سرپرست معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری البرز:
مهاجرت، معلول رونق اشتغال ناپایدار در استان البرز است
استان البرز در سال های اخیر بیشترین میزان اشتغالزایی را در سر فصل مشاغل فصلی و ناپایدار داشته و همین امر نیز در مقیاس ورود مهاجران جویای کار، سیمای اشتغال استان را با تغییراتی مواجه ساخته است.
ایلنا: سرپرست معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری البرز با تأکید بر اینکه فرایند اشتغالزایی نیازمند تحلیلی جامع از واقعیت های موجود جامعه در ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی است؛ گفت: استان البرز در سال های اخیر بیشترین میزان اشتغالزایی را در سر فصل مشاغل فصلی و ناپایدار داشته و همین امر نیز در مقیاس ورود مهاجران جویای کار، سیمای اشتغال استان را با تغییراتی مواجه ساخته است.
به گزارش ایلنا در کرج، مهرداد مظفری در پنجمین جلسه کارگروه اشتغال استان در سالن شهدای دولت استانداری با ابراز گلایه از عدم حضور برخی از مدیران دستگاه های اجرایی استان اظهار داشت: هر یک از مدیران باید دلایل حضور نیافتن خود را در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال که به نوعی سهلی نگری به این موضوع است اعلام کنند.
وی افزود: ما نمی توانیم تریبونی برای کم کاری دستگاه ها و عملکرد نامناسب آنها در بخش اشتغال به مراجع بالاتر باشیم؛ بنابراین روسای دستگاه ها شخصاً باید در چنین جلسات مهمی حاضر شوند.
سرپرست معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری البرز در ادامه با اشاره به اینکه میزان تعهدات شغلی ایجاد شده برخی از دستگاه ها ضرورت اقدامات عاجل را ضروری ساخته است، تصریح کرد: دستگاه هایی که به تعهدات شغلی خود عمل نکرده اند قطعاً تا پایان سال باید به تعهدات خود عمل نمایند.
مظفری همچنین تعهدات شغلی ایجاد شده در استان را مربوط به مشاغل فصلی دانست و افزود: بیشترین میزان اشتغالزایی در استان البرز مربوط به مشاغل فصلی و زودگذر است بنابراین مشاغل ناپایدار چندان آمار قابل توجهی در تحقق اشتغالزایی به شمار نمی رود؛ لذا ضرورت برنامه ریزی جهت ساماندهی مشاغل پایدار باید در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: برای ایجاد اشتغال در استان نیازمند تحلیل جامعی از واقعیت های موجود در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و… و علت و معلول هایی همچون؛ مهاجرت، نرخ رشد جمعیت و…هستیم.
این مسئول در پایان عنوان کرد: تدوین نظام نامه تشویق دستگاه های اجرایی و بانک هایی که در راستای سیاست توسعه اشتغال همراهی و همکاری مجدانه دارند باید در اولویت قرار گیرد.