فراخوان تجاریسازی فناوری در حوزه صنایع غذایی
در راستای توسعه مبتنی براقتصاد دانشبنیان، این دفتر فراخوان جذب سرمایهگذاران و فعالان تجاریسازی فناوری درخصوص طرحهای مختلف در حوزه صنایع غذایی را صادر کردهاست.
دفتر تجاریسازی فناوری سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران اقدام به صدور فراخوان برای جذب فعالان در زمینه سرمایهگذاری در حوزه صنایع غذایی کردهاست.
به گزارش ایلنا از وزارت علوم، مظفری، سرپرست دفتر تجاریسازی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران در این رابطه گفت: در راستای توسعه مبتنی براقتصاد دانشبنیان و در جهت ایفای نقش شایسته در فراهمکردن زیرساختهای لازم تجاریسازی فناوری و اجراییکردن فرایند تبدیل ایده به ثروت، این دفتر فراخوان جذب سرمایهگذاران و فعالان تجاریسازی فناوری درخصوص طرحهای مختلف در حوزه صنایع غذایی را صادر کردهاست.
وی افزود: فعالان حوزه صنایع غذایی میتوانند در زمینه طرحهای صنایع غذایی، بستهبندی فعال برای توتفرنگی، پلاستیک جاذب اتیلن برای بستهبندی کیوی، بستهبندی فعال برای افزایش ماندگاری قارچ دکمه، تدوین دانش فنی بازیابی توکوفرولها از ضایعات کارخانجات روغننباتی در مقیاس پایلوت، استخراج و استانداردسازی عصاره گیاه اکلیل کوهی(رزماری) غنی از آنتی اکسیدان برای افزودنی موادغذایی، استخراج عصاره میوه خرمای غنیشده از آنتیاکسیدان، تهیه مکمل غذایی با استفاده ار عصاره خرما و پروتئینهای سویا، تولید الاجیک اسید از پوست انار، استخراج عصاره غنیشده از آنتیاکسیدان از تفاله انگور، دستگاه هستهگیر و خمیرساز خرما، خط فرآوری روغن زیتون(۳۰۰ کیلو در ساعت)، خط فرآوری دانههای روغنی(۱۰۰ کیلوگرم در ساعت)، دستگاه خشککن محصولات کشاورزی، تولید اسید آمینه لیزین، تولید آنزیم مایه پنیر میکروبی، طراحی و ساخت فرمانتور ایرلیفت، تولید غذای تخمیری آبزیان، تولید قارچهای صدفی خوراکی – دارویی، تولید اسید لاکتیک، تولید استارتر کالچر و تولید پروبیوتیکها برای سرمایهگذاری آمادگی خود را به این دفتر اعلام کنند.
گفتنی است؛ دفتر تجاریسازی فناوری سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران با شماره تلفن ۵۶۲۷۶۶۰۸-۰۲۱ از علاقه مندان به سرمایه گذاری و فعالان و تسهیل گران حوزه تجاریسازی فناوری برای مشارکت در این امر ملّی و خلق فرصتهای کارآفرینی و همکاری در فرایند تجاریسازی دعوت به همکاری میکند