با هدف توسعه محصولات دانشبنیان؛
کافه کارآفرینی در دانشگاه جهاد کشاورزی کرج برگزار شد
چهارمین نشست کافه کارآفرینی در مرکز نوآوری باز و انتقال فناوری وستا دانشگاه جهاد کشاورزی کرج با محوریت توسعه کشاورزی و محصولات دانش بنیان، برگزار شد.
به گزارش ایلنا از البرز، عبدالله دارایی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان البرز در چهارمین نشست کافه کارآفرینی که در مرکز نوآوری باز و انتقال فناوری وستا دانشگاه جهاد کشاورزی کرج با محوریت توسعه کشاورزی و محصولات دانش بنیان برگزار شد، اظهار داشت: خروجی کافه کارآفرینی ها کاربرد عملی و اجرایی مدیریت دانش است، انتقال تجارب ارزشمند و ایجاد طوفان فکری برای خلق ایده ها و سوژه های جدید و انتقال تجربه حل مسائل و برداشتن موانع و طی مسیر های پیشرفت مجموعه های کارآفرین در بستر همین کافه های کارآفرینی شکل می گیرد. مدیریت بهتر ایده ها، افزایش توانمندی و نوآوری، بهرهوری کارکنان و رهبری موثر در بستر مدیریت دانش، فضای کار آفرینی را متحول میکند.
دارایی در ادامه گفت: امروز مدل کافه کارآفرینی در همه جای دنیا به همین منظور و با هدف ایجاد انگیزه های مضاعف و قرار گرفتن کارآفرینان نوپا در کنار تجربه های ارزشمند و موفق به بلوغ فرآیند کارآفرینانه در میان کارآفرینان انجام میشود و کافه کارآفرینی یک بستر ارزشمند و دارای ارزش افزوده برای مخاطبان محسوب می شود. مهم ترین عامل موفقیت کارآفرینی، مدیریت کردن اثر بخش دانش در سازمان کارآفرینانه است.
عبدالله مخبر دزفولی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در این نشست با اشاره به روشهای نوین مدیریت به ویژه مدیریت های مربوط به کسب و کار در بخش کشاورزی گفت: اعتقاد من این است که کافه کارآفرینی در خلق ارزش های فزاینده امیدآفرین برای کارآفرینان حرکت می کند. مفاهیم نظری مدیریت عملاً توسط کارآفرینان اجرایی می شود و این کار آفرین است که با عبور از موانع مختلف و یافتن مسیرهای مناسب تحقق اهداف خود، محیط کسب و کار خود را مستمرا رصد میکند تا تهدیدات و فرصت های پیش روی خود را به خوبی شناسایی و برای هر کدام از آنان تدابیری بیندیشد.
وی در ادامه گفت: در هزاره سوم و عصر حاضر هر لحظه دارای خصوصیت های خاص خود است و هر خصوصیت و ویژگی، اقدام مخصوص و منحصر به خود را می طلبد. کارآفرین باید خود را برای هر کدام از متغیر های پیش روی آماده و متناسب با آن بصورت هوشمندانه تصمیم گیری کند. عدم قطعیت در تصمیم گیری از ویژگی های عصر حاضر است و کارآفرینان بویژه فعالان کسب و کار و ایده های خلاق بیش از سایرین در معرض این تغییرات حوزه پیرامونی خود هستند.
در این برنامه که به همت ﺷﺮﮐﺖ ﻧﺎم داران اﯾﺪه ﭘﺮداز واﻻی اﻧﺪﯾﺸﻤﻨﺪ (ﻧﯿﻮا ﯾﻮﻧﯿﻮر) برگزار شد، هر یک از فعالان کارآفرینی در بخش کشاورزی و پیشرانهای فناوری و تولید به بیان دیدگاه ها، اهداف و ایده های مربوط به حوزه فعالیتی خود پرداختند.