در اداره کل کار و رفاه اجتماعی البرز انجام شد؛
آموزش های تخصصی ایمنی و حفاظت فنی و پایش عوامل زیان آور کارگاه های اشتغال
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی البرز از آموزش های تخصصی ایمنی و حفاظت فنی و پایش عوامل زیان آور کارگاه های اشتغال در استان البرز خبر داد.
به گزارش ایلنا از البرز، عبدالله دارایی با اشاره به اقدامات مربوط به راهبری بازرسی شرایط کار و مقررات ایمنی در کارگاه های مشمول قانون کار اظهار داشت: همکاران معاونت روابط کار و بازرسان کار استان با تهیه گزارش های تجزیه و تحلیل حوادث ناشی از کار استانی و بازرسی از 29 کارگاه پر خطر در صنعت معدن و بیش از 2296 مورد بازرسی دوره ای مطابق با برنامه زمانبندی در این خصوص اقدام کرده اند.
وی افزود: تعداد 4329 مورد بازرسی از کارگاه های مشمول قانون کار و ارایه مشاوره های تخصصی در این خصوص و همچنین صدور تعداد 2296 ابلاغیه رفع نقص به کارفرمایان بصورت مستمر شرایط کار و مقررات ایمنی کارگاه های مشمول قانون کار را دنبال کرده اند.
دارایی در ادامه گفت: تعداد 1230 مورد بازرسی از کارگاه های پر خطر در صنعت ساختمان و همچنین 45 بازرسی از کارگاه های پر خطر در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و 1258 مورد بازرسی و نظارت بر عملکرد کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار از دیگر اقدامات صورت گرفته در 9 ماهه نخست سال جاری بوده است و در طول این مدت 424 مورد بررسی درخواست های متقاضیان اخذ تایید یا تمدید گواهی صلاحیت ایمنی امور پیمانکاری صورت پذیرفته و پاسخ های لازم در این خصوص صادر شده و دقت های لازم در این بخش کماکان ادامه دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت آموزش های عمومی و تخصصی ایمنی و حفاظت فنی و ترویج ایمنی و حفاظت فنی اشاره کرد و ادامه داد: در سه فصل نخست سال جاری مجموعا 17795 نفر ساعت در دوره های آموزش عمومی و تخصصی ایمنی و حفاظت فنی شرکت کرده اند و این شاخص اهمیت کار در این بخش را نشان می دهد و ما اعتقاد به آموزش مستمر در این بخش داریم و فعالان کارگاه های مشمول قانون کار و جامعه کار و تولید باید از فرصت های آموزشی ایجاد شده بهره کافی را ببرند.
وی با اشاره به پایش و اندازه گیری عوامل زیان آور و بررسی حفاظت فنی دستگاه ها و تجهیزات بنگاه های اقتصادی گفت: در موضوع پایش و اندازه گیری عوامل زیان آور کارگاه ها تا کنون 73 کارگاه و بررسی حفاظت فنی تجهیزات، دستگاه ها و وسایل حفاظت فردی نیز در مجموع 617 دستگاه در کارگاه های مشمول قانون کار توسط بازرسان ما مورد بررسی قرار گرفته است و راهنمایی لازم به کارفرمایان و صاحبان صنایع و تولید کنندگان صورت پذیرفته است.
دارایی در ادامه به باز طراحی و ارتقاء نظام پایش و شناسایی بنگاه های اقتصادی مشکل دار و ارائه راهکارهای اجرایی برای حل و فصل مشکلات اشاره کرد و گفت: تعداد 7 کمیته استانی برای حمایت از بنگاههای مشکل دار برگزار و مجموعا 67 بنگاه مشکل دار شناسایی شده است. برای 14 بنگاه اقتصادی مشکل دار جهت حفظ اشتغال کمک های لازم صورت پذیرفته است. تعداد 1188 نفر از کارگران بنگاه های اقتصادی مشکل دار مورد حمایت قرار گرفته اند.