راهنمای استفاده از دستگاه میوه خشک کن
شرکت کارآفرینی AG ارائه دهنده انواع دستگاه خشک کن میوه و سبزی به صورت خانگی و صنعتی می باشد.
امروزه میوههای خشک به عنوان یکی از تنقلات پرطرفدار بین خانواده ها جا باز کرده است. میوه های خشک شده به خاطر غنی بودن از انواع ویتامین های مفید برای استفاده و مصرف در میان وعده ها و پذیرایی از مهمان ها در فصل های مختلف به خصوص فصل زمستان بسیار مناسب است و مورد توجه افراد مختلف قرار گرفته است.
راهنمای استفاده از دستگاه میوه خشک کن
یکی از برندهای معتبر وارد کننده دستگاه میوه خشک کن (dryer machine)، شرکت بازرگانی ای جی می باشد. در صورتی که نحوه استفاده از دستگاه میوه خشک کن ای جی در سایت فارس نیوز را به خوبی آموزش دیده باشید و تهیه آن به شیوه صحیح انجام شود، طعم آن حتی از طعم میوه تازه بسیار مطبوع تر خواهد بود. شما می توانید به جای اینکه هزینه گزافی جهت خرید میوه خشک شده آماده بپردازید، خودتان به خشک کردن میوه های اضافی در یخچال بپردازید و حتی از بهداشتی بودن آن نیز اطمینان خاطر داشته باشید.
فرآیند خشک نمودن میوه ها کار چندان سختی نمیباشد و خودتان به راحتی می توانید این کار را در منزل انجام دهید. برای این کار نیاز به یک دستگاه میوه خشک کن AG دارید. البته روشهای سنتی هم برای این کار وجود دارد، که کمی زمانبر است. ما در اینجا سعی داریم شما را با کاربرد دستگاه میوه خشک کن و به خصوص، طرز استفاده از دستگاه میوه خشک کن خانگی آشنا کنیم.
طرز استفاده از دستگاه میوه خشک کن صنعتی
دمای مناسب دستگاه میوه خشک کن برای انواع مختلف غذا:
گیاهان 95درجه فارنهایت
سبزیجات 125درجه فارنهایت
لوبیا و عدس 125درجه فارنهایت
میوه 135 درجه فارنهایت
دانهها 145 درجه فارنهایت
گوشتهای از پیش پخته شده 145 درجه فارنهایت
گوشت، غذاهای دریایی 160 درجه فارنهایت
طیور 165 درجه فارنهایت
همانطور که میبینید، درجه حرارت کاملاً متفاوت است، به همین دلیل مهم است که اگر همزمان بیش از یک نوع ماده را خشک میکنید، مطمئن شوید که غذاها را به طور مناسب با هم دسته بندی میکنید.
اگر نیاز به سرعت بخشیدن به فرآیند خشک کردن دارید، افزایش حرارت دستگاه میوه خشک کن راه حل مناسبی نیست. در عوض، میتوانید مواد غذایی خود را به قطعات نازکتر/کوچکتر برش دهید یا میزان کمتری از آن را در دستگاه خشک کن قرار دهید.
اسلایس کردن میوه ها در دستگاه میوه خشک کن
برای خشک کردن میوه ها به درستترین روش استفاده از دستگاه میوه خشک کن، ابتدا آنها را خوب بشویید و سپس با دستمال خشک کنید. پس از آن میوه ها را به شکل ورقه های نازک با ضخامت حدود ۳ الی ۶ میلی متر برش بزنید. توجه کنید که برش ها حتما در یک اندازه باشند تا به نتیجه مطلوب و دلخواه خود برسید.
چون معمولاً میوه ها در مجاورت هوا به سرعت تغییر رنگ می دهند و سیاه رنگ می شوند. به خاطر همین، جهت جلوگیری از اکسید شدن و تغییر رنگ آن ها، با توجه به نوع میوه می توانید یکی از روش هایی را که در ادامه بیان میکنیم استفاده نمایید.
یکی از روش ها به این صورت است که بعد از برش دادن میوه ها، آنها را در محلول آب لیمو یا آب نمک قرار دهید. البته محلول آب نمک نباید زیاد شور باشد. به این صورت که جهت تهیه آن حدود شش قاشق غذاخوری نمک را در سه و نیم لیتر آب حل نمایید. بهتر است میوه هایی مانند سیب و هلو را ابتدا در آب یخ قرار دهید و سپس خشک کنید. می توانید میوههایی همچون موز، هلو و آناناس را در محلولی که از ترکیب سه استکان آب و یک استکان شکر تهیه شده است، خیس نمایید و سپس اقدام به خشک کردن آن در دستگاه کنید.
شناخت قطعات سبزی و دستگاه میوه خشک کن
برای اینکه بتوانیم با دستگاه خشک کن را یاد بگیرید و در صورت بروز نقص فنی بتوانید مشکل دستگاه و قطعه معیوب شده را تعمیر یا برای تعمیر کار تشریح نمایید. ابتدا لازم است با تک تک قطعات دستگاه آشنا باشید. حساس ترین و مهم ترین بخش دستگاه خشک کن برقی مربوط به قسمت درپوش دستگاه می باشد.
چون که موتور دستگاه در این قسمت قرار دارد و همچنین المنت و کلید روشن و خاموش شدن دستگاه نیز در این قسمت قرار گرفته است. بخش مهم دیگر مربوط به سینی های خشک کن می باشد. صنعتی و معمولی بودن دستگاه مشخص کننده ظرفیت و تعداد سینی های آن می باشد و تعیین میکند که چند سینی داخل دستگاه قرار بگیرد.
به طور کلی تعداد سینی ها از سه، پنج و شش سینی شروع می شود و روند صعودی را طی می کند. قسمت کف یا پایین دستگاه مخصوص تهیه انواع لواشک های لذیذ، گل های خوشبو و ادویه های گوناگون می باشد. برای ثابت ماندن دستگاه، پایه های پلاستیکی آن را نصب کنید. سینی های بالایی مناسب میوه ها، بر حسب نوع و میزان حرارت لازم، می باشد.
برای شروع به کار دستگاه، میوه ها را به مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت روی پارچه های نخی بگذارید تا کمی خشک شود. سپس دستگاه خشک کن رومیزی خود را روی حالت میوه قرار دهید. بعضی از مدل های دستگاه هم برای خشک کردن میوه و هم برای خشک نمودن سبزی مناسب است.
در غیر این صورت، درجه حرارت را روی ۵۷ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید. میوهها را طوری درون سینی ها بچینید که با هم در تماس نباشد. دوشاخه را به پریز برق بزنید و دکمه روشن شدن دستگاه را فشار دهید. پس از طی زمانی حدود ۲۴ ساعت، میوهها را چک کنید که تا چه اندازه خشک شده اند. اگر باز نیاز به خشک شدن داشته باشند، هر شش ساعت به آنها سر بزنید تا به اندازه دلخواهتان خشک شوند.
نکات ایمنی استفاده از دستگاه میوه خشک کن
هنگام کار با دستگاه میوه خشک کن باید موارد ایمنی زیر را رعایت نمایید.
قبل از استفاده از دستگاه دفترچه راهنمای استفاده از میوه خشک کن را به دقت مطالعه نمایید.
سعی کنید سیم دستگاه از لبه میز کار آویزان نباشد و با سطوح داغ در ارتباط نباشد.
دستگاه را به شکل مطمئن روی میز یا فضای کار مناسب قرار دهید که تکان نخورد.
دستگاه خشک کن را روی شیشه، سطوح پلاستیکی و چوبی قرار ندهید. بهتر است سطوح زیر دستگاه، مقاوم در برابر حرارت باشد.
اگر سیم دستگاه آسیب دیده، با آن کار نکنید و آن را تعویض کنید.
قبل از تمیز کردن و بیرون آوردن سینی ها حتما دستگاه را از برق بیرون بکشید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.
توجه کنید دستگاه را نزدیک گاز یا منبع گرما زا قرار ندهید.
پس از هر بار استفاده سینی های دستگاه را کاملاً تمیز نمایید.
میوه خشک کن جهت مصارف خانگی است. برای مصارف صنعتی از آن استفاده نکنید.
شرکت ای جی وارد کننده دستگاه های زیادی در زمینه ی صنعت می باشد. اگر می خواهید به راحتی کسب و کاری را راه بیاندازید، می توانید به سایت مراجعه کنید و با مشاورین ای جی صحبت کنید.
برای خرید دستگاه خشک کن میوه و سبزی AG از کارشناسان شعبه تهران و اصفهان مشاوره بگیرید
https://www.ag777.com/product/category/13
شعبه تهران: ﺻﺎدﻗﯿﻪ ،ﺑﻠﻮار آﯾﺖ اﻟﻠﻪ ﮐﺎﺷﺎﻧﯽ رو ﺑﻪ روی ﻣﺴﺠﺪ ﻧﻈﺎم ﻣﺎﻓﯽ، ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن اﺗﺮک
تلفن: 46096724-021
شعبه اصفهان : اصفهان، فلکه ارتش خیابان وحید قبل از چهارراه امامزاده محسن، کوچه شماره ۲۳ پلاک ۶۲۲
تلفن: 91010118-031