وزیر علوم:
برای حضور پژوهشگران در عرصههای علمی و جهانی تلاش میکنیم
وزارت علوم با تاکید بر اهداف دولت تدبیر و امید برای فراهم کردن زمینههای حضور پژوهشگران و دانشمندان ایرانی در عرصه های علمی و جهانی تلاش میکند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی به یازدهمین کنفرانس مهندسی صنایع گفت: توسعه و ارتقای علمی کشور به ترازهای جهانی در عرصههای علم، پژوهش و فناوری مرهون تلاش های مستمر و ارزشمند نخبگان و فرهیختگان است.
به گزارش ایلنا؛ محمد فرهادی در پیامی که در این کنفرانس قرائت شد، افزود: وزارت علوم خود را موظف به حمایت مادی و معنوی از جامعه مهندسی صنایع کشور میداند و با تاکید بر اهداف دولت تدبیر و امید برای فراهم کردن زمینههای حضور پژوهشگران و دانشمندان ایرانی در عرصه های علمی و جهانی تلاش میکند.
وی اظهار کرد: افتخار دارم به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و به نمایندگی از جامعه علمی و دانشگاهی ۴۵ سال فعالیتهای علمی و پژوهشی مداوم و بدون وقفه مهندسان صنایع را تبریک بگویم.
فرهادی اظهار کرد: امروز بسیار خوشوفتیم که جامعه مهندسی صنایع و سیستم های کشور در چهار دهه نقش بسیار فعال و سازندهای در ارتقا و بهبود فرایندها، کیفیت و دانش فنی بخشها و زمینههای مختلف صنعت، خدمات، تجارت و مدیریت در بخش های عمومی و خصوصی ایفا کردند.
وی گفت: خوشبختانه در سال های اخیر به همت اندیشمندان، استادان و دانشجوبان فرهیخته و سخت کوش وزارت علوم، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، دانش مهندسی و سیستم ها به محورهای اساسی و مورد نیاز و مبتلا به کشور توجهی شایسته داشته اند.
وزیر علوم افزود: با عمق بخشی و وسعت دهی به تخصص های سرآمد و روزآمد به زمینه ها ورشته ها، مهندسی سیستم های سلامت، فناوری اطلاعات، مهندسی مالی، نگهداری و تعمیرات، لجستیک و زنجیره تامین، برنامهریزی سیستم های کلان، مهندسی آینده پژوهی، مدیریت مهندسی، مدیریت نوآوری و فناوری و مدیریت پروژه عالمانه، هدفمند و برنامه ریزی شده پرداخته است.
وی افزود: بدیهی است که ایران اسلامی طی سال های اخیر رشد چشمگیری در حوزه های علمی گوناگون داشته است و هم اکنون به عنوان فصلی از بلوغ و توسعه خود به آستانه تولید فناوری در زمینه های متنوع و کاملا گسترده ای رسیده است.
فرهادی بیان کرد: آشکار است که نقش مهندسی صنایع و سیستم ها در اندیشه ورزی، تدبیرگرایی، ساماندهی، مدیریت و مهندسی این برهه زمانی از تاریخ توسعه اقتصادی، صنعتی و خدماتی کشور بسیار حساس و تعیین کننده است.
وی اظهار امیدواری کرد که این رویداد مهم بتواند بیانگر تلاش ها و توان والای مهندسی صنایع کشور بوده و از سویی اثر جدی در شناسایی و واکاوی چالش های فرایندی و سیستمی صنعت، خدمات و اقتصاد کشور داشته باشد.
وزیر علوم افزود: از سوی دیگر با تلفیق دانش و هنرمهندسی ومدیریت و با طراحی و نگرشی سیستمی به دستاوردهای نوین مهندسی صنایع و سیستم ها و مرزهای دانش آن، دست یازیده و مسیرهای رشد و تعالی پردرخشش تر، پرامیدتر و راهگشا برای مردم و دیگر کشورها به ارمغان آورد.
گفتنی است یازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع با حضور گسترده دانشگاهیان، پژوهشگران، محققان و کارشناسان این رشته در برج میلاد تهران برگزار شد