خبرگزاری کار ایران

درمان ریزش مو مبتلایان به کرونا

درمان ریزش مو مبتلایان به کرونا
کد خبر : ۱۰۱۲۳۵۸

اگر شما هم درگیر ریزش مو شدید و طاسی سر شدید و به دنبال پیدا کردن بهترین و سریعترین راه برای درمان ریزش مو هستید، این مطلب را با دقت مطالعه کنید.

همان‌طور که می‌دانید، یکی از مشکلات جدی که خانم‌ها و آقایان با آن مواجه می‌شوند، ریزش مو است. ریزش موها به‌صورت طبیعی اتفاق می‌افتد. در طول روز، حدودا 200 تار مو ازدست می‌دهیم. مشکل از زمانی آغاز می‌شود که میزان ریزش روزانه موها، بیش از این مقدار استاندارد می‌شود. در چنین شرایطی، احتمالا شاهد کم پشت شدن موها و خالی شدن موهای سرتان می‌شوید. حس ناخوشایند از دست دادن موها، معمولا فکر پیدا کردن راه درمان ریزش مو را در ذهن ما بیدار می‌کند. افسردگی، حس ناخوشایند کاهش اعتماد به نفس و مشکلات روحی روانی، همگی از پیامدهای ریزش مو و کم پشت شدن موها است.

ساختمان مو را بیشتر بشناسید!

تصور شما از مو، همان ساقه مو است که در سطح سر وجود دارد و شما شاهد رشد مداوم آن در طول زندگی‌تان هستید. این رشد، حاصل فعالیت مجموعه‌ای از اجزا مختلف در ساختمان مو است. اگر بخواهیم خیلی سطحی و ساده ساختمان مو را بررسی کنیم، باید بدانید که ساقه مو از داخل اپیدرم یا لایه پوست سر بیرون زده است. غدد چربی و فولیکول مو، در لایه زیرین پوست سر قرار دارند.‌ ریشه مو و رگ خونی، انتهایی‌ترین بخش یک تار مویی است که شما در سطح پوست سر مشاهده می‌کنید.‌ هر گونه اختلال در این بخش‌ها، موجب ریزش مو و کاهش سرعت رشد مو می‌شود.

چرا دچار ریزش مو می‌شوید؟

با ماشینی شدن زندگی این روزها، شاهد افزایش استرس‌ها و نگرانی‌های متعددی در زندگی هستیم. فشار روحی روانی و استرس، یکی از اصلی‌ترین علل ریزش مو و از دست دادن موهای سر خصوصا در نواحی جلوی سر است. این مدل ریزش مو معمولا با بهبود شرایط روحی روانی، درمان می‌شود.

کمبود پروتئین، کمبود ویتامین و حتی مصرف زیاد برخی ویتامین‌ها، ریسک ریزش مو را در افراد افزایش می‌دهد. عوامل ژنتیکی نیز، موجب کاهش تراکم موها می‌شوند و در نهایت، وراثت و ژنتیک نیز، اصلی‌ترین علل ریزش مو و طاسی سر است. بهتر است بدانید که کم خونی و کم کاری تیروئید نیز، موجب ریزش مو و کم پشت شدن موها خواهد شد. پس بدیهی است که برای تشخیص علت ریزش مو، نیاز به انجام آزمایش و بررسی دقیق در هر فرد است.

ریزش مو در مبتلایان کرونا

یکی از مشکلاتی که این روزها در افراد بهبودیافته از کرونا مشاهده می‌شود، ریزش مو است. ریزش مو در مبتلایان به کرونا، از عوارض رایجی است که معمولا پس از بهبودی مشاهده می‌شود.

هر چند به عقیده عده زیادی از پزشکان، ریزش مو پس از کرونا علل مختلفی مانند استرس، اضطراب، کم خونی، کمبود ویتامین و عدم تحرک  دارد.

برای بهبود این شرایط پس از به‌دست آوردن سلامتی، باید اقداماتی انجام شود تا ریزش مو متوقف گردد و سپس برای تقویت مو و رویش مجدد موها اقدام شود.

معمولا، موهایی که پس از ابتلا به کرونا دچار ریزش می‌شوند، با بهبود شرایط روحی و جسمی، بهبود می‌یابد.

درمان ریزش مو بعد از کرونا

برای تقویت مجدد موها و رشد مجدد موهای ریخته شده، باید مواد غذایی مقوی مصرف کنید تا کمبودهای احتمالی در بدن جبران شود.

سعی کنید پس از بهبودی، با انجام آزمایش خون، شرایط بدن را ارزیابی کنید و طبق توصیه پزشک به مصرف ویتامین‌های موردنیاز بدن بپردازید.

مصرف گوشت قرمز، حبوبات، برنج، نان سبوس دار و جوانه‌ها، تاثیر خوبی در بهبود شرایط بدن خواهند داشت؛ اما به یاد داشته باشید که اصلی‌ترین علل ریزش مو پس از کرونا، احتمالا استرس و کاهش سطح ایمنی بدن است.

با کاهش سطح ایمنی بدن، قارچ و باکتری‌های موجود در سطح پوست سر، شروع به فعالیت می‌کنند. فعالیت قارچ و باکتری در این سطح از پوست، موجب آسیب به موها و در نتیجه ریزش سکه‌ای آن می‌شود؛ پس در صورتی‌که با ریزش مو غیرطبیعی و ریزش مو سکه‌ای مواجه شدید، حتما برای بررسی بیشتر به پزشک متخصص پوست و مو مراجعه کنید.

ریزش مو چگونه درمان می‌شود؟

اگر به هر کدام از دلایلی که در بالا گفتیم، شما هم دچار ریزش مو هستید، حتما ساعت‌های زیادی را در پی یافتن راه‌کار برای درمان ریزش مو، در فضای مجازی جستجو کرده‌اید. یافتن سریعترین راه درمان ریزش مو، چیزی شبیه به معجزه است. معمولا، اثرات منفی کم پشتی موها و طاسی سر، تا حدی است که فرد هر داروی معتبر و غیرمعتبری را به امید بهبود ریزش مو و رشد مجدد موها، امتحان می‌کند. اما هیچ‌یک از این کارها فایده‌ای ندارد. بهترین کار برای درمان ریزش مو، کشف علت اصلی ریزش موها و ضعیف شدن ریشه مو است. اگر با مراجعه به پزشک متخصص باتجربه، بتوانید علت کاهش تراکم مو را کشف کنید، قطعا گام مهمی برای درمان ریزش مو برداشته‌اید.

درمان ریزش مو مبتلایان به کرونا

آیا تمامی ریزش موها با دارو درمان می‌شود؟

شاید برای شما هم سوال باشد و بخواهید بدانید که انواع مختلف ریزش مو و طاسی سر، با دارو قابل درمان است؟ در واقعیت پاسخ چنین سوالی چندان مشخص نیست. معمولا اگر علت ریزش مو، بیماری یا اختلال هورمونی و ژنتیکی نباشد، دوره درمان دارویی پاسخ مطلوبی به رشد مو و کاهش ریزش مو خواهد داد؛ اما در صورتی‌که ریزش موها به‌دلیل عوامل ارثی، اختلالات روحی، هورمونی و بیماری خاصی باشد، مصرف داروهای تقویتی چندان اثر مثبتی نخواهد داشت.

همچنین، در صورتی‌که ریزش مو به‌‌دلیل عوارض داروی خاصی مثل شیمی‌درمانی باشد، لازم است پزشک‌تان را از لیست داروها مطلع کنید و سپس، درمان ریزش مو را آغاز کنید.

اگر ریزش مو با دارو حل نشد، چکار کنیم؟

یکی از دغدغه‌ها و نگرانی‌هایی که افراد را دچار یاس و ناامیدی از پیگیری جهت درمان ریزش مو می‌کند، احتمال بهبود نیافتن ریزش مو و عدم رشد مجدد موها، با مصرف داروهایی است که توسط پزشک تحویز می‌گردد؛ اما خبر خوش این است که حتی در چنین شرایطی، باز هم راه آسانی برای بهبود تراکم موها وجود دارد.‌

کاشت مو، روش معجزه آسایی است که در چنین شرایطی پیشنهاد می‌شود. افرادی که دارای موهای کم پشتی هستند اما بانک مو مناسبی دارند، می‌توانند به‌راحتی از روش‌های مختلف کاشت مو برای افزایش تراکم موها و بهبود طاسی سر استفاده کنند.

کاشت مو بهترین روش درمان ریزش مو

با پیشرفت علم و تکنولوژی، اثرات مطلوبی را در علم پزشکی شاهد هستیم. استفاده از روش‌های نوین برای بهبود ظاهر چهره، بهترین هدیه‌ای است که از پیشرفت‌های حاصل‌شده در حیطه پزشکی می‌توانید احساس کنید. برداشتن مو از نواحی که تراکم مطلوبی دارند و انتقال آن به نواحی کم پشت و حتی طاس، عملکرد کلی است که در کاشت مو انجام می‌شود.

با استفاده از روش‌های کاشت مو، می‌توانید در طول چند ساعت، موهای پرپشت و جذابی را به‌دست آورید. معمولا هزینه مناسب، کیفیت مطلوب، نتیجه فوری و آسان بودن این عمل، طرفداران کاشت مو را هر روز بیشتر از قبل رشد می‌دهد. کاشت مو روش‌های مختلفی دارد که در ادامه با مزایا و معایب هر کدام از آن‌ها آشنا می‌شوید.

درمان ریزش مو مبتلایان به کرونا

1- کاشت مو به روش FUT

کاشت مو به روش FUT، سریعترین راه برای درمان ریزش مو محسوب می‌شود. در این روش، از بانک مو فردی که کاندید کاشت است، به‌صورت نواری فولیکول‌ها را جدا می‌کنند. سپس، به‌وسیله تیم کاشت مو، فولیکول‌های مو تک به تک جداسازی شده و آماده کاشت در محل جدید می‌شوند.

در کاشت به روش FUT ریسک آسیب به فولیکول مو در زمان جداسازی وجود دارد، اما میزان فولیکول‌های قابل انتقال بسیار زیاد است. در واقع، این روش برای افرادی که دارای بانک مو قوی هستند، بسیار مناسب است. اما باید درنظر بگیرید که جای اسکار پوستی که از برداشت نواری بانک مو ایجاد شده، تا مدت‌ها باقی می‌ماند و فقط با بلند شدن موهای آن ناحیه، پوشش پیدا می‌کند. سعی کنید، برای انتخاب روش کاشت مو، حتما با پزشک متخصص مشورت کرده و از سریعترین راه برای درمان ریزش مو، نهایت استفاده را بکنید.

2- کاشت مو به روش FIT

کاشت مو به روش FIT یکی از روش‌های افزایش تراکم در نواحی کم پشت موها است. معمولا، زمانی که ریزش مو شدید می‌شود و تراکم موها به شدت کاهش می‌یابد، حتی پس از درمان نیز، این نواحی خالی از مو بوده و نیازمند کاشت مو است.

کاشت مو به روش FIT شاید سرعت کاشت مو FUT را نداشته باشد، اما آسیب به ریشه فولیکول‌های مو در آن کم‌تر است و بر همین اساس، بسیار مناسب افرادی است که دارای بانک مو محدود هستند. ضمنا، این روش به‌دلیل برداشت تک به تک گره‌های فولیکولی از بانک مو، دارای جای زخم برداشت نواری از بانک مو نیست و هیچ اسکار پوستی در طی انجام کاشت مو FIT پیش نخواهد آمد.

اهمیت انتخاب پزشک متخصص برای درمان ریزش مو چیست؟

می‌دانید که پزشک متخصص تا چه اندازه در پروسه درمان ریزش مو و بهبود آن موثر است. پزشک باتجربه، معمولا افراد مختلفی را با شرایط مشابه شما درمان کرده است و به‌راحتی با بررسی و آزمایش چند پارامتر مهم و اساسی، قادر به تشخیص علت ریزش مو است. برعکس، پزشکانی که تجربه چندانی ندارند، علت ریزش مو را تشخیص نمی‌دهند و در نتیجه، درمان صحیحی برای توقف ریزش مو انجام نمی‌شود. در چنین شرایطی، حتی کاشت مو نیز مطلوب نخواهد بود؛ زیرا مشکل اصلی موها به‌طور اساسی و قطعی حل نشده است و موهای کاشته شده نیز، مثل موهای قبلی دچار مشکل ریزش خواهد شد. پس سعی کنید، انتخاب پزشک برای درمان ریزش مو را جدی بگیرید.

https://drnajafbeigiclinic.com/

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز