خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا تشریح شد:

وضعیت مصرف برق استخراج کنندگان رمزارز بعد از قانونی شدن چگونه است؟

وضعیت مصرف برق استخراج کنندگان رمزارز بعد از قانونی شدن چگونه است؟
کد خبر : ۸۵۰۶۹۷

حدود 330 مگاوات تقاضای جدید دریافت برق داریم که در حال رایزنی برای انعقاد قرارداد هستیم.

مصطفی رجبی‌مشهدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره آخرین وضعیت تقاضای رسمی دریافت برق قانونی از سوی ماینرها اظهار داشت: حدود 330 مگاوات تقاضای جدید دریافت برق داریم که در حال رایزنی برای انعقاد قرارداد هستیم.

وی افزود: تعرفه برق استخراج کنندگان رمزارز متوسط نرخ برق صادراتی ایران است که 965 تومان برای هر مگاوات در ماه‌های گرم سال (خرداد تا شهریور) و در 8 ماه غیر گرم  سال این مبلغ نصف و 480 تومان به ازای هر مگاوات تعیین شده است.

سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: در صورتی که این متقاضیان از شبکه انتقال تامین برق داشته باشند تا 20 درصد تخفیف داده می‌شود و در صورتی که از استخرهای داخلی به منظور پردازش استفاده کنند 15 درصد دیگر هم کاهش داریم که سرجمع 35 درصد تخفیف در نظر گرفته می‌شود.

وی گفت: ماینرها در کل جهان 7 تا 8 هزار مگاوات مصرف برق دارند که برآورد ما این است که 10 درصد این رقم در ایران مصرف شود.

 رجبی مشهدی خاطرنشان کرد: پیش بینی شده در صورتی که گزارشی مبنی بر استفاده غیرمجاز و بدون داشتن مجوز وزارت صمت دریافت کنیم، مطابق قانون برخورد شده و خسارت وارده به شبکه برق اخذ و برق مصرفی متناسب با تعرفه جدید محاسبه خواهد شد و برای کسانی هم که این افراد را شناسایی و اعلام می‌کنند، پاداش در نظر گرفته شده است. 

به گزارش ایلنا، معاون اول رئیس‌جمهوری در ۱۳ مردادماه، آیین‌نامه اجرایی استخراج فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری‌شده در کشور را ابلاغ کرد. در این آیین‌نامه فعالیت ماینرها در ایران قانونی اعلام و تعرفه برق متقاضیان استخراج فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری شده رمزارزها (ماینینگ) نیز با قیمت متوسط ریالی برق صادراتی با نرخ تسعیر سامانه نیما که توسط وزارت نیرو تعیین و اعلام می‌شود، محاسبه و اعمال خواهد شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز