خبرگزاری کار ایران

معاون وزیر راه و شهرسازی:

لاستیک و روغن ناوگان عمومی جاده‌ای در پایانه‌های بار توزیع می‌شود

لاستیک و روغن ناوگان عمومی جاده‌ای در پایانه‌های بار توزیع می‌شود
کد خبر : ۷۶۷۰۶۶

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: براساس هماهنگی‌های انجام شده در کمیسیون عمران با وزیر صنعت، معدن و تجارت قرار است لاستیک و روغن مورد نیاز رانندگانی که بار و مسافر جابه‌جا می‌کنند از طرف شرکت توزیع کننده روغن در پایانه های بار توزیع شود.

به گزارش ایلنا، عبدالهاشم حسن نیا در حاشیه تقدیر از راهداران استان بوشهر که در جریان کمک رسانی به هم وطنان در استان‌های سیل زده خوزستان و لرستان حاضر بودند، اظهار داشت:‌ براساس هماهنگی های انجام شده در کمیسیون عمران با وزیر صنعت، معدن و تجارت قرار است لاستیک و روغن مورد نیاز رانندگانی که بار و مسافر جا به جا می کنند از طرف شرکت توزیع کننده روغن در پایانه های بار توزیع شود تا رانندگان با مشکلات کمتری روبه رو شوند. 
حسن نیا گفت: نوسازی ناوگان حمل و نقل بار و مسافر و خارج کردن خودروهای فرسوده از دیگر برنامه‌های این سازمان است. 
وی اضافه کرد: با توجه به داشتن حدود ۳۴۰ هزار دستگاه ناوگان باربری با میانگین عمر۲۵ تا ۳۰ سال نیاز است که برای بهره وری بیشتر بخشی از این ناوگان براساس برنامه دولت نوسازی شود. 
حسن نیا ادامه داد: در ارستای ارتقای ایمنی جاده ها امسال از طریق قانون بودجه هزار و ۵۰۰ گارد نیوجرسی در مسیر راه های شریانی و اصلی کشور و ۲هزار دوربین کنترل سرعت با موافقت سازمان مدیریت و برنامه ریزی عملیاتی و اجرایی می شود. 
وی بیان کرد: همچنین نیازهای گلوگاهی به شرکت ساخت و زیربنایی حمل و نقل کشور که زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی است اعلام شده تا گره های ترافیکی که می تواند تاثیر بسزایی در رفت و آمد مردم به خصوص درشبکه اصلی راه دارد به بزرگراه تبدیل شود. 
حسن نیا افزود: امید می رود تا هفته دولت سالجاری حدود ۵۰ تقاطع غیرهمسطح و پل های در دست اقدام به بهره برداری برسد. 
وی اضافه کرد: ارتقای خدمات حمل و نقل عمومی در بخش بار و اتوبوس از جمله برنامه های این سازمان است تا رانندگان بتوانند با استفاده از سیستم هوشمند راحت تر به سمت منابع و تجمیع بار و پایانه های کشور روند و زمان کمتری از آنان برای گرفتن بار هدر برود. 
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در خصوص بهبود و ارتقای ایمنی جاده های کشور گفت: برای بهبود و ارتقای ایمنی جاده ها سالانه ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که از این منابع تنها حدود۳۰ تا ۳۵ درصد تامین می شود. 
افزود: هرچند تلاش های زیادی برای باز شدن راه های اصلی، فرعی و روستایی شده اما براساس برآوردهای انجام شده سیل ۳۴هزار میلیارد ریال به این بخش خسارت وارد کرده است. 
وی بیان کرد: در زمان حاضر نیروهای راهداری در مناطق سیل زده حدود ۴۰۰ متر پل موقت نصب کرده و به جای بخش هایی از پل های بزرگ تخریب شده پل های خرپای فلزی کارگذاشته شده است. 
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: همچنین همه راه های روستایی و فرعی که دچار آب بردگی شده بودند با اجرای لوله های بتنی فلزی ترمیم شده است امید می رود با تامین اعتبار لازم ملی ترمیم های اساسی قبل از شروع بارندگی های زمستان انجام شود. 
وی ادامه داد: احداث پل های تخریب شده فرصتی ۲ساله نیاز دارد که انتظار می رود با تامین اعتبار لازم کار احداث و ترمیم آنها در این مدت انجام شود.  کمبود نقدینگی باعث می شود اعتبار لازم برای ایمنی جاده ها تامین نشود و در این بخش با عقب ماندگی هایی روبه رو باشیم. 
 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز