معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد؛
تقویت سازمانهای مردمنهاد در زمینه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در آموزش و پرورش
باید با امضای تفاهمنامه در خصوص مسائل آسیبهای اجتماعی با سازمانهای مختلف فعال شویم تا بحثمددکاری و مداخلات را تکمیل کنیم و این تفاهمنامهها را به استانها تسری بخشیم تا نوعی هم افزایی صورت گیرد.
ایلنا: معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش گفت: میتوانیم در خصوص پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، فعالیتهای خوب گذشته را ادامه دهیم و به سمت تقویت NGOها پیش برویم.
به گزارش ایلنا، " مهرزاد حمیدی "، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش فراتر از ساختمان وزارتخانه و ادارات کل استانها و باید به صورت پررنگ و با نفوذ، نقش خود را در مدارس ایفا کند بنابراین باید روی فعالیتهایی که گستردگی و فراگیری جمعیت بیشتری را در بردارد سرمایهگذاری شود.
وی یادآور شد: فعالیتهای جاری و ساری باید طوری باشد که پیام ما به دانشآموزان برسد زیرا تهاجم فرهنگی در کشور ما با هدف قراردادن نوجوانان و جوانان قصد دارد کشور را در عرصههای مختلف علمی و فرهنگی بیمار سازد؛ بنابراین باید با گستردگی فراوان بچهها را مصون کنیم و به آنها دانش، خوداتکایی و مهارتهای زندگی را بیاموزیم و تقویت کنیم تا در این تلاطمها، دانشآموزان، نوجوانان و جوانان کشور به نحو موفقیت آمیز این مرحله را طی کنند.
وی افزود: باید حس مشارکت را در دانشآموزان ایجاد کنیم و با توسعه رفتارهای داوطلبی و با استفاده از تشکلهای دانشآموزی و ظرفیت فرهنگیان، ادارات و سازمانهایی که نیت خیرخواهانهای در این زمینه دارند، مصون سازی و مراقبت از آسیبهای اجتماعی اقدام کنیم.
معاون تربیتبدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: میتوانیم از پتانسیل و ظرفیتهای استانی و ارتباط با شهرداریها، استانداریها و فرمانداریها استفاده کنیم تا از توان آنها در خصوص پیشگیری از آسیبهای اجتماعی استفاده کنیم و فعالیتهای خوب گذشته را ادامه دهیم و به سمت تقویت NGOها پیش برویم و مطالعات تحقیق و توسعه و شناسایی روند آسیبها باید سالانه باشد تا میزان اثربخشی فعالیتها را مشاهده کنیم که چقدر فعالیتها اثر بخش بودهاند و آسیبها به چه میزان محدود و کنترل شدهاند.
وی تأکید کرد: باید با امضای تفاهمنامه در خصوص مسائل آسیبهای اجتماعی با سازمانهای مختلف فعال شویم تا بحثمددکاری و مداخلات را تکمیل کنیم و این تفاهمنامهها را به استانها تسری بخشیم تا نوعی هم افزایی صورت گیرد.
حمیدی اظهار داشت: پاکترین و ایمنترین محل تجمعی که در کشور وجود دارد، مدارس هستند؛ آنچه در مدارس سرریز میشود، مسائلی است که از خانوادههای آسیب دیده و از محیط خارج از مدرسه، فرد با خود به مدرسه میآورد و ما باید در این امور مداخله کنیم که آسیبها را کاهش دهیم و با شناسایی فرد آسیب دیده به عنوان نهاد دوم پس از خانواده کمک شود حتی مسائلی که در خانواده وجود دارد، ترمیم شود.