در گفتوگو با ایلنا عنوان شد؛
قیمت مرغ با توجه به هزینه تمام شده تولید، از سیبزمینی ارزانتر است
نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران کشور گفت: در سال جاری عامل ضریب تبدیل خوراک بیش از سالهای گذشته بر کاهش جوجهریزی موثر بوده است چراکه نهادهها گران شده و هزینه تمام شده تولید افزایش یافته است.
حبیب اسدالله نژاد در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در واکنش به چرایی افزایش قیمت مرغ در چند روز اخیر گفت: کاهش عرضه در مقابل تقاضای بازار دلیل اصلی افزایش قیمت در روزهای اخیر بوده است.
وی یادآور شد: هر ساله با افزایش دمای هوا ، عرضه مرغ کاهش مییابد و به تبع آن قیمت به طور نسبی افزایشی میشود.
به گفته اسدالله نژاد؛ افزایش تلفات در فصل گرما موجب میشود مرغداران جوجهریزی را کاهش دهند تا تراکم کمتری در سالنهای مرغداری ایجاد شود.
وی همچنین افزایش ضریب تبدیل خوراک به گوشت به علت دمای بالا را از دیگر دلایل کاهش جوجهریزی در فصول گرم سال عنوان کرد.
به گفته اسدالله نژاد؛ در سال جاری عامل ضریب تبدیل خوراک بیش از سالهای گذشته بر کاهش جوجهریزی موثر بوده است چراکه نهادهها گران شده و هزینه تمام شده تولید افزایش یافته است.
وی با تاکید بر اینکه مرغداران، دان آماده را حدود 10 تا 15 درصد گرانتر از نرخ دولتی میخرند، افزود: در سال جاری علاوه بر گرانی دان افزایش قیمت واکسن نیز اتفاق افتاده است که در افزایش هزینه تمام شده تولید اثرگذار بوده است.
نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران کشور گفت: با این شرایط همچنان قیمت مصوب مرغ در 11 هزار و 500 تومان مانده درحالی که بسیاری از محصولات کشاورزی کم هزینهتر مانند سیب زمینی قیمت بالاتری نسبت به مرغ در بازار دارند.
اسدالله نژاد در پایان گفت: با توجه به قیمت 9 هزار و 400 تومانی هر کیلوگرم مرغ درب مرغداری، انتظار میرود مرغ در بازار حدود 14 هزار تومان به فروش برسد.