استاندار البرز:
لزوم نگاه ویژه به خاکریز امنیتی پایتخت
البرز به عنوان بخشی جدا شده از پایتخت، خاکریز امنیتی تهران نیز به شمار میرود که اگر استعدادهای آن شکوفا شود نه تنها بیکاران از البرز به پایتخت، که جستجو گران شغل از تهران به البرز مراجعه خواهند کرد.
استاندار البرز نقش مردم و تشکلهای مردمی را در همراهی نیروهای امنیتی، ضامن بقاء امنیت در کشور دانست و ضمن تشریح موقعیت سیاسی و اجتماعی استان، البرز را خاکریز امنیتی پایتخت عنوان کرد.
به گزارش ایلنا در کرج، سیدحمید طهایی، در همایشی که به مناسبت فرا رسیدن سیامین سالگرد تأسیس وزارت اطلاعات، با حضور وزیر دادگستری، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرج و جمعی از مدیران ادارات و نهادهای کشوری و لشکری در سالن همایشهای میلاد کرج برگزار شد، اظهارداشت: وقتی امنیت نقض میشود، سیستم و مجموعه دچار خدشه خواهد شد. بنابراین ارتباط مستقیمی بین امنیت و آرامش افراد جهت فعالیتهای مختلف وجود دارد.
وی در ادامه با تشریح امنیت از دو منظر درونی و بیرونی، وضعیت آرامش کشور را نیز از بدو تشکیل انقلاب اسلامی مورد اشاره قرار داد و با مهم خواندن نقش سربازان گمنام امام زمان(عج) در تحقق این مهم، خاطرنشان کرد: بعد از انقلاب اسلامی، امید به زندگی در جامعه افزایش پیدا کرده و هر فرد، بر اساس مذهب، دین، فکر و اندیشه در جامعه از امنیت درونی و بیرونی لازم برای توسعه فعالیتها برخوردار است و این امر جز در سایه سار رهنمودهای سازنده مقام معظم رهبری و جانفشانیهای سربازان خاموش و گمنام امام زمان(عج) میسر نبوده است.
وی همچنین نقش امنیت را در پیشگیری از جرائم نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: مسئولیت دست اندرکاران حفظ امنیت در جامعه، پیش بینی مسائل گوناگون و کم کردن آثار و تبعات آن در جامعه است. کما اینکه بحرانهای امنیتی از دوران جنگ تحمیلی به اشکال مختلف ایجاد شده است و به مدد نیروهای امنیتی رفع شده است.
طهایی ادامه داد: البته موضوع امنیت، فقط به یک دستگاه محدود نیست و مجموعهای از دستگاهها در ایجاد امنیت مشارکت دارند.
وی با بیان اینکه امروز مردم به دستگاه امنیتی اعتماد دارند، گفت: دستگاههای امنیتی شرایطی را فراهم آوردهاند که علاوه بر مردم، سرمایه گذاران نیز با اعتماد به این امنیت مشتاق در فعالیتها باشند.
طهایی در محور دیگری از سخنان خود به نقش کلیدی مردم در ارتقاء امنیت اشاره کرد و با تحلیل دو دیدگاه دولت محوری و مردم محوری در حفظ امنیت، خاطرنشان کرد: تجربه ثابت کرده است که هر زمان مردم در صحنه حضور داشتهاند، هدف غایی از امنیت محقق شده است و با این تفاسیر باید امنیت مردم محور را پایدار دانست.
وی در ادامه تصریح کرد: همواره این مردم هستند که از مسئولان و مأموران، امنیت پایدار را خواسته و مطالبات این حوزه را طرح میسازند.
وی نخبگان را نیز یکی از گروههای مؤثر در جامعه که میتوانند در تحقق این امنیت نقش آفرین باشن عنوان کرد و با بیان این مطلب که سازمانهای مردم نهاد و تشکلهای مردمی تکمیل ساز این چرخه هستند افزود: این تشکلها با انسجام بخشی به فعالیتهای مردمی حرف اول را میزنند.
وی با بیان اینکه استان البرز به جهت همجواری با پایتخت از شرایط ویژهای برخوردار است؛ به موضوع انتقال پایتخت اشاره کرد و گفت: به رغم اینکه شنیده میشود قرار است بخشی از پایتخت منفک شده و به جای دیگری منتقل شود، البرز، امروز از تهران جدا شده و در ساختار استان البرز با مدیریت واحد استانی اداره میشود.
طهایی افزود: بنابراین باید اذعان داشت. البرز به عنوان بخشی جدا شده از پایتخت، خاکریز امنیتی تهران نیز به شمار میرود که اگر استعدادهای آن شکوفا شود نه تنها بیکاران از البرز به پایتخت، که جستجو گران شغل از تهران به البرز مراجعه خواهند کرد.
وی در پایان با این ترسیم از شاکله استان، خواستار نگاه ویژه مسئولان کشوری به البرز شد و تصریح کرد: با همراهی نماینده مقام معظم رهبری در استان، روحانیت معزز، نمایندگان مردم در خانه ملت و مدیران مؤسسات ملی در البرز در مسیر خودکفایی و شکوفا ساختن استعدادها هستیم.