خبرگزاری کار ایران

ویژگی‌های یک کسب و کار اینترنتی موفق در سال 1400

ویژگی‌های یک کسب و کار اینترنتی موفق در سال 1400
کد خبر : ۱۰۵۵۶۹۸

پشت پرده هر کسب و کار اینترنتی موفقی رازهایی وجود دارد که اگر شما از آن‌ها با خبر باشید و پیروی کنید مطمئن باشید موفقیت شما در کسب و کارتان تضمین شده است.

هر کسب و کار اینترنتی موفق 4 ویژگی اصلی دارد که در این مقاله قصد داریم دقیقا در مورد همین ویژگی ها صحبت کنیم. اگر کسب و کار اینترنتی شما هم این ویژگی ها را داشته باشید بعید است که به موفقیت نرسد! تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا از این 4 ویژگی باخبر شوید.

1.بستر مناسب برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی

اگر واقعا قصد دارید کسب و کار اینترنتی را به عنوان شغل اصلی خود انتخاب کنید و در آن به موفقیت برسید باید از ابتدا بستر مناسبی را برای راه اندازی آن انتخاب کنید.

اینکه بسیاری از کسب و کارها در اینستاگرام یا تلگرام راه اندازی شده اند و درآمد های بالایی کسب می کنند دلیل بر این نمی شود که شما هم کسب و کارتان را بر روی شبکه های اجتماعی بنا سازید. این کار غلط ترین کار ممکن است. همیشه گفته ام که از شبکه های اجتماعی فقط برای گسترش کسب و کار می توان استفاده کرد. به شبکه های اجتماعی اطمینانی نیست.

کسب و کار اینترنتی شما حتما باید دارای یک سایت باشد. سرمایه گذاری بلند مدت روی سایت واقعا ارزشش را دارد. ولی روی شبکه های اجتماعی خیر! چون همیشه زمزمه های فیلتر شدن آن ها به گوش می رسد. اگر هم فیلتر نشوند روزی می رسد که محبوبیت خود را از دست داده اند و چیز جدیدتری جایگزین آن ها شده است.

سایت شما باید قدرتمند و پایدار باشد. باید از همیشه در دسترس بودن آن مطمئن باشید. سعی کنید حتما روی این قضیه وسواس داشته باشید و همیشه از یک هاستینگ معتبر بخواهید میزبانی سایت شما را انجام دهد.

بعد از انتخاب هاستینگ معتبر نوبت به آن رسیده است که چگونه سایت خود را راه اندازی کنید. مسئله این است که آیا سایت خود را به صورت حرفه ای و اختصاصی طراحی کنید و هزینه های سنگین کنید برای این کار یا خیر از سیستم های سایت ساز رایگان مثل وردپرس استفاده کنید؟

خیلی از دوستان وسواس زیادی روی طراحی سایت خود دارند و فکر می کنند تنها دلیل موفقیت آن ها در کسب و کارشان زیبایی وب سایت شان است. ولی واقعا اینطور نیست! عقلانی نیست که کسب و کاری با زیبا بودن سایتش به موفقیت رسیده باشد. اما باید بدانید رابط کاربری در طراحی وب سایت بسیار مهم است و در ادامه بیشتر در موردش به شما توضیح خواهم داد.

برای طراحی و راه اندازی وب سایت خود بهتر است از وردپرس استفاده کنید. سایت ساز معروف و محبوب وردپرس بهترین گزینه برای هر کسب و کار آنلاینی است که قصد راه اندازی وب سایت را دارد. وردپرس در کشور ما به قدری محبوب است که مطمئن باشید منابع فوق العاده ای در دسترس شما قرار می گیرید تا بهترین و با کیفیت ترین سایت را برای خود راه اندازی کنید.

 

2.تولید محتوای هدفمند

تولید محتوا در کسب و کار اینترنتی بسیار اهمیت دارد. در واقع اگر وب سایت شما محتوایی نداشته باشد هر کاری کنید بی فایده است. هر چقدر هزینه تبلیغات هدفمند نیز کنید باز هم فایده ای ندارد. سایتی که محتوا ندارد قطعا محکوم به شکست است.

شما باید محتوایی تولید کنید که به درد کاربرانتان بخورد. نیاز کاربرانتان را رفع کند و راهنمای آنها باشد. محتوایی که اعتماد سازی کند و مخاطبانتان را عاشق کسب و کارتان کند. محتوایی که محصولات تان را به خوبی به مخاطبانتان معرفی کند. محتوایی که کسب و کارتان را بر سر زبان ها بیاندازد و شما را معروف کند.

معضل بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی همین تولید محتواست. خیلی از دوستان فکر می کنند که تولید محتوا یعنی نوشتن مقالاتی در زمینه کاری خودشان. به خاطر همین هم بدون هیچ هدف و برنامه ریزی وب سایت شان را پر از مطالبی می کنند که در همه وب سایت های فارسی زبان موجود است. اگر خیلی هم سلیقه به خرج دهند مقالات خارجی را ترجمه می کنند و عینا همان را در وب سایت شان قرار می دهند.

اگر شما هم همینطور تولید محتوا می کنید قطعا پیشرفتی در کارتان نمی کنید و شکست خواهید خورد. همانطور که گفتم شما باید با محتوایی که ارائه می دهید کاربران تان را به خود جذب کنید. این مهمترین کار شما در کسب و کارتان است. تا کاربران به کسب و کار شما جذب نشوند انجام مراحل بعدی شدنی نیست!

برای پیشی گرفتن از رقبای خود باید از فرمت های مختلف محتوا مثل پادکست و ویدیو نیز استفاده کنید. اگر می خواهید به معروفیت خود و موفقیت کسب و کارتان سرعت بخشید باید خودتان را نشان دهید و بهترین راه هم تولید ویدیو است.

مطمئن باشید مهمترین کار شما این است که محتوای ارزشمند و رایگان در اختیار کاربرانتان قرار دهید. اگر این کار را به درستی انجام دهید بقیه کارها برای رسیدن به درآمد زایی تان به راحتی انجام می شود.

3.بهینه سازی داخلی وب سایت

در بخش اول گفتم زیبایی سایت چندان مهم نیست ولی کاربر پسند بودن سایت خیلی مهم است. بسیار مهم است که کاربرانی که وارد سایت شما می شوند و زمانی را که در سایت شما می گذارند چگونه باشد. دسترسی به قسمت های مختلف و تبدیل بازدید کنندگان به کاربران سایت اهمیت بالایی برای هر کسب و کاری دارد.

منظور از بهینه سازی داخلی سایت سئو داخلی سایت نیست! بلکه منظور این است که وب سایت شما از هر نظری باید برای بازدید کنندگان سایت تان بهینه باشد.

اگر این بخش را به دو قسمت تقسیم کنیم قسمت اول مربوط به چیزی است که کاربر می بیند. مثل سرعت بارگذاری سایت، نوع فونت به کار رفته در سایت، مواردی که در صفحه اول سایت قرار دارند مثل اسلاید شوی بالای سایت، مطالب پر بازدید سایت، محصولات پیشنهادی و تمام چیزهایی که کاربر را ترغیب می کند تا مدت زمان بیشتری را در سایت شما سپری کند.

قسمت دوم این بهینه سازی مربوط به اتوماتیک سازی فرایند ها می باشد که مهمترین قسمت در تبدیل بازدید کننده به مشتری است. در واقع اگر این قسمت را به خوبی انجام ندهید تمام کارهایی که تا الان انجام داده اید بی فایده هستند.

سیستم دریافت اطلاعات بازدید کنندگان سایت تان باید به درستی تنظیم شده باشد. صفحات فرود شما باید کاملا بهینه و ترغیب کننده باشد. ایمیل های خوشامدگویی باید از قبل تنظیم شده باشد. از یک سرویس مطمئن ایمیل مارکتینگ باید استفاده کنید چون تمام سرمایه شما اطلاعات تماس کاربرانتان است.

پیشنهاد های لحظه ای خود را باید به صورت اتوماتیک در صفحات محصولات تان تنظیم کرده باشید. عضویت در سایت باید آسان باشد. فرایند خرید از سایت شما نباید سخت و خسته کننده باشد. اطلاعات درست و کاملی را باید در صفحه محصولات تان نوشته باشید. پیگیری سبدهای خرید رها شده باید به صورت اتوماتیک از قبل تنظیم شده باشد.

و هر آن چیزی که به بهبود تجربه کاربری در سایت شما کمک می کند را باید رعایت کنید. در اینجا فقط به چند مورد آن اشاره کردم. برای فهمیدن چنین چیزهایی کافی است نگاهی به سایت های بزرگ بیاندازید تا بهتر متوجه این قضیه شوید.

4.جذب ترافیک هدفمند

اگر تمام مواردی که تا الان به آن ها اشاره کردم را به درستی انجام داده باشید نوبت به آن رسیده است که ترافیک سایت خود را افزایش دهید. البته منظور از ترافیک سایت ترافیک هدفمند است. یعنی مخاطبانی که واقعا به کسب و کار شما علاقه دارند و احساس می کنند وب سایت شما می تواند نیازشان را بر طرف کند.

اگر وب سایت شما از هر لحاظ هم بهترین باشد تا زمانی که ترافیک خوبی نداشته باشد هیچگاه برای شما درآمدی کسب نمی کند. اصلا دلیل شکست بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی ناتوانی در جذب ترافیک هدفمند است.

برای اینکه بتوانید بازدید هدفمند سایت خود را افزایش دهید راه های بسیاری وجود دارد. هم می توانید از روش های رایگان مثل سئو، بازاریابی محتوا یا بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی استفاده کنید و هم اینکه از روش های تبلیغات هدفمند پولی مثل تبلیغات گوگل، تبلیغات کلیکی و تبلیغات همسان استفاده کنید.

هر مدیر وب سایتی باید به دیجیتال مارکتینگ تسلط کافی داشته باشد تا بتواند به خوبی از پس این کار بر بیاید. اگر بتوانید بازاریابی اینترنتی خود را تقویت کنید قطعا می توانید ترافیک بالا و هدفمندی را وارد سایت خود کنید.

بهترین راه برای جذب ترافیک هدفمند این است که سایت خود را برای گوگل و دیگر موتورهای جست و جو بهینه کنید. ترافیکی که از گوگل وارد سایت شما می شود قابل مقایسه با هیچ روش دیگری حتی تبلیغات پولی هدفمند نیز نخواهد بود. پیشنهاد می کنم حتما مقالات آموزش سئو سایت همیار وب را که کاملا رایگان بخوانید.

جمع بندی و سخن آخر

اگر می خواهید کسب و کاری را در بستر اینترنت راه اندازی کنید و آن را به سودآوری بالا برسانید باید این موارد را به درستی در کسب و کارتان پیاده سازی کنید.

منبع : https://hamyareweb.co

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز