خبرگزاری کار ایران

مدیرکل امور روستایی استانداری البرز:

پست بانک، در روستاهای استان البرز فعال می‌شود

پست بانک، در روستاهای استان البرز فعال می‌شود
کد خبر : ۱۹۳۲۸۵

تقویت دفاتر ICT روستایی را از جمله برنامه‌های اولویت دار در خدمت رسانی به روستاییان است / خدمات متنوع بانکی به صورت‌ لحظه‌ای(Online) به روستاها ارائه می‌شود.

مدیرکل امور روستایی استانداری البرز از فعال شدن پست بانک‌ها و ارائه خدمات بانکی در روستاهای این استان خبر داد.

به گزارش ایلنا در کرج، آرش بهادری در دیدار مشترک استاندار البرز با مسئولان پست بانک با بیان این مطلب گفت: دیدگاه دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی محرومیت‌زدایی از روستا‌ها است. در این راستا با نگاه ویژه استاندار البرز زمینه سازی‌ها جهت افتتاح حساب در پست بانک‌های روستایی انجام شده است و در آستانه انتقال حساب‌ها به پست بانک‌های روستایی قرار داریم.

وی افزود: فلسفه وجودی پست بانک‌های روستایی، ارائه خدمات متنوع بانکی به هموطنان ساکن در مناطق روستائی و کم‌ برخودار است.

بهادری تقویت دفا‌تر ICT روستایی را از جمله برنامه‌های اولویت دار در خدمت رسانی به روستاییان برشمرد و افزود: گردش مالی از محل درآمدهای خرد روستایی و تقویت دفا‌تر ICT از جمله برنامه‌هایی است که مورد پیگیری قرار دارد.

مدیرکل امور روستایی استانداری البرز همچنین فعال سازی دو شعبه بانک روستایی در شهرستانهای طالقان و اشتهارد، فعال شدن دفا‌تر غیرفعال و فراهم ساختن بسترهای لازم به منظور ایجاد مشاغل خانگی از طریق گردش مالی مستمر در پست بانک‌ها را نیز از دیگر اولویت‌ها برشمرد.

وی افزود: با همکاری مسئولان امر هم اکنون همه خدمات در روستا‌ها به روستائیان ارائه می‌شود و آمادگی داریم در تعامل با پست بانک‌ها دسترسی مناسب و آسان‌تری برای روستائیان به خدمات بانکی را فراهم سازیم.

بهادری گفت: با راه‌اندازی این دفتر، خدمات متنوع بانکی به صورت‌ لحظه‌ای(Online) به روستا‌ها ارائه می‌شود و دیگری نیازی نیست اهالی روستا برای انجام کارهای بانکی و حتی سایر امور به شهر مراجعه نموده و متحمل هزینه‌های زیادی شوند.

وی افزود: انتظار داریم با حمایت مسئولان پست بانک، شاهد رشد و شکوفائی هرچه بیشتر و همچنین رونق اشتغال و تولید باشیم.
شایان ذکر است، استان البرز برخوردار از ۳۵۵ روستا و ۲۲۷ دهیاری است که ۲۵۳ روستای آن بالای ۲۰ خانوار است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز