رونمایی از پیشرفتهترین پمپ کرایژونیک:
رونمایی از پیشرفتهترین پمپ کرایژونیک با حضور معاون وزیر نفت در ساوجبلاغ
ایران یکی از بزرگترین صادر کننده گاز در جهان است و نیاز به پمپ کرایژونیک برای پمپاژ گاز مایع پروبان که فوق العاده حساس است را توانست تولید و برای فازهای مختلف عسلویه ارسال کند.
طی مراسمی با حضور معاون وزیر در امور مهندسی وزارت نفت، فرماندار ساوجبلاغ، شهردار هشتگرد، رونمایی از پیشرفتهترین پمپ کرایژونیک این صنعت در کارخانه پمپ سازی ایران در شهر صنعتی هشتگرد استان البرز رونمایی شد.
به گزارش ایلنا در کرج، سید عماد حسینی با رونمایی از این پمپ کرایژونیک گفت: دانش تولید این پمپ در اختیار کشور های آمریکا، ژاپن و فرانسه بود که امروز ایران هم توانست با اتکا به دانش و تخصص مهندسین داخلی خود وبا ۳ سال مطالعه مداوم تولید این نوع پمپ پیشرفته را در کشور بومی سازی کند و یکی از نیازهای اصلی شرکت نفت را تامین کنند.
معاون وزیر نفت افزود: ایران یکی از بزرگترین صادر کنندههای گاز در جهان است و نیاز به پمپ کرایژونیک برای پمپاژ گاز مایع پروبان که فوق العاده حساس است را توانست تولید و برای فاز های مختلف عسلویه ارسال کند.
وی ادامه داد: این پمپ ها ۵۰ درصد پائینتر از مشابههای خارجی است و سالانه بیش از ۴۰۰میلیون دلار صرفه جویی ارزی را در بر دارد.
معاون وزیر افزود: پمپ کرایژونیک تولید شده در این کارخانه، منطبق با استاندارد های روز دنیاست و تامین کنندهی نیاز پارس جنوبی، پتروشیمیها و شرکت های نفتی کشور است
فرماندار ساوجبلاغ هم با ابراز خرسندی از رونمایی یکی دیگر از توانمندی مهندسین ایرانی در ساخت هایتکترین پمپ صنعت نفت افزود: از اهداف مهم دولت تدبیر و امید، پشتیبانی از صنایع و استفاده از تولیدات داخلی است.
ابوالقاسم پالیز گیر ادامه داد: ما در شهرستان ساوجبلاغ، صنایع بسیار مهمی داریم که با برندهای جهانی از موفقیت خاصی بر خوردار هستند و حمایت ما از آنان در همه زمینه ها متداوم خواهد بود.
فرماندار ساوجبلاغ با بیان اینکه این شرکت توانسته با تولید پمپ کرایژینک نیاز صنایع گاز را در فاز های مختلف عسلویه تامین کند، افزود: مطمعنا " اتکا به توان داخلی مهری است بر بی تاثیر بودن تحریم های کشورهای غربی.
مدیر عامل شرکت پمپ سازی ایران بیان داشت: پمپ های کراژنیک یکی از پمپهای هایتک دنیاست که در انتقال پروپان مایع در فاز ۱۷ و ۱۸ عسلویه به کار گرفته میشود.
فرجپور گفت: همه مراحل ساخت پمپ ها از مرحله ی طراحی گرفته تا تامین مواد اولیه ریخته گری، ماشین کاری، مونتاژ، تست و راه اندازی به دست مهندسان توانمند ایرانی انجام میشود.
مدیر عامل این شرکت افزود: متخصصان این صنعت فناوری این پمپ ها را مهری بر بی تاثیر بودن تحریم ها زد.
وی افزود: ما نیاز کامل کشور را در تولید پمپهای هایتک تامین و بزودی در اقصی نقاط جهان صادر خواهد شد.
فرج پور ادامه داد: شرکت پمپ سازی ایران در شهر صنعتی هشتگرد در تولید انواع پمپ های صنعتی صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و پمپ های بزرگ نیروگاهی و آبرسانی به خود کفایی رسیده است.
در پایان مدیر عامل کارخانه پمپ سازی ایران با اعلام این خبر گفت: متخصصان این صنعت با بومی سازی فناوری این پمپ ها ایران را در رده بزرگترین پمپ های فوق العاده پیشرفته قرار داده است.