اهمیت آموزش طراحی سایت با وردپرس
چرا نیاز به آموزش طراحی سایت داریم؟
ورود کسب و کارهای آنلاین در ایران و استقبال روزافزون از آن ها شغل های جدیدی ایجاد شده اند. یکی از این مشاغل پر طرفدار و بسیار مهم در این فضا طراحی سایت است. امروزه و در این بستر آماده افراد زیادی به دنبال آنلاین کردن کسب و کار خود هستند و بنابراین نیاز به سایت دارند. اما افراد بدون آموزش نمی توانند سایت طراحی کنند و لذا به کسانی نیاز پیدا می کنند که دوره های طراحی سایت را گذرانده و مهارت و تخصص این حرفه را داشته باشد تا با مشکل روبه رو نشوند.
از این رو کسب درآمد از این راه می تواند بسیار چشمگیر باشد. هر روز به کسانی که علاقه مند به کسب درآمد از راه طراحی سایت هستند اضافه می شود. و خوشبختانه هیچ گونه محدودیت زمانی و مکانی و سنی را شامل نمی شود و هر هر کس در هر نقطه ی کشور و در هر سنی می تواند این مهارت را کسب کند و حرفه ای شود و شروع به کار کند. امروزه در هر گوشه ای صاحبان مشاغل و مدیرانی هستند که به دنبال افراد خبره در این حوزه هستند.
حال که اهمیت یادگیری طراحی سایت را بیان کردیم بهتر است با یکی از قوی ترین ابزارهای این کار نیز آشنا شویم و درباره ی آن صحبت کنیم. ابزاری که هم از نظر کیفیت و هم از نظر سرعت و آسانی مورد استقبال فراوانی قرار می گیرد.
بهتر است بیشتر از این منتظرتان نگذاریم و ابزار و پلتفرم قوی وردپرس که بهترین و ساده ترین نرم افزار طراحی سایت است را به شما معرفی کنیم.
چرا وردپرس؟
به سراغ ویژگیهایی میرویم که موجب میشود آموزش طراحی سایت با وردپرس را آغاز کنیم.
نصب ساده
وردپرس بر خلاف ابزارهای دیگر شما را به دردسر نخواهد انداخت. این ابزار قدرتمند به پیش نیاز خاصی برای راه اندازی نیازی ندارد و تمام زیرساخت های مورد نیازش را به صورت اتوماتیک در سایت شما برگذاری می کند بنابراین شما بدون دردسر و با زدن چند کلیک ساده قادر خواهید بود آن را نصب کنید.
یادگیری آسان
آموزش کار با وردپرس نیازمند هیچ پیش نیاز و یا پیش زمینه ای نیست. رابط کاربری بسیار آسان آن موجب می شود تا با کمترین کدزنی به نتیجه دلخواه خود برسید. به راحتی با گذراندن دوره های مختلف از جمله دوره ی آموزش وردپرس آکادمی آی تی می توانید طراحی وب سایت خود و یا کارفرمایتان را آغاز کنید.
اوپن سورس بودن
وقتی صحبت از اوپن سورس بودن وردپرس می کنیم یعنی سورس کدهای آن در دسترس عموم قرار دارد.
اوپن سورس بودن یک پلتفرم امکانات زیادی از جمله شخصی سازی نرم افزار مطابق با سلیقه ی طراح در اختیار برنامه نویسان و طراحان سایت قرار می دهد.
وجود جامعهی قوی برنامهنویسی و پشتیبانی
متن باز بودن باعث جذب بیشتر طراحان و جذب بیشتر طراحان برای استفاده از وردپرس، عامل بوجود آمدن پشتیبانی قوی از این نرم افزار شدهاست.
قالبهای مجانی و جذاب فراوان
استفادهی فراوان طراحان از وردپرس، علاوهبر پشتیبانی بهتر، باعث اشتراک گذاری قالبهای جذاب و مجانی فراوان در فرومها و جوامع طراحی وردپرس میشود.
افزونههای مجانی و جذاب فراوان
علاوه بر قالب، شما میتوانید از افزونههای کاربردی و مجانی وردپرس لذت ببرید!
حرکت همگام با نیازمندی
نیازمندی و اهداف کارفرمایان از طراحی سایت در طول زمان دستخوش تغییر میشود. وردپرس با پشتیبانی دائم ، نشان داده که همگام با نیاز کارفرمایان و طراحان حرکت خواهد کرد.
قابلیت اطمینان و امنیت بالا
از مزایای اوپن سورس بودن هر چه گفتیم، کم گفتیم! open source بودن باعث میشود تا در صورت یافتن باگ و ایراد در هر نسخه از وردپرس، برنامهنویسان حرفهای به سرعت اقدام به گزارش و رفع آن نمایند. مهمترین نوع باگ، ایرادات و حفرههای امنیتی است. همین رفع باگ سریع، باعث میشود که شما نگران امنیت سایت طراحی شده توسط این سیستم مدیریت محتوا نباشید.
وجود ابزار کاربردی برای مدیریت SEO
SEO یا بهینه سازی موتور جستجو یک فرآیند است که باعث میشود محتوای قرار داده شده روی سایت در نتایج جستجو، جایگاه بالاتری پیدا کند. وردپرس با ابزاری که دارد این مورد را برای شما مدیریت خواهد کرد.
سرعت در ساخت سایت
اگر در کار با wordpress خبره شوید، ساخت و راه اندازی یک وبگاه و سایت برای شما کار سختی نخواهد بود و زمان زیادی از شما نخواهد گرفت. به راحتی و با سرعت پول در بیاورید!
وجود تقاضای بالا در بازار کار
این مهمترین وجه تمایز وردپرس با سایر cms ها است. شما با آموزش طراحی سایت wordpress آکادمی آی تی بیکار نخواهید ماند! اگر سری به سایتهای کاریابی بزنید، علاوه بر درخواستهای فراوان برای طراحان سایت، درخواستهایی پیدا خواهید کرد، تحت عنوان: نیاز به ورپرس کار حرفهای، طراحی سایت وردپرس و... این بدان معنا است که شما به راحتی و با یادگیری وردپرس میتوانید بدون نیاز به هزینهی خاص، به درآمد معقول و ثابت برسید.
چه سایت هایی را با وردپرس می توان طراحی کرد؟
در میان این سایت ها همه نوع سایتی وجود دارد، از سایت های شخصی تا وب سایت های بسیار پیچیده و بزرگ مانند:
- وب سایت مربوط به استارت آپ ها
- وبلاگ های شخصی
- وب سایت های شرکتی
- وب سایت های تجاری و تجارت الکترونیک
- وب سایت های خبری
- سایت کاریابی
- شبکه های اجتماعی
- سایت پرسش و پاسخ
- سایتهای خیریه و مذهبی
- وب سایتهای چند زبانه
- سایتهای همکاری در فروش
- سایتهای مدرسه یا دانشگاه
بهینه سازی سایت های وردپرسی /wordpress seo
مراحل بهینه سازی و سئو سایت وردپرسی به صورت زیر است.
- چیدمان یا آرایش وردپرس را تغییر دهید.
- برچسب های درست، دقیق و مرتبط بسازید.
- از Permalinks استفاده کنید.
- لینک ها و محتوای بامعنی و مرتبط ارائه دهید.
در آخر می توان گفت برای ورود به دنیای جذاب و پر درآمد طراحی سایت وردپرس حتی اگر نگوییم بهترین راه اما می توانیم بگوییم برای انتخاب اول، بهترین پلتفرم است. طراحی سایت با وردپرس را آموزش ببینید و در این حوزه خبره شوید، مطمئنا دنیای جدیدی پیش روی شما قرار دارد و در صورت علاقه مند بودن می توانید در این حوزه مهارت های خیلی زیادی کسب کنید و به سرعت خود را در بازار کار ببینید و کسب درآمد کنید.