حجت الاسلام ارجمندعین الدین:
کسی که بیمه پرداخت میکند باید حق انتخاب درمان داشته باشد
مسئولحوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز اذعان داشت: همچنان که معتقد به انتخابمشتری و لیبلگذاری محصولات تراریخته هستیم در مورد ساختارهای پزشکی هم قائل به دمکراسی بوده و معتقدیم کسی که حق بیمه پرداخت می کند باید نوع درمان را خودش انتخاب کند.
به گزارش ایلنا، حجت الاسلام علی ارجمند عین الدین در اولین همایش حکمرانی اسلامی که در دانشگاه دفاع ملی ارائه شد با اشاره به تاریخچه و ماهیت طب مولکولی حاکم بر حوزه سلامت، اظهار داشت: امروزه تمام شئون اجتماعی ما تحت تاثیر اِعمال قدرت نهادهای بین الملی قرار دارد از جمله نظام درمان و سلامت ما و این سازمان بهداشت جهانی است که از تعریف سلامت تا بیماری و شاخصههای سلامت را برعهده دارد و ما در همه چیز از تعریف رشتههای پزشکی و پیراپزشکی تا سرفصل های دروس این رشته و کتابهایی که به عنوان رفرنس به آنها رجوع میشود، همه و همه تحت تاثیر نهادی چون سازمان بهداشت جهانی و پروتکل های ارائه شده آن هستیم.
ارجمند ادامه داد: هیچ تفاوتی بین سازمان یونسکو، سازمان بهداشت جهانی و بانک جهانی و ناتو وجود ندارد. اینها همه پازل های یک نظام یعنی "نظام سلطه" اند.
وی با عنوان اینکه در نظام سرمایه داری همه تلاشها برای رسیدن به سود بیشتر است، تصریح کرد: در این نظام گروه سرمایه دار، حاکم بر تمام جوامع است و اگر افراد، روحیه حرص، طمع و زیادی خواهی نداشته باشند شرکت های چند ملیتی ایجاد نمی شود و اقتصاد جامعه رشد نمی کند. در این نظام هر چیزی قیمتی دارد حتی سیب سلامت، در نظام سرمایه داری و نظام سلامتی که زائیده این جهانبینی است، بیماری فروشی یک امر عادی است و شرکت های دارو سازی به دنبال سود خودشان هستند.
حجت الاسلام ارجمند گفت: از نظر این شرکت ها بهترین بیمار آن بیماری است که نه بمیرد و نه بهبود یاید، در این نوع نظام سلامت، هدف از تولید دارو شفای بیماری نیست بلکه در نهایت هدف، کنترل بیماری است و فرد مریض تا وقتی هزینه داروی هایی که جنبه کنترلی دارند را بپزدازد بیماری او کنترل می شود و البته بخاطر عوارض که داروهای شیمایی دارد بیماری های جدیدی نیز به بیماری قبلی اضافه می شود.
این استاد دانشگاه با مطرح کردن این سوال که آیا واقعا در نظام سلامت مدرن بیماری های مانند دیابت، ام س ، اوتیسم و غیره خوب می شود یا فرد تا آخر عمر خود مصرف کننده دارو باقی می ماند؟ ادامه داد: چند سال قبل اعلام شد که ۸۰۰ بیماری از پنتاگون به سرقت رفته! روشن شد که آمریکایی ها ۸۰۰ بیماری را آماده کرده بودند تا در جوامع مختلف منتشر کنند و بعد دارو و واکسن مربوط به آنها را بفروشند!
ارجمند با یک مثال داخلی، اظهار داشت: مدتی قبل رئیس سازمان غذا و دارو سابق اعلام کرد که هدف اولیه شرکت های دارو سازی در ایران فتح بازارهای منطقه است! در نظام سرمایه داری، علم تحت ستم اقتصاد است، هدف اولیه علم کشف حقایق نیست بلکه تولید ثروت است.
وی ادامه داد: گفته شده است که تاکنون ۲۵۰ ساختار پزشکی در جهان ثبت شده و حکمای ایرانی با بیش از ۱۰۰ ساختار آن آشنا بودند ولی امروزه شما حق استفاده از ساختارهای پزشکی شناخته شده در جهان را ندارید، هیچ بیمه ای شیوه درمان طب سنتی و اسلامی را قبول نمی کند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی البرز اذعان داشت: ما همچنانکه معتقدیم در مورد محصولات ترایخته باید محصولات، لیبل گذاری شود تا مشتری حق انتخاب داشته باشد، در مورد ساختارهای پزشکی هم قائل به دمکراسی هستیم و معتقدیم کسی که حق بیمه پرداخت می کند باید حق انتخاب داشته باشد تا در صورت بیمار شدن، نوع درمان را خودش انتخاب کند ولی متاسفانه در این حوزه یک مقاومت عجیبی در حوزه نظام درمان دیده می شود که منطقی نیست.