خبرگزاری کار ایران

تفاوت پکیج های دیواری و زمینی

تفاوت پکیج های دیواری و زمینی
کد خبر : ۱۲۸۹۶۱۸

یکی از دغدغه هایی که هنگام خرید سیستم گرمایشی ساختمان ممکن است ذهن مشتریان را به خود درگیر کند این است که تفاوت پکیج های دیواری و زمینی چیست و کدام گزینه مناسب تری برای خانه های آنهاست؟ ما در این مطلب قصد داریم هر کدام از این پکیج ها را بیشتر به شما بشناسانیم و تفاوت بین آن ها را بیان کنیم پس با ما همراه باشید.

 

پکیج دیواری

پکیج های دیواری برای منازل شما دارای مزایای زیادی می توانند باشند که ما چند مورد از آن ها را برایتان در اینجا ذکر خواهیم کرد.

1- صرفه جویی در هزینه و زمان

همه صاحب خانه ها تمایل دارند که خانه شان در کوتاه ترین زمان ممکن به سیستم گرمایشی مجهز شود و پکیج های دیواری به دلیل داشتن ویژگی های قابل کنترل و نصب آسان نه تنها در زمان شما صرفه جویی می کنند، بلکه نسبت به سیستم های گرمایش مرکزی سنتی که در گذشته رواج بیشتری داشته است از هدر دادن انرژی جلوگیری می کنند.

 در نتیجه در هزینه های مربوط به مصرف انرژی و آوردن تکنیسین های گران قیمت برای نصب آن کاهش قابل توجهی می یابد.

2- زیبایی ظاهری

نصب پکیج بر روی دیواری ظاهری زیباتر و منظم تر را به خانه شما می دهد و فضای کف را آزاد می کند و از خطرات ناشی از برخورد آن با کف زمین جلوگیری خواهد کرد.

3- بدون نیاز به تعمیر و نگهداری مداوم

پکیج های دیواری برخلاف سیستم های گرمایشی دیگر مانند گرمایش مرکزی نیاز به تعمیر و مراقبت مداوم ندارند؛ زیرا قطعات متحرک ندارد و با ضمانت های طولانی مدت همراه هستند.

4- ویژگی های نوآورانه

پکیج های دیواری دارای ویژگی هایی مانند ترموستات های بسیار دقیق، گزینه های برنامه ریزی، کنترل از راه دور و کنترل با WIFI هستند؛ بنابراین با استفاده از پکیج های دیواری گرم کردن خانه هایتان دیگر دردسر ساز نیست.

سایت فروش محصولات تهویه ای مهاجر با داشتن بیش از 20 مدل پکیج های دیواری از برندهای مختلف به مشتریان عزیز در انتخاب بهتر و سریع تر محصول مورد نظر خود کمک می کند و با وجود چنین مرکز فروشی دیگر نیازی به صرف وقت و انرژی زیاد برای رفتن به مراکز مختلف به صورت حضوری برای انتخاب سیستم مورد نظر نیست.

 شما می توانید در کمترین زمان ممکن مناسب ترین پکیج دیواری برای منزل خود را تهیه کنید.

تفاوت پکیج های دیواری و زمینی

پکیج دیواری برقی

رادیاتورهای برقی دیجیتال مجهز به آفرین فناوری حرارتی خشک، ترموستات الکترونیکی با دقت بالا و کنترل گرمایش قابل برنامه ریزی هستند و در مصرف انرژی نیز کارآمد به حساب می آیند، کنترل گرمایش قابل برنامه ریزی نیز به شما این امکان را می دهد که برنامه گرمایشی خانه خود را تا یک هفته تنظیم کنید. جالب تر آن این است که این رادیاتور هر موقع حرکت را احساس کند روشن می شود.

پنل پکیج دیواری

این پکیج ها نیز دارای ترموستات باکیفیت، گزینه های برنامه ریزی و کنترل از راه دور آسان هستند که در کاهش مصرف انرژی و کاهش هزینه قبض ها نقش موثری دارند، این پکیج ها بیشتر مناسب ادارات هستند و از طریق فرایند همرفت اتاق را خیلی سریع گرم می کنند.

مزایای پکیج زمینی

همه خانه ها نمی توانند یک پکیج دیواری استاندارد را در خود جای دهند؛ بنابراین بایستی از رادیاتورهای کف و سطح پایین استفاده کنند. هم چنین یکی دیگر از گزینه های صرفه جویی در فضا استفاده از رادیاتورهای کف است که به خصوص برای فضاهایی که استفاده از دیوار دشوار است می توانند گزینه مناسبی باشند که معمولا با پایه های نصب بر روی زمین به شما رائه می شوند. اگر دیوارهای شما کاشی کاری شده اند و استفاده از پکیج دیواری خطر شکستن کاشی ها را به همراه دارد یا اینکه دیوارهای شما به اندازه کافی سالم و محکم نیستند، استفاده از پکیج زمینی گزینه مناسب تری برای شما است.

سایت تهویه مهاجر  با دارا بودن حدود 20 نوع پکیج زمینی در طرح و برندهای مختلف در دو مدل گازسوز و برقی و اندازه های کوتاه و بلند و هم چنین در انواع مختلف فن دار و گرمایش از کف، متناسب با فضای هر خانه ای و سلایق مختلف به مشتریان عزیز امکان یک خرید مطمئن و لذت بخش را می دهد. این سایت در مقایسه با سایر سایت های دیگر مانند آچار باز که بیشتر در زمینه تعمیر تجهیزات ساختمانی فعالیت دارند، علاوه بر داشتن مراکز تخصصی سرویس دهی و تعمیر و نصب تجهیزات توسط متخصصین خبره، در زمینه فروش محصولات نیز فعالیت دارد و تمامی خدمات مورد نیاز را به صورت جامع به مشتریان ارائه می دهد.

تفاوت پکیج های دیواری و زمینی

نکات ایمنی پکیج

در کنار تمام توضیحات داده شده لازم دانستیم برخی از مهم ترین نکات ایمنی هنگام استفاده از پکیج های دیواری و زمینی را نیز د اختیار شما بگذاریم تا امنیت و آسایش شما هنگام استفاده از این تجهیزات ساختمانی بسیار کاربردی دوچندان شود.

1- دریچه هوای رادیاتور را بررسی کنید.

پیش از روشن کردن رادیاتور دریچه های تخلیه هوا را چک کرده و مطمئن شوید که کاملا سفت باشند و سعی نکنید از این قسمت برای تنظیم دمای دستگاه خود استفاده کنید. بلکه در صورت نیاز از شیر ترموستاتیک کمک بگیرید.

2- از تماس مستقیم پکیج با مبلمان خودداری کنید.

مبلمان یا هر وسیله دیگری را در نزدیکی پکیج خود قرار ندهید؛ زیرا این کار از گردش صحیح گرما در فضای خانه جلوگیری می کند.

 همچنین گرمای بیش از حد مبلمان می تواند باعث وارد شدن صدمات و خطر احتمالی آتش سوزی شود. در عوض از روکش های فلزی یا چوبی برای رادیاتورهای خود استفاده کنید؛ زیرا این روکش ها نوعی اکسسوری بسیار شیک برای اتاق های شما به حساب می آیند و در طرح و مدل های مختلف ارائه می شوند.

3- رادیاتور خود را تخلیه کنید.

اکثر مردم با توجه به جغرافیای محل زندگی خود در تمام طول زندگی از این سیستم های گرمایشی استفاده نمی کنند و آن را فقط در ماه های سرد سال روشن می کنند؛ بنابراین همیشه در خاطر داشته باشید که پکیج ها پس از مدتی کار نکردن برای راه اندازی مجدد نیاز به تخلیه شدن دارند.

4- مراقب رادیاتورهای برقی باشید.

پکیج های برقی می توانند حتی با لمس کردن داغ شوند و اگر به درستی مدیریت نشوند خطر آتش سوزی را به همراه دارند. پس برای افزایش ایمنی آن ها را روی یک سطح صاف و غیرقابل اشتعال قرار دهید و همیشه هنگام خروج از خانه آن ها را خاموش کنید و لباس های خود را روی آن آویزان نکنید.

5- تعمیر و نگهداری منظم الزامی است.

مهم نیست که از چه نوع پکیجی استفاده می کنید. شما باید بررسی سالیانه را در برنامه خود قرار دهید و حتی از یک متخصص برای تشخیص وجود هرگونه آسیب و تعمیر زودهنگام در صورت نیاز کمک بگیرید.

 

سخن پایانی

سایت تهویه مهاجر با دارا بودن بیش از 50 نوع انواع مختلف پکیج های دیواری و زمینی، ضمانت کیفیت محصولات خود و خدمات پس از فروش، مشاوره برای انتخاب دستگاه مناسب و خدمات کارشناسی و طراحی به یک مرکز فروش ایده آل برای تمام افراد تبدیل شده است. این مرکز فروش حتی پس از فروش محصولا خود نیز نیازهای فنی مشتریان خود را شناسایی می کند و راهکارهای لازم برای رفع آن را ارائه می دهد.

همچنین تامین قطعات مورد نیاز و تعمیر دستگاه های تهویه را به وسیله متخصصین این حوزه انجام می دهد؛ بنابراین توانسته است جایگاه خاصی را در این زمینه از آن خود کند.

پایان رپرتاژ آگهی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز