خبرگزاری کار ایران

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در گفت‌وگو با ایلنا:

وضعیت لوله‌های گاز در مناطقی که فرونشست داشته‌اند

وضعیت لوله‌های گاز در مناطقی که فرونشست داشته‌اند
کد خبر : ۷۶۱۸۶۵

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: مناطقی که بر اثر خشکسالی و یا بارندگی زمین دچار فروریزش شده و یا احتمال آن می‌رود که دچار پارگی خط شود در حداقل زمان ترمیم کرده و کار مقاوم سازی را انجام می‌دهیم.

سعید مومنی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره آسیب به خطوط لوله گاز بر اثر فرونشست زمین اظهار داشت: ما در مناطقی مثل طالقان در استان البزر و یا کردستان که احتمال می‌دادیم زمین رانش داشته و فرونشست رخ بدهد و به تاسیسات گاز خسارات وارد کند، کار مقاوم سازی را انجام داده‌ایم و تاکنون خسارتی هم وارد نشده است.

وی با بیان اینکه ما خطوط را به نحوی طراحی کرده‌ایم که با پدیده‌هایی مثل فرونشست دچار آسیب نشوند، افزود: در مناطقی هم که سابقه‌ای نداشته و اکنون بر اثر خشکسالی و یا بارندگی زمین دچار فروریزش شده و یا احتمال آن می‌رود که دچار پارگی خط شویم در حداقل زمان ترمیم شده و کار مقاوم سازی اصلی بعد از شرایطی که به حالت پایدار برسیم، انجام می‌شود.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران درباره فرسودگی خطوط لوله گاز نیز گفت: خطوط انتقال و توزیع ما بر اساس آخرین استانداردها نگهداری شده و حفاظت از خوردگی به نحو خوبی انجام می‌شود. سهل‌انگاری در ترمیم یا تعویض خطوط فرسوده بازی با جان مردم است بنابراین سعی کرده‌ایم تمام استانداردهای لازم را برای نگهداری از خطوط حفظ کنیم.

وی درباره زمان ترمیم و یا تعویض خطوط نیز تصریح کرد: انجام کار ترمیم و یا تعویض برای هر خط شرایط خاص خود را دارد و بستگی به ضخامت و سرعت خوردگی متفاوت است. ممکن است در یک منطقه کمتر از 15 تا 20 سال خوردگی رخ دهد و مجبور شویم خط را ترمیم کنیم. بنابراین زمان تعمیر به میزان خوردگی، خستگی خطوط و مسائل آلیاژی دارد.

مومنی تاکید کرد: ما بر اساس آخرین دستاوردهای مهندسی کار نگهداری را انجام می‌دهیم و از این بابت نگرانی نداریم. در حال حاضر اصلا خط فرسوده نداریم، چون نباید اجازه دهیم فرسوده شوند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز