خبرگزاری کار ایران

امضای ۴ تفاهم نامه با استانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی متولی برای ایجاد اشتغال ایثارگران

امضای ۴ تفاهم نامه با  استانداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی متولی برای ایجاد اشتغال ایثارگران
کد خبر : ۱۰۸۲۳۶۷

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: در بحث اشتغال ایثارگران، زیرساخت هایی با هدف افزایش اعتبار و تعداد وام های خود اشتغالی تا به امروز ۴ تفاهم نامه با دستگاه های اجرایی متولی ایجاد اشتغال و ۳۰ استانداری انعقاد و ابلاغ شده است.

به گزارش ایلنا از البرز محمود پاکدل در نشست شورای اداری اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع کارکنان بنیاد البرز اظهار داشت: تلاشهای زیادی توسط ایثارگران و بنیاد برای تصویب و اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران صورت گرفته است و تعداد زیادی  از مواد آن اجرا شده است .

وی به خدمات ارائه شده در طی سالهای اخیر به ایثارگران اشاره کرد و افزود: برقراری کمک معیشت برای ۵۰ هزار نفر از ایثارگران و خانواده های آنان و حق پرستاری برای ۵۵هزار نفر از والدین شهدا، افزایش مبلغ  ماده ۲۲، اجرایی شدن بند پ ماده ۸۹ قانون برنامه ششم ، همسان سازی حقوق شهدا و پرداخت دو مرحله معوقات مشمولین ماده ۳۸ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران  و پرداخت پاداش پایان خدمت و ذخیره مرخصی از جمله خدماتی است که طی دو سال اخیر با افزایش چشمگیری مواجه بوده و با تلاش های مهندس اوحدی و کارکنان بنیاد و همکاری دیگر دستگاه های اجرایی به ثمر نشسته است.

وی افزود: برقرای حق پرستاری و کمک معیشت برای ایثارگران یکی از اولویت های بنیاد در راستای رفاه ایثارگران است که امیدواریم با تلاش های صورت گرفته بتوانیم ظرفیتی در این زمینه ایجاد و نیاز ایثارگران را برطرف کنیم. 

این مقام مسئول ادامه داد: در بحث اشتغال ایثارگران نیز زیرساخت هایی در حال فراهم شدن است تا دغدغه ایثارگران در این زمینه کاهش پیدا کند، علاوه بر اجرای بند ج ماده ۸۷ قانون برنامه ششم و افزایش اعتبار و تعداد وام های خود اشتغالی تا به امروز ۴ تفاهم نامه با دستگاه های اجرایی متولی ایجاد اشتغال و ۳۰ استانداری انعقاد و ابلاغ شده است، تفاهم نامه های دیگری نیز در حال پیگیری است که انشاءالله در آینده نزدیک منعقد خواهد شد.

معاون تعاون و اموراجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه با تاکید بر اینکه برخی خدمات همچون احراز و کمیسیون پزشکی فقط مختص بنیاد است، گفت: خیلی از امورات و خدماتی که به ایثارگران ارائه میشود طبق قانون در اختیار بنیاد نبوده و دیگر دستگاه های اجرایی متولی آن هستند ولی بنیاد پیگیری های لازم را در جهت تحقق این خدمات انجام داده و خواهد داد.

پاکدل افزود: در سال ۱۴۰۰ برنامه هایی برای هریک از ادارت کل معاونت تعاون برای گذر از مشکلات پیشبینی شده است که امیدواریم بتوانیم با اجرای این برنامه ها قدم های موثری در جهت خدمت به ایثارگران برداریم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه در روند خدمت دهی به ایثارگران معظم همواره دو رکن قانون و تامین اعتبار باید درنظر گرفته شود، گفت: هر آیین نامه ای که در جهت خدمت به ایثارگران تصویب میشود در ابتدا باید تامین اعتبار شود، لذا در ابتداء باید قانونی تصویب شود که اعتبار آن تامین شده باشد تا در روند اجرای آن قانون با مشکل مواجه نشویم.

وی افزود: ارائه خدمات به ایثارگران در سریع ترین زمان و بهترین راه ممکن و تسهیل در ارائه خمات به این عزیزان همچون الکترونیکی کردن خدمات از دیگر موضوعاتی است که در جهت ارائه خدمت به ایثارگران باید مدنظر قرار گیرد، بنیاد در بحث الکترونیکی کردن خدمات اقدامات خوبی انجام داده و در تلاش است تا ایثارگران بتوانند بیشتر خدمات مورد نیاز خود را از منزل دریافت کنند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز