استاندار البرز:
جمعیت سه میلیونی استان البرز، نیازمند تعداد بیشتر شعبات بانکی
تسهیلات بانکی به دستاوردهای پژوهشی در استان اختصاص داده میشود.
استاندار البرز، بر ضرورت ایجاد تناسب بین جمعیت استان و تعداد شعب بانکی تأکید و مذاکره با رئیس کل بانک مرکزی را در دستور کار شورای بانکهای البرز قرار داد.
به گزارش ایلنا در کرج، سیدحمیدطهایی با بیان این مطلب، در جلسه شورای بانکهای استان، با اشاره به جمعیت کنونی استان البرز گفت: تعداد شعب بانک در استان البرز پاسخگوی نیازهای مردم نیست و باید نسبت توسعه این شعب در نقاط مختلف استان و شهرستانها اقدام کرد.
وی با اشاره به مصوبه قانون و سقف محدودیت توسعه شعب در استانها، تصریح کرد: طبق مصوبه قانونی، در استانها سقف ایجاد شعب تا ۲۰ شعبه میباشد، اما البرز استان تازه تأسیس است و جمعیت کنونی آن نیاز به تعداد شعب بانکی بیشتری دارد؛ به همین منظور انجام مذاکرهای با رئیس بانک مرکزی کشور، باید در دستور کار شورای بانکهای استان قرار گیرد.
استاندار البرز در بخش دیگری افزایش تعداد بانکهای خصوصی را موجب توسعه فضای رقابتی دانست و افزود: بانکهای خصوصی که به جمع شعب سایر بانکها میپیوندند قطع به یقین فضای رقابتی را ایجاد میکنند و همین امر نیز ضرورت نظارتهای بیشتر بانک مرکزی را میطلبد.
نماینده عالی دولت در استان البرز، در ادامه به ظرفیتهای علمی و دستاوردهای دانشمندان این استان و ضرورت بهرهمندی از این پتانسیل در اجرای سیاستهای مقام معظم رهبری و تحقق منشور اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: دستاوردهای هستهای استان و تولید داروهای خاص توسط محققان علمی البرز، این زمینه را فراهم میآورد تا طرحهای اقتصادی پژوهشی را به چرخه تبادل سرمایه آورده و زمینه توسعه رقابت را در این عرصه ایجاد نماییم.
استاندار البرز تأمین سرمایه را نیز اصلی اساسی در رونق گیری فعالیت بانکها دانست و افزود: سرمایه اصلیترین موتور محرکه در تبادلات مالی بانکها است، لذا انتظار میرود مدیران بانکهای استان راهکارهای رونق کسب و کار را در این زمینه ارائه دهند.
طهایی در بخش دیگری به شرایط اقتصادی کنونی کشور اشاره کرد و گفت: در این برهه باید از برخی سخت گیریها جلوگیری کرد و با انعطاف پذیری در قوانین بانکی آن هم در چارچوب موازین قانونی، زمینه رونق تولید را فراهم آورد و در اخذ مالیات و ارزش افزوده بانکی، منعطفتر عمل نمود.
استاندار البرز در ادامه، ضمن تأکید بر توسعه امور بانکی، ارتقاء سطح تحصیلات کارشناسان امور بانکی را به منظور تحلیل و اشراف بر مسائل روز اقتصادی مهم خواند و تصریح کرد: تحلیل و ارزیابی کارشناسان بانکی، علاوه بر تسلط به تصمیمات و ارائه راهکارها، موجب جذب مشتری نیز خواهد بود و این امر جز در سایه آموزش کارکنان بانک مسیر نخواهد بود.
در ادامه این نشست، رؤسای بانکها، ضمن برشمردن تعداد شعب و اهم فعالیتها، روند ارائه تسهیلات بانکی را تشریح کردند.
ضرورت افزایش درگاههای پز، ایجاد شعب بانکی در مناطق محروم روستایی از جمله محوریترین موضوعات طرح شده در نشست شورای بانکهای استان بشمار میرفت.