خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران:

فاضلاب تهران تا ۵ سال آینده تکمیل می‌شود / ۱۰ هزار میلیارد تومان بودجه لازم داریم

فاضلاب تهران تا ۵ سال آینده تکمیل می‌شود / ۱۰ هزار میلیارد تومان بودجه لازم داریم
کد خبر : ۲۰۶۲۱۴

برای تصفیه خانه جنوب تهران ۲۰۰ میلیون یورو فاینانس خارجی و برای دیگر طرح‌ها نیز ۱۷۵ میلیون یورو از بانک توسعه اسلامی تسهیلات دریافت کرده‌ایم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران خبر داد: ‌در صورت تامین اعتبار وعده می‌دهم که در سه تا پنج سال آینده سفره فاضلاب تهران را جمع کنیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد پرورش مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: با تعرفه‌های کنونی نمی‌توان صنعت آب را اداره کرد چرا که قیمت تمام شده هر متر مکعب آب در تهران ۱۰۰۰تومان و نرخ دریافتی ۳۰۰ تومان است.
وی با بیان اینکه ۸۰ درصد مشترکین قبض‌هایشان به مبلغ ۶۴۰۰ تومان به طور متوسط صادر می‌شود، افزود: در صورت تامین اعتبار می توانیم پروژه‌ها را با سرعت بیشتری پیش ببریم.

پرورش تصریح کرد: ‌در صورت تامین اعتباری به میزان ۳۸۰ میلیارد تومان می توانیم ۱۵۰ میلیارد تومان را به پروژه رینگ تهران، ‌صد میلیارد تومان ماملو و ۳۰ میلیارد تومان را به پروژه تصفیه خانه فاضلاب پردیساختصاص دهیم.
وی با بیان اینکه تونلی که آب فراری لار را به آن برمی گرداند و تصفیه خانه شماره ۶ تهران با مشکل مالی مواجه است، خاطرنشان کرد: تعهد کرده ایم که ۷۰ حلقه چاه تا اواخر پاییز وارد مدار شوند که البته باید تامین مالی شوند.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به قدیمی بودن ایستگاه‌های پمپاژ تهران گفت: این ایستگاه ها حدود ۵۰ سال عمر دارند و نمی‌توان آن‌ها را هوشمندسازی کرد.

پرورش با اشاره به اینکه حدود برای اجرای تاسیسات فاضلاب تهران ۲۰ هزار میلیارد تومات بودجه نیاز داریم افزود: نیمی از آن اجرا شده و ۱۰ هزار میلیارد تومان نیز برای تکمیل شبکه و تصفیه خانه فاضلاب‌ تهران نیاز است.

وی همچنین گفت: برای تصفیه خانه جنوب تهران ۲۰۰ میلیون یورو فاینانس خارجی و برای دیگر طرح‌ها نیز ۱۷۵ میلیون یورو از بانک توسعه اسلامی تسهیلات دریافت کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: ‌۹۰۰ هزار انشعاب فاضلاب باید ایجاد شود که باعثمی‌شود ۸۵۰ میلیون متر مکعب از شهر تهران پساب حاصل شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: در سال جاری ۴۱ درصد منابع آبی تهران از طریق چاه‌ها تامین شده و در سال جاری ۳۵ حلقه چاه تجهیز و بهره برداری شده و ۸۰ حلقه چاه نیز بازسازی شده‌اند.

پرورش خاطرنشان کرد: در سال آبی جاری ۲۲۰ میلیون متر مکعب آب از طریق منابع زیرزمینی به دست آمده درحالی که در سال آبی۹۲،۱۱۹ میلیون متر مکعب و در سال آبی سال۹۱،۱۵۷ میلیون متر مکعب آب از طریق منابع آب‌های زیرزمینی تامین شده‌اند.
وی همچنین گفت: نسبت به برداشت‌های سال گذشته ۳۳ میلیون متر مکعب صرفه جویی داشته ایم که اگر انجام نمی‌شد ذخیره سد لتیان هفت میلیون متر مکعب بود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز