خبرگزاری کار ایران

چگونه سایت درست کنیم؟ (راهنمای جامع 0 تا 100)

چگونه سایت درست کنیم؟ (راهنمای جامع 0 تا 100)
کد خبر : ۱۰۵۵۷۰۴

برای بسیاری از افراد، ایجاد وب سایت یک رویا به حساب می آید. اما چرا نباید به این رویا واقعیت ببخشیم!؟

چه بخواهید یک وب سایت ساده و یا یک وب سایت حرفه‌ای ایجاد کنید، بهتر است بدانید که روند کار کاملاً ساده و در نتیجه مقرون به صرفه است. در این راهنمای جامع، ما به شما روش‌هایی از طراحی سایت را آموزش خواهیم داد که در نتیجه آن زندگی شما دگرگون خواهد شد. 

پیش از اینکه شروع کنیم، در ابتدا بایستی به این پرسش پاسخ دهیم که آیا داشتن مهارت های رایانه ای و کدنویسی برای ایجاد وب سایت ضروری است؟ قطعا نه. در سال 2021، روش های بسیار ساده تری وجود دارند که به شما این امکان را می دهند تا به راحتی یک وب سایت را ایجاد کنید. و این امر حتی زمانی که شما هیچ پیش زمینه ای از IT، توسعه یا طراحی وب نداشته باشید ممکن خواهد بود.

ایجاد یک وب سایت برای همه شرکتهای تجاری ضروری شده است، حتی اگر خدمات خود را از طریق اینترنت ارائه ندهند. در این مقاله، ما در مورد اهمیت ایجاد یک وب سایت صحبت خواهیم کرد، و اینکه چگونه کارآفرینان می توانند با بهره گیری از اینترنت رشد پروژه های خود را تسریع کرده و مشتری بیشتری جذب کنند.

چرا باید برای کسب و کار خود وب سایت ایجاد کنید؟

در اینترنت، حدود 4.33 میلیارد کاربر وجود دارد که روزانه حدود 6 ساعت و 30 دقیقه به طور متوسط در حال مرور حدود 1.7 میلیارد وب سایت هستند. اینترنت فضای نامحدود عظیمی است که با سرعت بیشتری در حال گسترش است، کافی است بدانید که در سه ماهه دوم سال 2019، بیش از یک سوم از یک میلیارد نام دامنه جدید ثبت شده است.

ایجاد یک وب سایت چشم اندازهای گسترده ای را برای شما ایجاد می کند، به شما در جذب مشتری جدید، افزایش فروش و نمایش محصولات و خدمات خود به کاربران کمک می کند.

پیش نیازهای طراحی سایت

  1. ثبت دامنه

اولین قدم در ایجاد یک وب سایت، انتخاب نام دامنه برای وب سایت است. نام دامنه آدرس وب سایت شما است و همچنین نامی است که سایت شما با آن در میان کاربران و مردم شناخته خواهد شد، بنابراین بهتر است که در انتخاب آن دقت به خرج دهید. می توانید هر نامی را که دوست دارید انتخاب کنید، برای انتخاب نام دامنه توجه داشته باشید که نام دامنه سایت شما به راحتی به خاطر سپرده می شود، نوشتن آن آسان است و به نوع کسب و کاری که در آن فعالیت می کنید مرتبط باشد.

ساده ترین راه برای یافتن و ثبت دامنه مراجعه به ثبت کننده دامنه است.

به منظور ثبت نام برای دامنه های ملی می توانید از سایت ایرنیک استفاده کنید و برای ثبت دامنه های بین المللی نیز وب سایت های زیادی هستند که می توانید از آنها استفاده نمایید و با یک جستجوی ساده در اینترنت می توانید ارزان ترین آنها را پیدا کرده و خریداری نمایید و در آخر باید توجه داشته باشید که ارزان بودن دامنه هیچ ارتباطی به کیفیت دامنه ندارد؛ چرا که دامنه تنها یک نام برای سایت شما به حساب می آید.

  1. انتخاب هاست مناسب

پس از اینکه نام دامنه را انتخاب کردید، در گام بعدی بایستی یک هاست مناسب برای وب سایت خود انتخاب کنید. این مرحله در راه اندازی سایت بسیار بسیار پر اهمیت است و باید به دنبال شرکت هایی باشید که هاست باکیفیت ارائه بدهند.

شاید این سوال برایتان پیش بیاید که اصلا هاست چیست؟

در واقع هاست فضایی است که تمام فایل های سایت شما از جمله تصاویر، نوشته ها، دیتابیس و… در آن ذخیره سازی می شود. هاست یکی از مهم ترین و اصلی ترین بخش یک وبسایت است که باید آن را به درستی انتخاب کنید. اگر قصد ساخت و راه اندازی سایت را دارید به شما پیشنهاد می کنم که حتما از شرکت های هاستینگ معتبر استفاده کنید. مجددا تاکید میکنیم که در انتخاب هاست بسیار دقت نمایید.

حال در زیر به روش هایی اشاره خواهیم کرد که از طریق آن ها سایت خود را بسازید

1- از CMS استفاده کنید

CMS یا سیستم مدیریت محتوا یک روش بسیار ساده و راحت برای ایجاد وب سایت می باشد؛ زیرا برای شروع آن، نیازی به دانستن نحوه برنامه نویسی یا دانش خاصی ندارید.

با استفاده از سیستم مدیریت محتوا، نه تنها می توانید محتوا، مانند متن و عکس را به راحتی وارد سایت خود کنید، بلکه می توانید کل سایت را از طریق آن طراحی کنید. 

از جمله محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوای حال حاظر در دنیا می توان WordPress ،Drupal و Joomla را نام برد.

با این وجود، باید توجه داشته باشید که وردپرس محبوب ترین CMS در سال 2021 و سال های پیشین بوده است؛ به این دلیل که حداقل 60٪ وب سایت ها از این فناوری استفاده می کنند. این امر باعث می شود که این سیستم مدیریت محتوا از رقبای اصلی خود یعنی جوملا (5.2٪) و دروپال (3.4٪) جلوتر باشد.

علاوه بر مزیت ذکر شده باید اشاره کرد که یادگیری جوملا و دروپال کمی پیچیده تر از وردرپرس است.

یک مزیت دیگر وردپرس این است که هزاران افزونه را برای ارتقای بهتر سایت پشتیبانی می کند. این افزونه ها امکاناتی را برای سایت فراهم می کنند که به طور پیش فرض ارائه نمی شوند. به عنوان مثال، افزونه WooCommerce به شما امکان می دهد یک فروشگاه آنلاین کامل به سایت خود اضافه کنید. همانطور که وردپرس به طور پیش فرض فقط برای یک زبان طراحی شده است، نصب افزونه ای مانند WPML نسخه ترجمه شده سایت را منتشر می کند. افزونه SEO Yoast نیز بسیار محبوب است زیرا به شما امکان می دهد تا تمام پارامترها را به منظور بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو پیکربندی کنید.

2- از سایت ساز استفاده کنید

چگونه سایت درست کنیم؟ (راهنمای جامع 0 تا 100)

شما می توانید از طریق وب سایت هایی که خدمات طراحی سایت را ارائه می دهند سایت خود را طراحی کنید.

در واقع سایت سازها پلتفرمی هستند که به شما امکان می دهند تنها با چند کلیک ساده، سایت خود را ایجاد، شخصی سازی و مدیریت کنید. این کار معمولاً با کلیک و کشیدن(Drag & Drop) انجام می شود، که برای کسانی که واقعاً نمی خواهند زحمت بکشند یا با راه حل پیچیده تر از نظر فنی احساس راحتی نمی کنند بسیار جالب است.

وب سایت Wix یکی از برترین سایت سازهای رایگان در جهان می باشد که با استفاده از آن می توانید وب سایت خود را طراحی نمایید.

Wix یکی از ساده ترین سایت سازهای موجود در بازار است که دارای بیش از 500 قالب متنوع در دسته های مختلف می باشد. بنابراین مطمئناً یکی از قالب های مناسب خود را پیدا خواهید کرد.

با استفاده از درگ اند دراپ می توانید به صورت کاملا انعطاف پذیر وب سایت خود را بسازید

تنها اشکال این سایت ساز، وجود تبلیغات در سایت در برنامه رایگان Wix است. که می توانید با به روزرسانی آن به طرح ترکیبی خود، که حداقل 12 دلار در ماه را برای شما هزینه خواهد داشت، از شر تبلیغات آن خلاص شوید.

Weebly نیز یکی دیگر از پلتفرم های سایت ساز مشابه Wix می باشد.

3- خودتان یک وب سایت ایجاد کنید

چگونه سایت درست کنیم؟ (راهنمای جامع 0 تا 100)

آخرین روشی که به شما امکان می دهد یک سایت شخصی و همچنین حرفه ای ایجاد کنید برنامه نویسی / توسعه آن است.

در این زمینه، دو گزینه در اختیار شما قرار می گیرد. اولین مورد این است که شما باید خودتان یک وب سایت را برنامه نویسی کنید. مورد دوم شامل استفاده از شرکتی متخصص در ایجاد و توسعه سایت های اینترنتی خواهد بود.

در سطح کشور وب سایت های زیادی این خدمات را ارائه می دهند که اگر بخواهیم به یکی از این وب سایت ها اشاره کنیم، سایت ناپ شاپ گزینه مناسبی است. این سایت یک فروشگاه ساز محبوب و برتر در کشور به حساب می آید که به شما کمک خواهد کرد تا یک فروشگاه اینترنتی مناسب برای خود طراحی نمایید و از طریق آن کسب درآمد کنید.

بسته به نیازهای شما، هزینه ها کاملا متفاوت خواهد بود. و گرچه به نظر می رسد اولین راه حل از نظر بودجه هزینه کمتری داشته باشد، اما از نظر زمانی که برای توسعه سایت شما صرف شده است، پرهزینه خواهد بود.

به طور خلاصه، مزایای مرتبط با این ابزار ایجاد یک وب سایت عبارتند از: انعطاف پذیری و همچنین امکانات نامحدود ارائه شده از نظر عملکرد در سایت شما و طراحی آن است.

اما در مورد معایب چطور؟ بزرگترین نکته البته این است که داشتن مهارت (یا کسب) مهارت در توسعه وب ضروری خواهد بود. اما این همه ماجرا نیست. زمان اختصاص دادن به پروژه شما لزوماً قابل توجه تر خواهد بود تا اینکه از طریق وردپرس یا یک سایت ساز پیش بروید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز