پذیرهنویسی هشتمین صندوق جسورانه و چهاردهمین عرضه اولیه در فرابورس
هشتمین صندوق جسورانه و همچنین چهاردهمین عرضه اولیه در بازار دوم فرابورس انجام میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، فردا 21 بهمن ماه چهاردهمین عرضه اولیه در بازار دوم فرابورس انجام خواهد شد که 500 میلیون سهم گروه توسعه مالی مهر آیندگان با قیمت 515 تا 560 تومان به اندازه 5 درصد این شرکت عرضه میشود.
مهدی سناییفر عضو هیات مدیره این شرکت با بیان اینکه پرتفوی متنوعی داریم و درجه نقدشوندگی دارایی مالی شرکت بالا است، گفت: ارزش پرتفویی شرکت در حال حاضر از 8000 میلیارد تومان عبور کرده است و از لحاظ عملکرد مالی در سه سال اخیر روند رو به رشدی داریم.
وی با بیان اینکه توانستیم بدهی به سهامدار عمده را کاهش دهیم، ادامه داد: از آنجایی که این بدهی هزینه مالی ندارد سعی میکنیم آن را حفظ کنیم.
سناییفر با بیان اینکه درخواست شرکت سبدگردان را دادهایم، گفت: زمان تاسیس شرکت سبدگردان بستگی به موافقت سازمان بورس دارد اما به طور قطع در سال جاری این اتفاق نمیافتد.
وی ادامه داد: از محل سود انباشته، افزایش سرمایه خواهیم داشته که البته زمان آن قطعی نشده است.
سناییفر در پاسخ به این سوال که چرا با توجه به استقبال بازار از خرید سهام شرکتها تنها 5 درصد این شرکت عرضه خواهد شد، گفت: این تصمیم سهامدار عمده بوده است و ما در آن نقشی نداشتیم.
وی درباره ترکیب سرمایهگذاریهای شرکت اظهار داشت: 16 درصد سرمایهگذاریها به گروه استخراج کانههای فلزی، 10 درصد به صنعت فرآوردههای نفتی، 10 درصد به گروه بانکها و موسسات اعتباری، 9 درصد به گروه محصولات شیمیایی، 7 درصد به گروه واسطهگری مالی، 7 درصد به صنعت فلزات اساسی، 6 درصد به گروه سیمان، 6 درصد به چند رشتهای صنعتی و مابقی سرمایهگذاریها به گروه دارویی و سایر صنایع اختصاص دارد.
همچنین هشتمین صندوق جسورانه در فرابورس پذیرهنویسی میشود. گروه توسعه ملی فیروزه در استارتاپهایی با ریسک مالی کمتر و با حداقل رشد ارزش 50 میلیارد تومانی سرمایهگذاری میکند.
رادمان ربیعی مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری ایران – فرانسه با بیان اینکه استارتاپهایی که برای سرمایهگذاری انتخاب میکنیم باید دارای ویژگیهایی مانند قابلیت مقیاسپذیری، قابلیت حداقل رشد ارزش با 50 میلیارد تومان، بهرهمندی از بازار بزرگ یا تاثیرگذاری در بازار کوچک برخوردار باشند.
وی ادامه داد: راهاندازی نخستین صندوق ETF شاخص کشور یکی از فعالیتهای شرکت خواهد بود و انتشار اولین اوراق برای یک شرکت خصوصی، تجربه تمدید و مدیریت گروه سرمایهگذاری توسعه صنعتی ایران از دیگر فعالیتهای شرکت است.
ربیعی درباره ادغام شرکتهای استارتاپی اظهار داشت: توصیه ما به شرکتهای استارتاپی ادغام است چراکه از این طریق میتوانند صرفهجوییهای قابل توجهی را از آن شرکت کنند.
وی با بیان اینکه اغلب شرکتهای استارتاپی از سرمایهگذاری بینالمللی بهرهمند هستند، گفت: متاسفانه در حال حاضر با توجه به شرایط کشور امکان جذب سرمایهگذار خارجی نیست و شرکتهای استارتاپی بهتر است سهام خود را در بورس عرضه کنند تا بتوانند سرمایه بیشتری را جذب شرکتهای خود کنند.