بسترهای نوین طراحی، مهندسی، ساخت و نصب در زمینههای مختلف صنعتی از جمله ساخت قطعات و تجهیزات هیدرومکانیک، شبکههای انتقال و توزیع آب، احداث نیروگاه آبی کوچک، ایستگاههای پمپاژ، تصفیهخانه آب و فاضلاب، مخازن ذخیره، مخازن تحت فشار، سازههای فلزی، صنعتی و ساختمانی، پلهای فلزی، تجهیزات نفت، گاز و پتروشیمی و تجهیزات نیروگاهی فعالیت میکند.
مهمترین گام این شرکت راهاندازی و ساخت کارخانه بزرگ تولیدی در شهرک صنعتی مامونیه به مساحت ۶۶۰۰۰ متر مربع در عرصه ساخت بود که منجر به اجرای ۲۵۰ پروژه در ایران و خارج از کشور در حوزه طراحی، ساخت، نصب و راهاندازی تجهیزات هیدرومکانیک شد. با راهاندازی این کارخانه علاوه بر آن که کشور از واردات این تجهیزات بینیاز گردید خود به عنوان صادرکننده مطرح منطقه نیز شناخته شد.
بزرگترین طراح و سازنده تجهیزات هیدرومکانیک
شرکت «فن آوری نوین نیرو» با بومیسازی طراحی و ساخت انواع دریچه سدها و تجهیزاتی مانند انواع دریچههای کشویی، چرخدار، قطایی و نیز سایر قطعات مانند مقاطع، باکس حلزونی، سه راهی و ... به بزرگترین طراح وسازنده در این حوزه تبدیل شده است.
یکی از فعالیتهای این شرکت ساخت سازههای فلزی سنگین است. احداث این سازهها همواره نیاز به مهارت در طراحی، دقت بالا در ساخت و تعدد ایستگاههای کنترلی در مراحل مختلف ساخت دارد. شرکت «فنآوری نوین نیرو» با استفاده از تیم طراحی مجرب و بهرهگیری از آخرین نرم افزارهای موجود و با استفاده از ماشین آلات پیشرفته خود در ساخت و نیز پرسنل کارآزموده و متخصص در عرصه کنترل کیفی به این مهم دست یافته است.
مسئولیت اجتماعی در «فن آوری نوین نیرو»
شرکت «فن آوری نوین نیرو» در طول سالهای فعالیت خود موفق به اجرای بیش از ۲۵۰ پروژه در ایران و خارج از کشور شده است و در این راستا هزاران نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم همراه این مجموعه بودهاند. این شرکت رسالت اجتماعی خود را اجرای پروژههای عمرانی و زیرساختاری کشور و نیز اشتغال نیروی جوان کشور تعریف کرده و این دو مورد را به صورت پیوسته سرلوحه فعالیت خود قرار داده است. اما در این راه به این موضوع بسنده نکرده است و با ایجاد گروه خیریه درون سازمانی با مشارکت پرسنل به فعالیتهای عامالمنفعه میپردازد که از جمله آن میتوان به کمک رسانی در هنگام بروز بلایای طبیعی مانند زلزله و سیل، ایجاد صندوق کمک هزینه تحصیلی و ایجاد صندوق کمک به افراد نیازمند در مناطق محروم اشاره کرد.
همچنین انجام فعالیتهای علمی، تحقیقاتی و هنری از جمله حمایت مالی از هنرمندان در جهت برگزاری نمایشگاهها، خرید و فروش آثار به منظور تشویق جامعه به رویکردهای هنری، حمایتهای مالی از طرحهای پیشرو و چاپ کتب و مقالات و ایجاد بازدیدهای علمی و پنلهای دانشجویی از واحدهای طراحی و ساخت در کارخانه را در لیست فعالیتهای این شرکت قرار داده شده است.
هر شرکت به منظور پیشبرد اهداف و چشم اندازهای خود سیاستها و خط مشیهایی را به عنوان مسیر راه تبیین میکند. در این راستا شرکت «فن آوری نوین نیرو»، افزایش راندمان و ارتقاء بهره وری در راستای کاهش هزینهها و صرفهجویی و افزایش قدرت رقابت در بازار، ارتقاء و بهبود مستمر سطح ایمنی و بهداشت کارکنان، پیمانکاران و حفظ محیط زیست، بهبود و پایش مستمر فرآیندهای سازمان در راستای افزایش اثربخشی و کارایی سازمان، حفاظت و استفاده بهینه از منابع، زیرساختها، امکانات و تجهیزات موجود در شرکت و توسعه مدیریت ریسک در فعالیتها و فرآیندهای سازمان را در دستور کار خود قرار داده و فعالیتهای خود را بر این اساس پیش میبرد.
این شرکت تاکنون جوایز و عناوین بسیاری در حوزههای مختلف کسب کرده است؛ کسب عنوان برترین سازه فلزی طراحی شده در کنفرانس ملی سازه و فولاد ایران در سال ۱۳۹۶ در پروژه سد قیزقلعه سی، کسب عنوان برترین سازه فلزی طراحی شده در کنفرانس ملی سازه و فولاد ایران در سال ۱۳۹۴ در پروژه سد عباسپور،کسب عنوان برترین سازه فلزی طراحی شده در کنفرانس ملی سازه و فولاد ایران در سال ۱۳۹۳ در پروژه سد شمیل و نیان تنها بخشی از این عناوین است.
جهت شناسایی و کسب اطلاعات بیشتر از فعالیتهای این شرکت میتوانید به سایت شرکت به آدرس https://fnn-co.com/ مراجعه کنید.