طراحی سایت ، قالب مذهبی و موزیک وردپرس
طراحی سایت دیگر یک کار فنی نیست . بلکه طراحی وبسایت های حرفه ایی یک هنر بزرگ به حساب میایند . آموزش های طراحی سایت متنوعی را میتوان در دنیای اینترنت پیدا کرد . اما بهترین شیوه آموزش این است که با یک پکیج یا منبع جامع فقط سر و کار داشته باشید . اینطوری بهتر مطالب را آموزش می بینید .
همچنین در سریع ترین زمان ممکن میتوانید اولین سایت خود را طراحی کنید و از آن به عنوان نمونه کار استفاده کنید . طراحی سایت روش های مختلفی دارد . یکی از معروف ترین روش های آن استفاده از CMS هایی مانند وردپرس است .
تابحال واژه سایت وردپرسی به گوشتان خورده ؟ خب حالا همین سایت وردپرسی چطوری ساخته میشود ؟ اجزای اصلی سایت وردپرسی چیه ؟ میتوانم با وردپرس سایت های حرفه ایی طراحی کنم ؟ طراحی سایت موزیک تخصص اصلی تیم وبیت است.
خب در جواب سوالات بالا باید بگم که ، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا قدرتمنده که باهاش میتونید کلی سایت های حرفه ایی بسازید . آموزش های وردپرس و وبمستری با وردپرس رو میتوانید در اینترنت پیدا کنید . اما همانطور که بالاتر گفتیم ، بهتر است از یک منبع و مرجع به عنوان آموزش استفاده کنید . سایت وبیت یکی از سایت های وبمستریه که آموزش های متنوعی رو در زمینه طراحی وبسایت قرار میدهد . شما میتوانید برای یادگیری بیشتر در زمینه وب از این وبسایت مرجع استفاده کنید . در وبیت شما میتوانید علاوه بر آموزش های متنوع ، قالب ها و افزونه های بسیاری را به صورت رایگان تهیه کنید . حالا که حرف از قالب هایی وردپرسی شد ، باید بگم در قسمتی از این مقاله ، قالب ها و پلاگین های وردپرس رو مورد بحث قرار میدهیم .
وردپرس چیه و چگونه وبسایت طراحی کنم ؟ (پیش نیاز ها و سرفصل های یادگیری )
اولا وردپرس یک سیستم مدریت محتواعه که چندین سال پیش توسط گروهی از توسعه دهنده به وجود آمده است . منظورم از توسعه دهنده ها ، همان برنامه نویس های php و وب هستند که چنین سیستمی را برای راحتی کاربران ساخته اند . با وردپرس هم مدیریت و هم پیشتیانی سایت راحت تره . علاوه بر آن هزینه های طراحی سایت را به شدت کاهش داد تا هرکسی برای بیزینس خود بتواند سایت تهیه کند . این روزها ، وبسایت ابزار بسیار مهمی برای بیزنیس های آنلاین به حساب میاید . از اونجایی که بیزینس های انلاینی مانند دیجی کالا به درامد های هنگفتی دست پیدا کرده اند ، وبسایت ها و کسب و کار های آنلاین هم از اهمیت بیشتری برخوردار هستند .
شما برای طراحی وبسایت ، علاوه بر دانش قبلی نیاز به یک سری ابزار به عنوان پیش نیاز ها دارید . اولین کار برای طراحی سایت ، کسب دانش آن است . وقتی شما در طراحی وبسایت مهارت دیده باشید به راحتی میتوانید پروژه های خود را مدیریت کنید . این به همین راحتی که میگم نیست اما بعد از یک مدت تلاش و یادگیری میتوانید به درجات بالاتر این عرصه دست پیدا کنید . مهم ترین پیش نیاز های داشتن سایت وردپرسی ، هزینه ، زمان ، هاست ، دامین ، مدیریت بهینه آن است . بهتر است قبل اینکه شروع به یادگیری وردپرس کنید ، با مهم ترین سرفصل های آن آشنا بشوید :
- یادگیری html
- یادگیری css
- یادگیری طراحی بهینه
- آشنایی با مباحث طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری
- آشنایی با فرایند گرفتن هاست و دامین
- ایجاد وبسایت با استفاده از هاست و دامین و فایل های وردپرسی
- آشنایی اولیه به مفاهیم افزونه و قالب
- آشنایی اولیه با پلاگین های مهم وردپرسی
- کسب اطلاعات درمورد انواع سایت های وردپرسی و قالب های آن
- آشنایی با مباحث اولیه سئو
- توسعه و کدنویسی وردپرس
- آشنایی اولیه با توابع پیش فرض در وردپرس
تعریف افزونه یا پلاگین در وردپرس :
واژه پلاگین فقط محدود به وردپرس نیست ، بلکه در کارهای مختلف مانند طراحی نرم افزار ، سیستم های پیچیده ، بازی سازی ، طراحی اپ های موبایل ، گرافیک ، محیط های برنامه نویسی و .... مورد استفاده قرار میگیرد . به طور کلی یک واژه سراسری در حوزه تکنولوژیه . پلاگین به معنای یک ابزار ، اهرم و یا نرم افزار جانبی هرچیزی است که به اون پروژه یا کاری که داریم انجام میدهیم ، قابلیت های جدید اضافه میکند . پلاگین (plugin) هم مثل دیگر واژه ها در حوزه وب ، یک کلمه انگلیسیه که مترادف فارسی آن تعریف شده است . مترادف فارسی پلاگین همان افزونه است . افزونه به معنای افزودنی است . یعنی شما میتوانید با استفاده از افزونه های متعدد ، افزودنی های متعددی را به سایت خود اضافه کنید . داشتن افزونه های متعدد در وبسایت کار بهینه و خوبی نیست . پس بهترین کار استفاده از مهم ترین افزونه هاست . یعنی همه افزونه های کم کاربرد یا بی کاربرد سایت خود را غیر فعال و حذف کنید !
قالب های وردپرسی
قالب یا تم ، یکی از مهم ترین اجزاء وردپرس است . در کنار هاست ، دامین ، افزونه و خود وردپرس ، داشتن یک قالب هم برای وبسایت بسیار مهم است . سایت وردپرسی قالب های بسیاری دارد . اینکه از چه قالبی استفاده کنیم به سلیقه و انتخاب مدیر سایت بستگی دارد . قالب ها معمولا به دو وجه رایج موجود هستند . 1 - قالب اختصاصی (با کدنویسی تیم های برنامه نویسی ) 2 - قالب های اماده ( با دانلود قالب وردپرس موزیک رایگان موزیکیت ساخته شده توسط تیم حرفه ای وبیت می توانید یک سایت موزیک رایگان و حرفهای داشته باشید. )
شما میتوانید از هر دو نوع قالب استفاده کنید . این کاملا به نظر و کارایی وبسایت شما بستگی دارد . همچنین شما میتوانید از قالب های متنوعی در سایت وبیت استفاده کنید . در این وبسایت شما میتوانید قالب موزیک ، قالب مذهبی وردپرس ، ویدئو و چند رسانه ایی را پیدا کنید . چرا که برای این نوع وبسایت ها ، قالب های موزیک و مذهبی کمتر در دسترس هستند .
جمع بندی :
به طور کلی در این مقاله به روش های طراحی سایت و کاربرد هایش اشاره کردیم . همچنین وبیت را به عنوان یکی از بهترین منابع یادگیری عرصه وب معرفی کردیم . یکی از خوبی های وبیت ، این است که در زمینه آموزش های طراحی سایت و سئو ، بسیار فعال است . قالب های وردپرسی که در سطح اینترنت زیاد پیدا نمیشوند را میتوانید در وبیت مشاهده کنید و افزونه هایی که میخواهید را به صورت رایگان تهیه کنید . چنانچه سوالی درمورد این مقاله داشتید میتوانید از قسمت کامنت ها با ما به اشتراک بگذارید .