خبرگزاری کار ایران

رئیس اتحادیه نان سنگکی در گفت‌وگو ایلنا:

برای افزایش قیمت نان منتظر جلسه کارگروه هستیم/تعطیلی نانوایان سنگکی به دلیل افزایش هزینه و اجاره واحدها

برای افزایش قیمت نان منتظر جلسه کارگروه هستیم/تعطیلی نانوایان سنگکی به دلیل افزایش هزینه و اجاره واحدها
کد خبر : ۷۹۳۹۷۲

رئیس اتحادیه نان سنگکی گفت: ما اکنون 800 سنگکی‌پزی در شهر تهران داریم که با ادامه وضعیت موجود پیش‌بینی می‌کنیم که ظرف ماه‌های آینده شاهد ریزش در تعداد آنها باشیم. به طور مثال نیمی از اعضا، واحدهای اجاره‌ای دارند و امسال نیز شاهد رکوردزنی افزایش اجاره واحدهای صنفی و مسکونی هستیم از طرف دیگر به علت حساسیت قیمت نان اگر افزایش قیمتی اعمال شود حداقل خواهد بود و به طور حتم افزایش اجاره واحد صنفی را `پوشش نخواهد داد

اصغر پابرجا رئیس اتحادیه نان سنگکی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در خصوص آخرین وضعیت قیمت نان گفت: ما نیز منتظر جلسه کارگروه آرد و نان هستیم، تمام نهادهای مرتبط با این مسئله در این کارگروه نماینده دارند که پس از تصمیم‌گیری و بررسی تمام جوانب نظر نهایی را به فرمانداری یا استانداری ارسال تا  آنها تصمیم گیری کنند. در نهایت این استاندار است که تصمیم به افزایش یا ثابت ماندن قیمت نان می‌گیرد هر چند تمام انتقادات برای ما است.

وی ادامه داد: به رغم افزایش هزینه‌ها، تقریبا 4 سال است که هیچ افزایشی در قیمت نان نداشتیم البته قیمت آرد دولتی نیز افزایش نداشته است. اینکه خدماتی که به مردم ارائه می‌دهیم قیمت آن از سوی دولت تعیین می‌شود و چون مواد اولیه اصلی گران نشده پس قیمت نهایی نیز نباید افزایش داشته باشد باعث بروز مشکلاتی برای صنف ما شده است.

پابرجا تصریح کرد: ما اکنون 800 سنگکی‌پزی در شهر تهران داریم که با ادامه وضعیت موجود پیش‌بینی می‌کنیم که ظرف ماه‌های آینده ریزش داشته باشیم. به طور مثال نیمی از اعضا، واحدهای اجاره‌ای دارند و امسال نیز شاهد رکوردزنی افزایش اجاره واحدهای صنفی و مسکونی هستیم از طرف دیگر به علت حساسیت قیمت نان اگر افزایش قیمتی اعمال شود حداقل خواهد بود و به طور حتم افزایش اجاره واحد صنفی را `پوشش نخواهد داد، همچنین هزینه کارگر و افزایش قیمت برق نسبت به سال گذشته را نیز به این موضوع اضافه کنید.

وی ادامه داد:باید توجه داشت که ما با کمبود کارگر مواجهه هستیم و در 6 ماه اول سال به دلیل حرارت بالای کوره و فصل کشاورزی کمتر کارگری حاضر می‌شود در نانوایی کار کند. به طور کلی اگر فکری به حال وضعیت این صنف نشود در آینده نزدیک شاهد ریزش خواهیم بود زیرا در شرایط کنونی فعالیت نانوایی سنگکی توجیه اقتصادی ندارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز