چهارمین کنگره بینالمللی تحقیقات شیلات و آبزیان به صورت مجازی برگزار میشود
چهارمین کنگره بینالمللی تحقیقات شیلات و آبزیان با هدف توسعه و ارتقای دانش فنی دست اندرکاران عرصه شیلات از ۲۸ تا ۳۰ آبان به صورت مجازی برگزار می شود.
به گزارش ایلنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، چهارمین کنگره بینالمللی تحقیقات شیلات و آبزیان که با همکاری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران، سازمان شیلات ایران، پژوهشکده اقیانوس شناسی و علوم جوی و سایر دانشگاه ها و مشارکت انجمن علمی ماهیان زینتی ایران برگزار میشود، گامی مهم در مسیر افزایش سطح علمی و در نهایت جهش تولید در صنعت آبزی پروری خواهد بود.
بنابر این گزارش، بیولوژی و ارزیابی ذخایر آبزیان، تغییر اقلیم و آبزیپروری، پرورش جلبک و گیاهان آبزی، آکواپونیک، تغذیه و غذای زنده در آبزی پروری، بهگزینی و اصلاح نژاد ماهیان، بهداشت و بیماریها، بازار و بازاریابی، فرآورده های محصولات شیلاتی و آبزی پروری و سلامت انسان، بخشی از محورهای مهم این کنگره را تشکیل میدهند.
در این کنگره محققان و متخصصان حوزه شیلات از کشورهای آلمان، استرالیا و سنگاپور در زمینه ایمنی زیستی آبزیان، آبزی پروری بدون مرز و بوم شناسی خشکی و دریا به انتقال آخرین یافتههای علمی برای شرکتکنندگان سخنرانی خواهند کرد.
بر پایه این گزارش، از ایران نیز دکتر نبی الله خون میرزایی معاون وزیر و رییس سازمان شیلات ایران، دکتر محمود بهمنی رییس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر بهروز ابطحی رییس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی نیز به صورت مجازی در راستای محور اصلی کنگره سخنرانی می کنند.
در مجموع ۲۶۵ مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده که در میان آنها ۱۶۲ عنوان پس از داوری های صورت گرفته، توسط نویسنده مسئول طی روزهای برگزاری، ارایه خواهد شد.
در این کنگره، محققان عرصه جهانی شیلات از کشورهای مالزی، هند، آمریکا، ترکیه، ایتالیا، شیلی، پاکستان، عراق، برزیل ، استرالیا، مالاوی، الجزیره و اسلوونی نیز شرکت میکنند.