در نشست نمایندگان(اکو) با سرپرست اداره کل امور اتباع البرز مطرح شد:
اعلام آمادگی(اکو) به منظور کمک به اداره کل اتباع و مهاجرین استان البرز
جمهوری اسلامی ایران طی سی سال گذشته از بزرگترین کشورهای پناهنده پذیر در دنیا به شمار می رود و این خود نشانگر حسن نیت جمهوری اسلامی ایران است.
ایلنا: جمهوری اسلامی ایران طی سی سال گذشته از بزرگترین کشورهای پناهنده پذیر در دنیا به شمار میرود و این خود نشانگر حسن نیت جمهوری اسلامی ایران است.
به گزارش ایلنا در کرج، سرپرست اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز با بیان این مطلب در نشست نمایندگان بخش بشردوستانه کمیسیون اتحادیه اروپا(اکو) و رئیس کشوری سازمان امور پناهندگی نروژ در ایران(NRC)، گفت: با توجه به حضور گسترده اتباع خارجی در کشور، انتظاری که ما از نهادها و مجامع بین المللی داریم این است که با تعامل سازنده و مشارکت خود در امر توسعه خدمات آموزشی و بهداشتی و توسعه پروژههای عمرانی، جهت آسایش و رفاه عمومی و ارائه هرچه بهتر خدمات شهروندی به اتباع خارجی ما را یاری نمایند.
بهزاد جعفری در ادامه افزود: این مذاکره به دنبال اجرای طرح ارتقاء بهداشت، سلامت و سطح سواد اتباع خارجی و کمک به خانوادههای بیبضاعت اتباع خارجی در استان البرز و همچنین به منظور بررسی پیرامون مسائل و نیازهای اتباع افغانستانی در خصوص وضعیت امرار معاش، سر پناه و محل اسکان تغذیه و بهداشت پناهندگان افغانستانی صورت میگیرد.
وی در خصوص چگونگی روابط فی مابین به منظور تسهیل و تسریع پیرامون حل مسائل مذکور نیز اظهارداشت: خدمات و سیاستهای جمهوری اسلامی ایران در راستای تکریم و خدمت به جامعه اتباع خارجی میباشد و در بحثبهداشت و درمان، آموزش و خدمات رفاهی اقدامات مفیدی صورت گرفته است.
در ادامه این جلسه روبرتو ویلاسکستو رئیس کشوری سازمان امور پناهندگی نروژ در ایران(NRC)، فعالیتهای سازمان امور پناهندگی نروژ در ایران را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: این سازمان در ۵ حوزه تخصصی: ارائه مشاوره و کمکهای حقوقی به پناهندگان، سرپناه، بهداشت، آموزش و امنیت غذایی با همکاری اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی، فعالیت میکند.
در ادامه رئیس کشوری سازمان امور پناهندگی نروژ در ایران نیز در خصوص فعالیتهای بشر دوستانه سازمان مذکور، گفت: یکی از فعالیتهای بشر دوستانه سازمان مذکور در استان البرز، یاری رسانی به خانوادههای پناهنده آسیب پذیر ساکن استان میباشد که پس از شناسایی اولیه خانوادههای آسیب پذیر اتباع خارجی که با همکاری اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز انجام گرفت، جهت خرید اقلام خوراکی و غیر خوراکی ضروری(اقلام بهداشتی، شویندهها و…)، تعداد ۱۷۷ فقره کارت اعتباری بین سرپرستان خانوارهای آسیب پذیر اتباع خارجی استان توزیع شده است.
خانم گایل نیزری مسئول میز افغانستان و ایران در بخش بشردوستانه کمیسیون اتحادیه اروپا(اکو) نیز در خصوص اهداف این سازمان بیان داشت: اکو بازرسی و بازبینی NGOs و سازمانهایی که فعالیتهای انسان دوستانه در موارد مذکور انجام میدهند، را برعهده داشته و در این زمینه آن سازمانها را حمایت خواهد کرد.
مسئول میز افغانستان و ایران، ضمن تشریح عملکرد سازمانهای غیر دولتی که از سوی اکو تامین اعتبار میشوند، اظهار داشت: جهت افزایش سطح رفاه عمومی خانوادههای آسیب پذیر اتباع خارجی، در چارچوب تعهدات اکو، از طریق مذاکره با کشورهای دانر که به پناهندگان آسیب پذیر یاری میرسانند، علاوه بر موضوعات آموزشی و بهداشتی میتوان در زمینه فعالیتهای عمرانی نیز اقدام کرد.