راه های شناخت غذای سالم در کترینگها
یک کارشناس حوزه غذا با بیان اینکه با رشد جوامع شهری تمایل مردم به استفاده از غذاهای آماده و رستورانی در کشور افزایش یافته است گفت: تهیه غذا از مجموعه های غذایی و رستوران ها جزئی از زندگی ما انسانها شده است
ابوالقاسم میراشرف خان با بیان اینکه سلامت مواد غذایی از موضوعات بسیار مهمی است که باید در انتخاب مجموعه های غذایی و کترینگ ها مورد توجه قرار گیرد افزود: به اعتقاد بسیاری از کارشناسان حوزه غذا، استفاده از مواد اولیه تازه در تهیه غذا از نشانه های مجموعه ها و کترینگ های غذایی سالم میباشد.
مدیرمجموعه غذایی کترینگ اخوان سادات که به تازگی به عنوان مدیر خلاق و کارآفرین نمونه شناخته شده با اشاره به ضرب المثل هر ارزانی بی علت و هرگرانی بی حکمت نیست تصریح کرد: متاسفانه برخی از کترینگ ها با تبلیغات فریبنده و ارائه غذاهای ارزان و بی کیفیت به سلامت مردم ضربه می زنند و متأسفانه به دلیل اینکه قیمتهای غذایی این کترینگها پائینتر از حد قیمت معمول بازار است مردم نیز برای خرید از این مجموعه های غذایی گمراه میشوند.
ابوالقاسم میر اشرف خان متأسفانه تعداد کترینگهای غذایی غیرمجاز بیشتر از کترینگهای مجاز است اظهار داشت: اغلب مجموعه های غذایی غیرمجاز یا زیرپله ای از مواد غذایی بی کیفیت استفاده و حداقل نکات بهداشتی را رعایت نمی کنند.
این کارشناس حوزه غذا گفت: ما از اداره ها، شرکتها و حتی خانوادهها درخواست داریم قبل از ارائه سفارش برای تهیه غذایی از کترینگها حتمأ پروانه کسب آنان را رویت و بررسی کرده و از مجموعه های غذایی استاندارد و معتبر استفاده کنند.