اختصاص ۲۴۵ میلیارد تومان اعتبار توزیع شیر در مدارس
در مجموع ۹ میلیون دانش آموزان و کارکنان شاغل تحت پوشش قرار گرفتهاند و شیر در دو نوع پاستوریزه و استریل با ماندگاری طولانی مدت ویژه مناطق دوردست و صعب العبور با حجم ۲۰۰ سی سی و با شاخصه ۵ / ۲ درصد چربی در مدارس عرضه میشود.
ایلنا: دبیر کمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش گفت: ۲۴۵ میلیارد تومان اعتبار به منظور توزیع شیر در سطح مدارس تا پایان سال تحصیلی ۹۳-۹۲ در نظر گرفته شده است.
به گزارش ایلنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، داریوش احمدی اظهار داشت: در مرحله اول مبلغ ۱۰۷ میلیارد تومان اعتبار به منظور توزیع شیر در سطح مدارس سراسر کشور اختصاص یافت و به استانها ابلاغ شد.
وی ادامه داد: با تشکیل جلسهای با حضور مسوولان ذیربط، دولت با دستور رییس جمهور قول مساعد داده تا حدود ۱۳۸ میلیارد تومان دیگر برای سال تحصیلی ۹۳-۹۲ در نظر گرفته شود که در مجموع میزان اعتبار در نظر گرفته شده برای توزیع شیر در سطح مدارس به حدود ۲۴۵ میلیارد تومان میرسد.
دبیر کمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد که پیشنهاد ما به دولت به منظور توزیع شیر در مدارس برای سال تحصیلی آینده ۳۵۰ میلیارد تومان است.
وی توضیح داد: در مجموع ۹ میلیون دانش آموزان و کارکنان شاغل تحت پوشش قرار گرفتهاند و شیر در دو نوع پاستوریزه و استریل با ماندگاری طولانی مدت ویژه مناطق دوردست و صعب العبور با حجم ۲۰۰ سی سی و با شاخصه ۵ / ۲ درصد چربی در مدارس عرضه میشود.
احمدی با بیان اینکه از ۱۶ آذرماه توزیع شیر در مدارس سراسر کشور آغاز شده است، یادآورشد: تنها در استان اصفهان به دلیل برخی مشکلات در قرادادها چند روز به تعویق افتاد.
وی اظهار داشت: در تهران نیز از ۹ آذرماه در ۲۰ منطقه توزیع شیر آغاز شد و این توزیع شامل تمامی مدارس دولتی ابتدایی و متوسطه اول است که در هفته دو نوبت صورت میگیرد.
دبیر کمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش در رابطه با کیفیت شیرهای توزیع شده در سطح مدارس افزود: ما این ادعا را داریم با حضور نمایندگان کمیته ملی شیر، موسسه استاندارد، وزارت بازرگانی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان حمایت نظارت بهینه اعمال میشود و به همین دلیل احتمال تقلب و یا توزیع شیر نامرغوب بسیار کم است.
وی اضافه کرد: احتمال فساد شیر ممکن است در زمان انتقال از کارخانه و یا در مدارس به دلیل قرار دادن شیر در کنار وسایل گرمایشی صورت گیرد و این مساله ارتباطی به کیفیت شیر ندارد.