رئیس پلیس راهنمایی ورانندگی استان ایلام:
بقای زندگانی رانندگان، درگرو بستن کمربند ایمنی
رئیس پلیس راهنمایی ورانندگی استان ایلام با تأکید بر بستن کمربند ایمنی از سوی رانندگان وسائط نقلیه گفت: بستن کمربند ایمنی اولین اقدام در رانندگی است.
رئیس پلیس راهنمایی ورانندگی استان ایلام با تأکید بر بستن کمربند ایمنی از سوی رانندگان وسائط نقلیه گفت: بستن کمربند ایمنی اولین اقدام در رانندگی است.
به گزارش ایلنا سرهنگ «رسولی» گفت: یکی از علل عمده مرگ و میر در تصادفات خونریزیهای مغزی است که بستن کمربند ایمنی موثرترین عامل در جلوگیری از وارد آمدن ضربه به سر و خونریزی مغزی و در نتیجه مرگ و میر است.
وی با بیان اینکه بستن کمربند ایمنی کار بسیار ساده ایی است که بقای زندگانی را تأمین میکندگفت: کمربند ایمنی تسمهای متحرک که نیم تنه بالای هر یک از سرنشینان را تحت کنترل و مهار خود قرار میدهد تا در صورت کاهش ناگهانی سرعت یا توقف آنی خودرو که شاید از ترمز شدید یا از برخورد با جسم دیگری باشد سرنشینان از صندلی خود جدا نشوند و تا جایی که ممکن است از اصابت آنان به شیشه جلو یا سایر قسمتهای داخل یا پرتاب شدن به خارج جلوگیری کنند.
سرهنگ رسولی گفت: کمربند ایمنی وسیلهای است که کارآمدی آن در کاهش تلفات انسانی و جراحات ناشی از حوادثرانندگی به اثبات رسیده زیرا بستن کمربند ایمنی یک کار تفننی و تشریفاتی نیست بلکه یک نیاز جدی برای حفظ جان شما و سرنشینان خودرو است و این در حالیست که حتی هنگامی که شما در ایست کامل به سر میبرید یا به طور موقت توقف کردهاید نیز خطرات اصابت اتومبیلهای دیگر نیز به خودروی شما وجود دارد.
وی گفت: یکی از راهبردهایی که موجب افزایش استفاده از کمربند ایمنی میشود قانون و مقررات اجباری استفاده از کمربند ایمنی و اجرای آن است که خوشبختانه این مهم در قانون جدید رسیدگی به تخلفات رانندگی در اسفند ۸۹ تصویب و از دهم اردیبهشت ماه سال ۹۰ اجرا شد. همچنین از تاریخ ۲۰ آبانماه همان سال علاوه بر سرنشینان جلو برای سرنشینان عقب خودرو نیز در راههای برون شهری بستن کمربند ایمنی اجباری است و در این مدت کلیه خودروها باید مجهز به کمربند ایمنی استاندارد باشند.
سرهنگ رسولی در پایان گفت: پس از شما مردم خوب و قانونمند تقاضا داریم که به تذکرات پلیس توجه کنید و در جهت حفظ سلامتی خود کوشا باشید و کمربند ایمنی را در مصافتهای کوتاه نیز ببندید.