خبرگزاری کار ایران

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش:

فرسودگی نیمی از اردوگاه‌های فرهنگی و تربیتی / احیای۶۰۰ دارالقرآن در کشور

فرسودگی نیمی از اردوگاه‌های فرهنگی و تربیتی / احیای۶۰۰ دارالقرآن در کشور
کد خبر : ۲۰۲۲۲۴

دو هزار اردوگاه و کانون فرهنگی و تربیتی ملی و استانی در کشور وجود دارد که بیش از نیمی از این اردوگاه‌ها قابل استفاده و نیم دیگر نیز فرسوده است که بهسازی و تجهیز خواهند شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تغییر رویه سازمان نوسازی، مدارس، از نوسازی و تجهیز به سمت نوسازی و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی در یک سال گذشته گفت: در شش ماهه اول امسال ۵۰ طرح پرورشی تحویل آموزش و پرورش شده است.

به گزارش ایلنا؛ حمید رضا کفاش در گردهمایی روسا و معاونین پرورشی نواحی ۱۴ گانه و مناطق مختلف آموزش و پرورش استان قزوین، افزود: پروژه‌های تحویل شده شامل مراکز مختلف پرورشی مانند کانون‌ها، نمازخانه، مراکز فرهنگی و تربیتی می‌باشند و برای شش ماه آینده نیز ۵۰ پروژه دیگر تحویل خواهد شد.

وی اضافه کرد: امیدواریم که با اختصاص ردیف مستقلی نسبت به فضاهای پرورشی و تربیتی بتوانیم بسیاری از این فضا‌ها را توسعه دهیم.

کفاش، با اشاره به اعزام سالیانه دانش آموزان به عمره مفرده ادامه داد: سال گذشته سهمیه دانش آموزان کشور دو هزار و ۶۰۰ نفر بود، اما در سال جاری براساس توافقاتی با سازمان حج و زیارت با افزایش سهمیه به شش هزار نفر موافقت شده که در صورت تصویب در شورای عالی حج عملی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این برنامه دیگری برای اعزام دانش آموزان به عتبات عالیات نیز در دستور کار است که در صورت تامین امنیت در شهرهای عراق از آبان ماه سال جاری اعزام‌ها آغاز می‌شود که سهمیه تعیین شده پنج هزار دانش آموز است.

این مسئول یادآور شد: پیشنهاد کرده‌ایم به منظور حفظ آرامش دانش آموزان و بهره گیری موثر از این سفر پر برکت، دختران به همراه مادر و پسران به همراه پدر اعزام و هزینه آن نیز درصورت امکان کاهش یابد.

وی در ادامه از اجرای طرح اردوی زیارت اولی‌ها در دهه کرامت خبر داد و افزود: درقالب این طرح که همزمان با دهه کرامت اجرا شد، دانش آموزان دختری که تاکنون به مشهد مقدس سفر نکرده‌اند درقالب کاروانی به این شهر مقدس مشرف می‌شوند.

کفاش گفت: این سفر برای دانش آموزان زیارت اولی همراه با معنویت و معرفت خاصی است که اگر برای تداوم آن در طول سال از موسسات خیریه و مذهبی بهره گیری شود، گام خوبی در جهت ارتقای روحیه معنوی دانش آموزان برداشته خواهد شد.

وی تربیت انسان‌های جامع تمام ساحت‌ها را هدف مهم نظام تربیتی عنوان کرد و با بیان اینکه هر ضربه‌ای که در جهان خورده‌ایم از انسان‌های تک ساحتی بوده گفت: در ابعاد پرورشی هم باید این نگاه پیاده شود زیرا انسان‌های تک ساحتی به درد مدیریت تربیتی نمی‌خورند.

کفاش، بر ارتباط محکم بین تربیت بدنی و امور پرورشی تاکید کرد و افزود: یکی از برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش محوریت مدرسه است، زیرا معتقدیم باید از تشریفات استان کم کرده و تمام مسابقات و برنامه‌ها را در مدارس تقویت کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های عظیم سازمان دانش آموزی در جذب درآمد آموزش و پرورش افزود: این سازمان الان در اختیار آموزش و پرورش است و به راحتی می‌تواند برای آن جذب درآمد کند.

کفاش در پایان گفت: در کار تربیتی صبر، گذشت و ایثار بسیار حایز اهمیت است و در دولت تدبیر و امید نگاه آموزش و پرورش توجه به اسناد بالادستی و سند تحول بنیادین، سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری محور کار خواهد بود.

شبکه مجازی دانش آموزی از اول مهرماه راه اندازی می‌شود

همچنین معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش از افتتاح شبکه مجازی دانش آموزی از اول مهرماه سال جاری در کشور خبر داد.

کفاش در حاشیه این گردهمایی به خبرنگاران گفت: براساس این شبکه دانش آموزان نخبه اعم از نخبگان قرآنی، علمی و ورزشی با دریافت کد وارد شبکه شده و داشته‌های خود را برای دانش آموزان داخلی و خارج از کشور به نمایش خواهند گذاشت تا مورد استفاده دیگران نیز قرار گیرد.

وی از احیای دارالقرآن‌ها در کشور خبر داد و اضافه کرد: خوشبختانه در حال حاضر دستورالعمل این طرح به استان‌ها ابلاغ شده و قرار است در سال جاری ۶۰۰ دارالقرآن در کشور احیا شود.

کفاش، با اشاره به وجود دو هزار اردوگاه و کانون فرهنگی و تربیتی ملی و استانی در کشور ادامه داد: بیش از نیمی از این اردوگاه‌ها قابل استفاده و نیم دیگر نیز فرسوده است که بهسازی و تجهیز خواهند شد.

وی، نسبت به تکمیل و تجهیز اردوگاه دانش آموزی شهید بابایی یانس آباد شهرستان آبیک قول مساعد داد و گفت: در حال حاضر مجلس شورای اسلامی ردیف جدیدی به مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال به تجهیز و نوسازی اردوگاه‌ها اختصاص داده است که تلاش می‌کنیم از این اعتبار رقم قابل توجهی به بازسازی اردوگاه یانس آباد تعلق گیرد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سایر برنامه‌های پرورشی و فرهنگی در مدارس افزود: در سال تحصیلی جاری با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری تلاش داریم تا دو موضوع حفظ موضوعی قرآن کریم و انس با اهل بیت(ع) را در مدارس اجرا کنیم که با توزیع کتابچه‌هایی در هر پایه تحصیلی بین دانش آموزان، در این دو موضوع حرکت خواهیم کرد.

در پایان این مراسم از برنامه‌های پرورشی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین رونمایی شد.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز