خط تولید آنزیمهای صنعتی، ریزمغذیها و مکملهای بیولوژیک با فناوری بومی افتتاح شد
خط تولید آنزیمهای صنعتی، ریزمغذیها و مکملهای بیولوژیک با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در صفادشت شهریار افتتاح شد.
به گزارش ایلنا از وزارت جهاد کشاورزی، به مناسبت گرامی داشت دهه فجر، عباس کشاورز سرپرست وزارت جهاد کشاورزی، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با حضور در شرکت دانش بنیان بن دا فراور، خط تولید آنزیم های صنعتی با فناوری بومی را افتتاح کردند.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه بازدید از خط تولید آنزیم، ریزمغذی و مکملهای بیولوژیک شرکت دانش بنیان بن دا اظهار کرد: باید تولیدکنندگان بر روی کیفیت تولید آنزیم و ریزمغذیهای داخلی کار کنند تا کشور در تولید این محصولات خودکفا شده و از واردات بینیاز شود.
کشاورز با تأکید بر این نکته که این محصولات باید بتواند با نمونههای خارجی رقابت کند، خاطرنشان کرد: باید برای صادرات آنزیم، ریزمغذی و مکملهای بیولوژیک برنامه ریزی صورت گیرد و تنها به تولید برای رفع نیاز داخل، اکتفا نکنیم.
در مراسم افتتاح خط تولید آنزیم های صنعتی، علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: در حوزه دام و طیور، نیاز به ریزمغذیها در خوراک دام و جیره نویسی بسیار زیاد است و بر تمام خوراک دام تاثیر می گذارد.
وی افزود: ما ۱۵ میلیون تن نهاده دامی را تامین میکنیم که ۳ درصد از آن ریزمغذیها هستند اما تاثیر بالایی بر جیره دارند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: شرکتهای دانش بنیان میتوانند ما را در گام دوم انقلاب از واردات و نیاز به کشورهای دیگر بینیاز کند.
ایجاد زیرساخت های لازم برای مدیریت ۱۰ میلیارد مترمکعب بارش و سیلاب در حوزه های آبخیز کشور
مدیرکل دفتر کنترل و آبخوانداری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: با اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوانداری در سال جاری، سطح تحت پوشش کامل طرح های مذکور در کشور از مرز ۱۳ میلیون هکتار گذشت که این امر ظرفیت مدیریت ۱۰ میلیارد مترمکعب بارش و سیلاب در سال و نفوذ آن به درون زمین را فراهم ساخته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، ابوالقاسم حسین پور با اشاره به وضعیت سیل خیزی کشور و تشدید وقایع حدی بارش و سیلاب در مناطق مختلف کشور تصریح کرد: نفوذ بارش و سیلاب به درون زمین و تقویت ذخیره آب سبز در خاک و همچنین آب آبی در آبخوان چاه ها، چشمه ها و قنوات از جمله اهداف و کارکردهای آبخیزداری و آبخوانداری بوده که همسو با اهداف پایداری طبیعت و منابع طبیعی است.
حسین پور گفت: بیش از ۶۳ میلیون هکتار اراضی کاملا" نفوذپذیر در کشور وجود دارد که مستعد توسعه سامانه های ذخیره سازی و نفوذ آب ناشی از باران و سیلاب است و سرمایه گذاری لازم در آن می تواند نقش موثری در کاهش مخاطرات سیل و همچنین حفظ و پایداری آب در کشور ایفا نماید.
مدیرکل کنترل سیلاب و آبخوانداری سازمان جنگل ها با تاکید بر ۱۳ میلیون هکتار حوزه های آبخیز مطالعه شده و آماده اجرا در کشور، افزود: اجرای هر هکتار فعالیت بهینه و کامل آبخیزداری و آبخوانداری در شرایط کنونی با نرخ هزینه واحد ۲ میلیون تومان محقق می شود، این در حالی است که در وضعیت حاضر نرم اعتبار اختصاص یافته، حدود ۵۰ درصد میزان فوق بوده و لازم است در آن تجدیدنظر و به روزرسانی شود.
حسین پور گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی حاکم بر آبخیزهای کشور، توسعه فعالیت های بیومکانیک بعنوان ضرورت روز، بیش از گذشته مدنظر قرار دارد.
وی توسعه اقدامات در سطوح خارج از آبراهه ها در دشت سرها و دامنه ها را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: اجرای اقداماتی از قبیل پخش سیلاب، سامانه های آبگیر باران (میکروکچمنتها)، بانکتها، تراسها و نظایر آن که منجر به افزایش نفوذ باران و بهبود وضعیت پوشش گیاهی میشوند در برنامه آتی آبخیزداری و آبخوانداری بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.